شاید بهتر باشد کاوه مدنی به جای دلسوزی برای چند کبوتر در ایران درباره علت فرارش از کشور و رابطه اش با جاسوسان هسته ای توضیح بدهد؛ اگر مدنی به فکر محیط زیست ایران است چرا با باندی که کارشان قاچاق حیوانات ایران به کشورهای عربی بوده همکاری کرده است؟
به گزارش تیتر آزاد به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در شرایطی که کاوه مدنی با اتهام جاسوسی مواجه بود وی از کشور گریخته است از آن سوی مرزها برای محیط زیست ایران دل سوزانده و با انتشار فیلمی به عزاداران امام حسین توهین کرده است.
کاوه مدنی با انتشار فیلمی از تعزیه برای امام حسین، آتش زدن خیمه توسط عزاداران حسینی را مذمت کرده و عزاداران امام حسین را دیوانه و این اقدام آنها را جنون آمیز خطاب کرده است.
این در حالی است که اتفاقی که در این تعزیه رخ داده این بوده که به صورت ناخواسته تعدادی کبوتر در آتش خیمه گرفتار شده اند و این اتفاق یک اشتباه فردی بوده و ربطی به عزاداری امام حسین ندارد.
کاوه مدنی نامی است که بعد از انتشار تصاویر رقص و شرابخواری وی در یکی از ساختمان های مربوط به کشورمان در مالزی منتشر شد در رسانه ها بیشتر خودنمایی کرد.
چه کسی پای کاوه مدنی را به ایران باز کرد؟
٢۶ شهریور ٩۶ با حکم عیسی کلانتری، کاوه مدنی معاون سازمان محیط زیست شد و به این ترتیب زندگی خود در لندن را رها کرده و به ایران بازگشت؛ مدنی بعد از فارق التحصیل شدن در رشته مهندسی عمران در دانشگاه تبریز راهی کشور سوئد شد که در سال ۱۳۸۴ در رشته منابع آب از دانشگاه لوند فارغالتحصیل شد. او در سال ۱۳۸۸ مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی عمران محیط زیست از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس دریافت کرد. وی پس از آن دوره پسا دکتری خود را در رشته اقتصاد و سیاست محیط زیست دردانشگاه کالیفرنیا، ریورساید گذراند.
وی قبل از ورود به ایران بارها با رسانههای متعدد در خصوص وضعیت محیط زیست ایران گفتوگو کرده بود، همچنین سمینارهای مختلفی با مشارکت مدنی در ایران برگزار شده بود اما در نهایت کلانتری او را بدون داشتن هرگونه سابقه مدیریتی در داخل کشور به برگزاری سمینارهای مختلفی در ایران قبل از گرفتن پست معاون پرداخته است. وی بدون هیچ سابقه مدیرتی و همچنین فعالیت اجرایی در ایران معاون بینالملل، نوآوری و مشارکت فرهنگی - اجتماعی سازمان محیط زیست شد.
بعد از روی کار آمدن کاوه مدنی، رسانه های اپوزیسیون با ذوق زدگی از روی کار آمدن یک «جوان نخبه» در دولت روحانی سخن می گفتند؛ این جوان نخبه استاد دانشگاه انگلیس بود و تا پیش از مسئولیت خود در دولت یازدهم، ایران را به عنوان محلی برای زندگی خود انتخاب نکرده بود.
بعد از دستگیری کاووس سید امامی در بهمن ماه سال گذشته به اتهام جاسوسی به بهانه های محیط زیستی برای سرویس های خارجی، گمانه زنی ها درباره ارتباط سید امامی با برخی از فعالان محیط زیست شدت گرفت.
ابتدا اخباری مبنی بر دستگیری کاوه مدنی در راستای این پرونده منتشر شد اما در نهایت عصر روز بیست و دوم بهمن ماه محمود صادقی؛ نماینده حاشیهساز مجلس از بازداشت کاوه مدنی، معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد.
وی در حساب کاربری توییتری خود نوشت: «امروز صبح با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، برای اطلاع از علت بازداشت فعالان محیط زیست و اقدامات دولت تماس داشتم، ایشان گفتند کاوه مدنی را نیز دیروز بازداشت کردهاند.»
اما چند ساعت پس از این ادعاهای نماینده مردم تهران در مجلس، عکسی از کاوه مدنی در کنار عیسی کلانتری منتشر شد که نشان میداد این فرد در بازداشت به سر نمیبرد.
تمامی حدس و گمانها در روزهای اخیر ادامه یافت و سرانجام کاوه مدنی؛ معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در توییتی به بازداشت برخی فعالان زیست محیطی واکنش نشان داد اما سخنی از بازداشت و بازجویی خود به میان نیاورد.
شایعات در این باره ادامه یافت تا اینکه عیسی کلانتری؛ رئیس سازمان محیط زیست امروز در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین پیگیریهای بازداشت فعالان محیط زیست و کاوه مدنی اظهار کرد: وزارت اطلاعات پیگیر این موضوع است البته آقای مدنی بازداشت نشده و از پرونده مرحوم کاووس سید امامی نیز اطلاعاتی ندارم؛ این موضوع از طریق مراجع ذیصلاح در حال پیگیری است.
این موضوع اگرچه مسکوت ماند اما یکی از نمایندگان مجلس در جایی دیگر اعلام کرده بود که چند نفر دیگر به همراه کاووس سید امامی قرار بود بازداشت شوند اما در نهایت با فشارهایی که وارد شد تنها سید امامی بازداشت شد.
این شایعات در حالی بود که بعد از خروج کاوه مدنی از کشور، اژه ای سخنگوی دستگاه قضایی کشور در خصوص بازداشت جاسوسان محیط زیست گفته بود کاوه مدنی مظنون به جاسوسی بود و از همین رو از سوی دادستان ممنوع الخروج شد اما وی هیچگاه بازداشت نشده بود.
بعد از انتشار عکس های کاوه مدنی در فضای مجازی در حال رقصیدن در یک مجلس مختلط و همچنین شرابخواری، وی از کشور خارج شد و تا کنون به کشور باز نگشته است؛ اژه ای در توضیح خروج مدنی از کشور در حالی که ممنوع الخروج بوده این چنین گفت: اگرچه پرونده یا برای مدنی تشکیل نشد اما چون او در مظان اتهام قرار داشت ممنوع الخروج شد.
وی در ادامه توضیح داد که ممنوع الخروجی مدنی قبل از احضار او بوده است و وزارت اطلاعات کشور با انگیزه ای نامعلوم از دادستان درخواست لغو ممنوع الخروجی او را کرده و دادستان هم ممنوع الخروجی وی را لغو می کند.
قرار بود قوه قضاییه در ادامه رسیدگی به پرونده جاسوسان محیط زیست کشور اگر همچنان کاوه مدنی مظنون باشد، مدنی را برای حضور در دادگاه و ارائه توضیح احضار کند. اما هنوز با گذشت چند ماه از این پرونده این اتفاق رخ نداده و مشخص نشده نقش کاوه مدنی در پرونده جاسوسان محیط زیست چه بوده است.
شاید بهتر باشد کاوه مدنی به جای دلسوزی برای چند کبوتر در ایران درباره علت فرارش از کشور و رابطه اش با جاسوسان هسته ای توضیح بدهد؛ اگر مدنی به فکر محیط زیست ایران است چرا با باندی که کارشان قاچاق حیوانات ایران به کشورهای عربی بوده همکاری کرده است؟
مدنی که دوستار محیط زیست و حیات وحش ایران است چرا از کشور خارج شد و نماند تا در خدمت مردم بوده و به قول خود محیط زیست را از ورطه نابودی بیرون بکشاند.
انتهای پیام/