رئیس سازمان تبلیغات آزادشهر گفت: بر اساس نصوص دینی، مدیر در جامعه اسلامی باید مظهر تقوا، تزکیه نفس، اخلاق و شجاعت در برابر زیاده خواهی ها باشد. 

به گزارش تیتر آزاد، کلاس اخلاق اسلامی حجت الاسلام رضا دیلمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان آزادشهر در هیئت رزمندگان اسلام این شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام دیلمی در سخنان خود اظهار کرد: قبل از اینکه سخنان خود را آغاز کنم باید یادآور شوم ، اشاراتی که خواهم داشت و نگاهی که بحث آن را برای شما مطرح می کنم، بحث این گروه و آن گروه ، این جناح و آن جناح و قومیت گرایی نیست. صحبت از شکستن بتی بنام جناح، فرقه و قومیت است. زیرا ما انقلاب کردیم تا این بتها شکسته شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آزادشهر ادامه داد: اگر بخواهیم رسالت انبیاء و اولیاء الهی را در یک جمله خلاصه کنیم، تلاش برای عدالت محوری و تحقق حاکمیت دینی در جامعه است. این حاکمیت ۲ مؤلفه مهم دارد که شناخت آنها می تواند راهگشا باشد و به سوالات ما پاسخ درست بدهد.

مدرس درس اخلاق تصریح کرد:اولین مؤلفه حاکمیت دینی، مدیریت دینی است. اما این مدیریت دینی نیازمند یک نرم افزار است و آن نرم افزار سبک زندگی اسلامی می باشد. تا حکومت جامعه دینی از این نرم افزار استفاده نکند و مردم بر اساس این نرم افزار ترسیم زندگی نکنند، جامعه دینی محقق نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر در رأس جامعه دینی، انسان کاملی مانند امام حسین (ع) هم باشد، اما توجه مردم به سبک زندگی اسلامی کم رنگ شده باشد، مشکلات آن جامعه زیاد می شود و آن انسان کامل به قتلگاه خواهد رفت.

حجت الاسلام دیلمی بیان کرد: در ابتدای سوره مزمل خداوند متعال خطاب به پیامبر اسلام می فرمایند، ای پیغمبر بخشی از شب را برخیز و به عبادت، خواندن نماز و تلاوت و توجه به قرآن بپرداز.

رئیس اداره تبلیغات آزادشهر در خصوص چرایی این دستور خداوند به پیامبر اسلام گفت: چرا خداوند این دستو را به پیامبر اکرم داد؟! زیرا پیامبر می خواهد در رأس حاکمیت دینی سبک زندگی اسلامی را در جامعه پیاده کند. مدیریت جامعه دینی ، مدیریت رهایی نیست و آن کسی که در رأس جامعه دینی و به عنوان مدیر جامعه می خواهد مدیریت کند، باید از لحاظ تزکیه و تقوا در ردیف اول باشد.

مدرس درس اخلاق ادامه داد: مدیریت در جامعه دینی ، چارچوب و برنامه دارد. پشتبانه ای بنام قرآن دارد. اگر صحبت از چالشها و آسیب ها در جامعه دینی می شود، برای این است که در لایه های میانی مدیریتی مشکل داریم. اگر این مشکل نبود، مقام عظمای ولایت در نماز جمعه استغاثه نمی کردند و نمی فرمودند أین عمار!

وی تاکید کرد: تزکیه نفس، تقوا و خودسازی در مدیران شرط اول برای تحقق جامعه اسلامی است. تمام مشکلات ما بر می گردد به این که کسانی بعضی از مباحث را در دست دارند که واقعا با تقوا و تزکیه نفس فاصله دارند.

1

حجت الاسلام دیلمی ادامه داد: بر اساس نصوص دینی، مدیر در جامعه اسلامی باید مظهر تقوا، تزکیه نفس، اخلاق و شجاعت در برابر زیاده خواهی ها باشد، حال این مدیریت در خانواده باشد یا در مسائل سیاسی، اقتصادی و .....

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آزادشهر با بیان خاطره ای از مدیریت امام خمینی(ره) اظهار کرد: خدا رحمت کند امام خمینی را، آن زمانی که آمریکایی ها مثل همیشه عربده می کشیدند، خطاب به آنها فرمود: ما را از تهدید نترسانید زیرا ما فرزند عاشورا هستیم و اگر ما را تحریم کنید ما فرزند رمضان هستیم.

مدرس درس اخلاق در خصوص مدیریت مقام معظم رهبری گفت:حضرت آقا نیز مانند امام خمینی، خطاب به ترامپ که ایران را تهدید می کرد، فرمودند: از طرف ملت ایران می گویم که شما هیچ غلطی نمی توانید بکنید. این ادبیات بخاطر شجاعت و شجاعت این بزرگان بخاطر تقوای آنهاست.

وی ادامه داد: اگر تقوا باشد، مدیر با ذلت و خواری در برابر دشمنان صحبت نمی کند و آب ، خاک ، هوا و همه چیز را به ارتباط با دشمن گره نمی زند.

حجت الاسلام دیلمی خاطرنشان کرد: در مسیر حاکمیت دینی، انقلاب اسلامی معجزه قرن است، اما شرایط برای استمرار و حفظ این انقلاب سخت تر است و هجمه های دشمن روز به روز بیشتر می شود.

رئیس اداره تبلیغات آزادشهر گفت: مدیر جامعه اسلامی باید اخلاق مدار باشد و با مردم درست برخورد کند. نه اینکه به مردم اهانت کند و هر کسی به او انتقاد کرد، با گستاخی تمام و بی ادبی با او صحبت کند. یا اگر در رأس کار، حاکم حکومت اسلامی ، ولی فقیه انتقادی یا نصیحتی کرد، با بی ادبی صحبت نکند.

مدرس درس اخلاق خاطرنشان کرد: مشکلات جامعه ما از زمانی آغاز شد که در تصمیم گیری ها و انتخابها در سطوح مختلف، بر اساس گفتمان و خط و مشی ، ولایت عمل نشد و اسیر بتی بنام فرقه، جناح و قومیت شدیم. اگر ایرادی هست، به انتخاب های ما بر می گردد.

2

وی ادامه داد: یکی از القاب خداوند علی اعلی، رقیب است. رقیب یعنی نگهبان و این بدان معناست که اگر کسی ذره ای کار خیر و یا بد انجام دهد خداوند آن را می بیند. بر طبق عدالت خدا، ما باید فردای قیامت پاسخگوی اعمال خود باشیم. اینکه فردی این اشراف را داشته باشد و به لحاظ تربیتی بداند که خدا حاظر و ناظر است، هر چیزی را امضاء نمی کند و به هر کسی پاسخ مثبت نمی دهد. هرگز برای بتی بنام جناح و قومیت کار نمی کند و تنها و تنها برای رضای خدا کارهایش را انجام می دهد.

حجت الاسلام دیلمی افزود: در این دنیا، هر کس قیمتی دارد، برخی ها با بیست هزار تومان خود و رأی خود را می فروشند و برخی ها آنقدر گران قیمتند که تنها با خدا معامله می کنند و در این معامله اموال، فرزندان وجان خود را می دهند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آزادشهر اظهار کرد: انسان باید قدر و قیمت خود را بشناسد و بداند که خود را کجا هزینه می کند. امام علی (ع) جمله زیبایی دارد که برگرفته از قرآن است و اگر به آن عمل شود مشکلات ما حل می شود. امام علی (ع) می فرماید، از درون خودتان نگهبانی برای خود بگمارید.
عضو شورای فرهنگ عمومی آزادشهر افزود: اگر انسان از رفتار، افکار و گفتار خود نگهبانی کند، مسلما مشکلات جامعه حل خواهد شد. اینکه مراقب باشیم و بدانیم به کدام جبهه کمک می کنیم باعث می شود تا به خطا نرویم.

مدرس درس اخلاق در خصوص هیئت های مذهبی گفت: یکی از مولفه های قدرت انقلاب، نیروهای انقلابی و هیئت های مذهبی می باشد و هم افزایی این نیروها و هیئت ها باعث ترس دشمنان شده است. برای همین است که دشمن سالهاست برای تخریب این مؤلفه قدرت تلاش می کند و به لحاظ روانی کار می کند که آقا چرا پولتان را صرف شام و مباحث این چنینی می کنید در حالیکه ما در کشور فقیر و گرسنه داریم.

وی ادامه داد: کار به جایی رسیده که بعضی وقتها عده ای تبرکی امام حسین (ع) و تبرکی مراسم شهدا را به عنوان لقمه شبهه ناک می شناسند.

حجت الاسلام دیلمی خاطرنشان کرد:قسمتی از اشکال کار بخاطر بی تقوایی در لایحه های مدیریتی است. اینکه در خطبه های نماز جمعه دعوت به تقوای الهی می شود برای این است که جامعه ای سالم داشته باشیم. تقوای سیاسی، تقوای اجتماعی، تقوای اقتصادی، تقوای مدیریتی، تقوای فردی و ...

رئیس اداره تبلیغات آزادشهر ادامه داد:چرا کاسب ما به خودش اجازه می دهد که جنسی را که با قیمت پایین خریده است، با چند برابر قیمت بفروشد!؟؟ یا چرا احتکار می کند!؟ مشکل اصلی در بی تقوایی و مشکل دیگر در انتخاب های ما می باشد.

انتهای پیام/