نشست خبری فرمانداری با اصحاب رسانه با موضوع سرشماری 95 و اقتصاد مقاومتی امروز مورخ 17 آبان 95 در سالن جلسات فرمانداری با حضور فرماندار، معاون، حراست فرمانداری و خبرنگاران شهرستان برگزار شد.

به گزارش تیتر آزاد، نشست خبری فرمانداری با اصحاب رسانه با موضوع سرشماری 95 و اقتصاد مقاومتی امروز مورخ 17 آبان 95 در سالن جلسات فرمانداری با حضور فرماندار، معاون، حراست فرمانداری و خبرنگاران شهرستان برگزار شد.

حبیب شفائی، فرماندار آزادشهر در رابطه با سرشماری سال 95 در شهرستان آزادشهر اعلام کرد: در شهرستان ما 25 مامور سرشماری میدانی، در حال آمارگیری هستند که از این تعداد 13 نفر در حوزه های شهری و الباقی در حوزه روستایی مشغول به کار هستند.

شفائی ادامه داد: 2 نفر نیروی ذخیره و یک آمارگیر تلفنی نیز در اداره در حال آماده باش و آمارگیری هستند. 1 نفر نیرو برای آمارگیری از موسسات و یک کارشناس نقشه نیز، بصورت مشترک بین 3 شهرستان آزادشهر، رامیان و علی آباد مشغول بکار می باشند.

فرماندار آزادشهر افزود: در شهرستان آزادشهر، سرشماری حضوری به 68 درصد رسیده است و ما از پیشرفت کار راضی هستیم و انشا ا... به موقع سرشماری با دقت فراوان به اتمام خواهد رسید.

شفائی در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با فعالیتهای انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در روستاها بخش چشمه ساران در کشت زعفران، گیاهان دارویی و گلاب گیری برنامه ریزی کرده ایم و در روستاهای بخش مرکزی در ایجاد باغات و شیلات برنامه هایی در دست اجرا داریم.

 فرماندار آزادشهر افزود: سپاه شهرستان با همفکری مجموعه اقتصاد مقاومتی شهرستان به این نتیجه رسیدند که در تولید چیپس میوه تسهیلات بدهند و آزادشهر را قطب چیپس میوه استان کنند.

وی ادامه داد: در بخش صنعتی 24 کارگاه نیمه فعال به بانک معرفی شدند که 5 واحد از آنها تسهیلاتی بالغ بر 9 میلیاد و 500 میلیون تومان دریافت کردند.

شفائی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه، برای شهرها و تحصیل کرده ها چه برنامه ای دارید گفت: متاسفانه این یک بحث کلان کشوری است و تا به ما بودجه ندهند نمی توانیم این مشکل را حل کنیم.

سید غلامرضا قاضوی ، معاون فرماندار آزادشهر در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا تعریف شما از اقتصاد مقاومتی تولید نیازهای زندگی توسط خانواده ها است یا اینکه برنامه دیگیری دارید گفت: به نظر من اینکه هر شخصی در خانه تولیدات مورد نیاز خود را تامین کند و یا کارگاه خانگی راه اندازی کند در انتها به کارخانجات ما ضربه می زند و باعث بیکاری افراد دیگری می شود.  باید تمام دستگاه ها بصورت یکپارچه و طبق یک برنامه هماهنگ و بررسی شده عمل کنند.

معاون فرماندار آزادشهر ادامه داد: اگر قرار است در خانه تولید داشته باشیم بهتر است زنجیره تولید خرد تا کلان محصولات صنایع دستی تا تولیدات خانگی را داشته باشیم. یعنی با مدیریت هر فردی یک قسمت از یک کالا را تولید کند و در کل با یک نام واحد وارد بازار شود و بازاریابی و مدیریت آن واحد باشد.

وی افزود: فرمانداری شهرستان آمادگی دارد در صورت همراهی مردم و سرمایه گذاران آنها را حمایت و به یکدیگر متصل کند.

 

c2

c1

انتهای پیام/