عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران در جمعه نمازگزاران شهر خان ببین گفت: به فرموده امام خمینی ، موانع داخلی و خارجی را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهیم کرد.
به گزارش تیتر آزاد، سردار جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی در جمع نمازگزاران شهر خان ببین شهرستان رامیان اظهار کرد: انقلاب ما به ۴۰ سالگی رسیده است. ۴۰ سالگی سن مهمی می باشد. انسانها در این سن بفکر مراقبت از سلامتی خود می افتند و به توصیه پزشکان به چکاپ خود می پردازند.
وی افزود: ما هم می خواهیم انقلاب چهل ساله خود را پیش یک پزشک ببریم و چکاپش کنیم. می خواهیم ببینیم نبض این انقلاب در ۴۰ سالگی و سالهای بعد چگونه می زند. در یک نگاه کلی رهبر معظم انقلاب برداشت و تفسیرشان از حال انقلاب این است که حال انقلاب خیلی خوب است. زیرا ایشان بیش از هر کسی در کشور و در منطقه و در این مقطع، امیدوارتر نسبت به روزهای، ماهها و سالهای آینده این انقلاب است.
کریمی قدوسی ادامه داد: نگاه کنید در برانگیختگیها، مشکلات و گرفتاریهایی که پیش می آید، به مطالبه گری مردم، درخواستهای مردم، امر به معروف کشور، برانگیخته شدن جوانان و نخبگان، اینها یعنی انقلاب و انقلاب یعنی همین تحولات، پس اگر این موجود نورانی با عظمت بنام انقلاب را پیش یک پزشک برای چکاپ ببرید می گوید حال عمومی آن خوب است و نبضش خوب می زند.
نماینده مردم مشهد و کلات بیان کرد: چشمان این انقلاب خوب کار می کند، زیرا نتنها امروز را می بیند، بلکه برای ۵۰ سال آینده نیز برنامه دارد. مغزش خوب کار می کند زیرا دشمن را بخوبی رصد می کند. گوشش شنواست زیرا یک نجوای دشمن را می شنود و برای نقشه های دشمن، طرح و ضربه تنظیم می کند و ضربه می زند. همه اجزای پیکر و سیستم این انقلاب و کشور را که چکاپ کنیم، می بینیم که خوب کار می کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: با این شرایط گفته شده، سوال پیش می آید که چرا این مشکلات وجود دارد؟! این گرفتاریها، وضعیت معیشتی، پیاده نشدن درست عدالت ، آسیبهای اجتماعی، حقوق های نجومی، زیاد شدن فامیلهای ثروت و قدرت، تزریق ناامیدی به جامعه برای چیست؟!
وی گفت: پزشک انقلاب می گوید، یک مشکل در این سیستم و پیکر انقلاب وجود دارد. همهی اجزا بخوبی کار می کنند، اما یک بطن از دو بطن قلب به خوبی انبساط و انقباظ نمی کند. آن بطن بیمار ، قوه مجریه و مقننه است. اقدامات فراوان کشور به لحاظ قانون در اختیارقوه مجریه است. قوه مقننه نیز باید مسیر حرکت کشور را ریل گذاری کند.
کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب می فرمایند؛ کار مجلس ریل گذاری است و قوه مجریه هم وظیفه دارد روی همین ریل حرکت کند. خوب چرا ریل گذاری و نه اتوبان کشی، تعیین آب راههای بین المللی و یا تعیین خط هوایی، زیرا در مسیر ریلی راننده مجبور است که در مسیر تعیین شده حرکت کند و نمی تواند به میل خود مسیر دیگری را برای رسیدن به هدف انتخاب نماید.
نماینده مردم مشهد و کلات اظهار کرد: مجلس اگر خوب قانون گذاری کند و ریل گذاری خود را با قوانین انقلابیاش تضمین کند، قلب خوب کار می کند. پس یک بخش از نابسامانیهای امروز جامعه به مجلس بر می گردد. ما در همین شرایط اقتصادی می توانستیم ۸، ۹ طرح اقتصادی تصویب کینم تا اوضاع را مهار کنیم، هفته پیش نیز پژوهشکده مجلس فهرستی از کارهایی که باید انجام شود را قرائت کرد ولی ما همین کارها را هم انجام ندادیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران افزود: قوه مجریه با این همه امکانات و اختیارات، ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کارمند، در دست داشتن تمامی بودجه و درآمد، قدرت برخوردی که از پشتبانه قانون دارد، قدرت استخدام و عزل و نصب، سازماندهی نیروهای توانمند، سیاست خارجه و مذاکره و ... این بطن اگر خوب کار نکند این می شود که امروز با آن مواجه هستیم.
وی ادامه داد: حال سوال آنجاست که چرا خوب کار نمی کند و بیماری از کجاست؟! عده ای از مسئولین را مردم انتخاب می کنند و عده دیگری به واسطه منتخب مردم انتخاب می شوند و همینجوری سلسله وار منتخبی منتخب دیگری را انتخاب می کند، اگر در همهی این انتخابها اصل اسلامی و انقلابی رعایت شود، هیچ وقت این بدن با بیماری مواجه نخواهد شد.
کریمی قدوسی بیان کرد: راز طولانی شدن عمر رعایت شرایط حفظ و صحه است. رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ مسئولین حکومت اسلامی باید دارای ۳ صفت برای گرفتن جایگاه مسئولیت داشته باشد.
۱ – اولین شرط لازم برای گرفتن مسئولیت این است که ان فرد مومن به اجرای احکام الهی باشد.
2 – باید با همهی وجود در مقابل دشمنان اسلام و مسلین بایستد و موضع گیری داشته باشد.
3 – با مشاهده انحراف در جامعه اسلامی از لحاظ فکری، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... موضع گیری کند و با این انحراف مقابله کند.
نماینده مردم مشهد و کلات تصریح کرد: در دیدار نمایندگان مجلس با مقام معظم رهبری که هر سال انجام میشود و بخصوص دیدار امسال، ولی امر مسلمین خطاب به نمایندگان فرمودند، شما نمایندگان سوگند شرعی در مجلس یاد کردید که ، به عنوان وکیل این ملت از استقلال این کشور و این مردم دفاع کنید. یعنی هرکجا استقلال کشور و مردم به خطر افتاد شما بایستید و اقدام کنید و با قدرت قانون فریاد بزنید و نگذارید به استقلال کشور صدمه ای وارد شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: آقا ادامه دادند شما قسم خورده اید که از حقوق ملت ایران دفاع کنید و جلوی انحرافات را بگیرید. اگر انقلابی عمل نکنید نمی توانید به سوگند شرعی وفادار بمانید. اگر این کار را نکنید نشستن روی صندلی های مجلس شرعا برای شما جایز نیست.
وی خاطرنشان کرد: این تکلیف برای رئیس جمهور، وزرا و دیگر مسئولین کشور که در این حکومت اسلامی مسئولیت دارند نیز وجود دارد.
کریمی قدوسی گفت: یک سوالی که خیلی از مردم دارند، این است که چرا هر کس را انتخاب می کنیم، اینجوری می شود؟! علتش این است که بار امانت جمهوری اسلامی را هر شانه ای نمی تواند تحمل کند. این شانه ها اگر قوی نباشد، قدرتش را از حوزه معرفت، بصیرت و معنویت نگرفته باشد، با این همه اختیارات طغیان می کند.
نماینده مردم مشهد و کلات اذعان کرد: اولین طغیان یک مسئول این است که معمولا نخبگان قوهی واهمهی قویای دارند. اولین حالتی که برای این انسان غیر مقاوم پیش می آید این است که به خود می گوید، من به عنوان فرد دوم مملکت هستم. یا نماینده مجلس می گوید که نماینده مجلس در راس امور است، در حالی که مجلس در راس امور است نه نماینده و این یعنی قدرت برای قانون است نه مجری قانون و قانون گذار که بخواهد خود را برتر ببیند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: قبل از انقلاب ۵۴ نفر در کشور عضو فامیلهای ثروت و قدرت بودند و مانند دانه های تسبیح به واسطه نخی با هم متصل می شدند. اینها املاک، اموال و ثروتهای مردم را تجمیع کرده بودند که بعد از انقلاب از آنها گرفته شد و برخی از آنها اعدام و برخی از کشور متواری شدند.
وی خاطرنشان کرد: در اسلام ثروتی که با کار و زخمت بدست آمده باشد مورد تایید و مالک آن محترم است، اما ثروتی که با زور و غارتگری بدست آمده باشد حرام است و مالک آن مجازات خواهد شد.
کریمی قدوسی ادامه داد: این سیستم خانواده های قدرت، سبکی انگلیسی است. انگلستان در کشورها می گردد و عده ای را انتخاب می کند و با در اختیار گذاشتن امکانات، ثروت و آموزش آنها ، پادشاهان، رئیس جمهورها، نخست وزیران و مسئولان کشورها را انتخاب می کند.
نماینده مردم مشهد و کلات افزود: الان که ۴۰ سال از انقلاب گذشته است، از آن فامیلها و ان اسامی خبری نیست، اما بیشتر از ده برابر آن تعداد، فامیل قدرت و ثروت ایجاد شده است. در خاطرات آقای هاشمی می خوانیم که وی قبل از انقلاب هیچ چیزی نداشته است و برای رفتن به شهر کنار جاده منتظر مینی بوس ایست می کرده، اما امروز فرزندان او در کانادا برج سازی ها دارند و .... .
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: از آقای نعمت زاده سوال شد، در چهل سالگی انقلاب هستیم و شما ۳۶ سال از این مدت را در سمت وزیر یا معاون وزیر بوده اید، در جمهوری اسلامی که مسئول آن وقت نمی کنند گلدان داخل اتاقشان را آب دهند، چه برسد به اینکه هزاران هکتار زمین بگیرد، ده ها حلقه چاه بزند، تجارت خانه بزند، هلدینگ پتروشیمی راه بیندازد و ... ، شما خودتان می گویید که هزاران میلیارد تومان ثروت دارید که اداراه این همه ثروت نیاز به یک وزارتخانه دارد.
وی تصریح کرد: از آقای قاضی زاده هاشمی پرسیدم که شما هزاران میلیارد ثروت دارید ، او 700 میلیاردش را قبول کرد.
کریمی قدوسی اعلام کرد: هفته پیش یک تیمی آمد مشهد و اسم ۵۲ نفر را جلوی ما گذاشت که آقای نعمت زاده آنها را تقویت کرده و شرکتهای برند ساز سوخت رسان را راه انداخته اند. قبلا شرکت نفت و پالایش، نفت و بنزین را مستقیم به جایگاه دار می داد تا او بنزین را ۱۰۰۰ تومان در اختیار مردم قرار دهد و ۴۰ تومان هم به جایگاه دار به عنوان دستمزد می داد. اما با بحث برند سازی این ۵۲ نفر با سرمایه ای به اندازه یک کیف، یک میز و یک گوشی آمده اند و واسطه بین جایگاه دار و شرکت نفت شده اند و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان درآمد دارند. الان سوخت کشور در دست این چند نفر است که در اصل در ۵ خانواده تجمیع می شوند.
نماینده مردم مشهد و کلات یادآور شد: می خواهم بگویم که مبارزه را باید در چه مسیری ببریم. فامیلهای ثروت و قدرت بودند که فتنه ۸۸ را به وجود آورند. از بعد از انقلاب این فامیلها شروع به شکل گیری کرد. سوال این است که چرا شروع شد؟! در جواب باید گفت، به دلیل اینکه جوانهای انقلاب در دهه اول دنبال دفاع از کشور و جنگ با استکبار بودند و فکر می کردند که وجود این فامیلها در دراز مدت گریبان انقلاب را نمی گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران گفت: از بعد از رحلت امام خمینی (ره) و تمام شدن جنگ، مقام معظم رهبری و جریان انقلابی و بسیجی ها شبانه روز درگیر مقابله با فتنه بودند و نیامدند در اجزای حکومت داری و نظارت بر عملکرد مسئولین ریز شوند. الان تازه وارد این موضوع شدند و این تحول بسیار بزرگی برای دهه پنجم انقلاب است.
وی اظهار کرد: . آقا فرمودند، مالک انقلاب مردم هستند، امام خمینی (ره) هم فرمودند به من رهبر نگویید من خدمتگذار مردم هستم. امام خمینی با آن فرازهای والای عرفانی و معنوی می گفت؛ افتخار من این است که یک بسیجی هستم و از خداوند خواسته ام که مرا با بسیجیانم محشور کند و این خط انقلاب است. ولی در این چهل سال ، جریان ثروت و قدرت می خواست بگوید ما مالک انقلابیم و شما رعیت ما هستید.
کریمی قدوسی ادامه داد: امام خمینی (ره) در فرازی از سخنان معنوی خود فرمودند؛ این بشارت را به شما(نسل اول انقلاب) بدهم که بدانید که انقلاب مردم ایران محدود به ایران نمی شود. انقلاب مردم ایران سرآغاز انقلاب جهانی اسلام به پرچمداری حضرت حجت ارواحنا له الفداء است. می بینم که روز میرسد که این امانت را با دستان خودتان تحویل صاحبش حضرت بقیه ا... الاعظم خواهید داد.
نماینده مردم مشهد و کلات بیان کرد: فامیلهای ثروت و قدرت بدانید که خطر بزرگی برای انقلاب به وجود می آورید. مرتکب گناه عظیمی می شوید که بخشودنی نیست. گناه سرانه فتنه ۸۸ هم همین بود که حضرت آقا فرمودند که بخشودنی نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: چهل سالگی انقلاب، انقلاب دارد خودش را چکاپ می کند تا ببیند دردش کجاست و برود سراغ آن و علاجش کند.
وی خاطرنشان کرد: این عرصه خدمت در نظام اسلامی عرصه تکلیف الهی است. قراردادی بین حکومت اسلامی با رئیس جمهور، نمایندگان و مسئولان دیگر به عنوان اینکه کار می کند و حقوق می گیرد بسته نشده است. در اصل ۵۴ الگوی تمدن اسلامی این آورده شده است.
کریمی قدوسی گفت: یک امام جمعه ای از مقام معظم رهبری پرسید که مردم می خواهند بدانند شما چقدر حقوق می گیرید. رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ مگر بنده کار می کنم که حقوق بگیرم.
نماینده مردم مشهد و کلات ادامه داد: این از لحاظ فقهی یعنی وقتی قراردادی بین کارفرما و پیمانکار وجود داشته باشد حقوقی در کار است و پیمانکار ضامن می شود در ازای پولی که میگیرد ، کاری را انجام دهد.موقع ای که مسئولیتی به دوش مسئولین می گذارند آن تکلیف الهی است و آن حق شرط گذاشتن برای وظیفه اش را ندارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران افزود: حکومت نیز باید مسئول را تامین کند نه اینکه مسئولین برای خود حقوق نجومی در نظر بگیرند. نجومی بگیران می گویند که کار ما ارزشمند است و اگر در بخش خصوصی بودیم کلی درآمد داشتیم. باید به این افراد گفت که بروید در همان بخش خصوصی، اینجا محل انجام تکلیف الهی است. مثل بسیجیان ما که حقوق نمی گیرند و یا فرماندهان دوران دفاع مقدس که برای انجام تکلیف الهی درخواست حقوق نمی کردند و حق ماموریت نمی گرفتند.
وی اظهار کرد: این عرصه مدیریت نظام اسلامی در مجلس و قوه مجریه در قوه قضاییهاش باید باز تعریف شود. احکام دین پیاده نمی شود مگر اینکه صدای مردم از صدای مسئولان و نمایندگان بلندتر باشد و مطالبه گری کنند.
کریمی قدوسی در پایان گفت: این انقلاب حالش خوب است، مشکلاتی دارد که علاج آن مشخص است. اسلام بن بست ندارد. به فرموده امام خمینی ، موانع داخلی و خارجی را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را یکی یکی فتح خواهیم کرد.
انتهای پیام/