فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هفته آینده شاهد الحاق ناو موشک انداز سپر در دریای خزر خواهیم بود که نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دریا است.


به گزارش تیتر آزاد به نقل از خبرنگار مهر، امیر دریادار خانزادی در سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه تهران به مناسبت روز نیروی دریایی ارتش، با اشاره به نقش نداجا در دوران دفاع مقدس در دفاع از کشور و اسکورت کشتی‌ها برای حفظ اقتصاد ایران، گفت: در دوران سازندگی نیروی دریایی در دریا ماند زیرا یکی از مسئولیت‌های این نیرو، برقراری امنیت کشور در دریاست.

وی ادامه داد: خطوط مواصلاتی دریایی و مسیر صادرات و واردات کالاهای ما از طریق دریا از خلیج عدن، تنگه باب‌المندب و کانال سوئز به سمت غرب و شمال اقیانوس هند به سمت شرق است بنابراین با توجه به اینکه با پدیده شوم دزدی دریایی هم مواجه هستیم، نیروی دریایی باید امنیت کالاهای صادراتی و وارداتی کشور را حفظ کند به همین منظور تاکنون ۵۰ ناوگروه رزمی نیروی دریایی برای برقراری امنیت مسیر مواصلاتی دریایی، به ماموریت‌هایی بیش از سه ماهه اعزام شده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه استقرار تفنگداران نیروی دریایی در آذر ۵۹ در دریا موجب شد تا نقطه‌ای تاریخی در دفاع مقدس شکل بگیرد، گفت: تفنگداران نیروی دریایی با مقاومت جانانه خود نیروهای بعثی را که به تصور صدام یک روزه خرمشهر را فتح می‌کردند، ۳۴ روز پشت دروازه خرمشهر نگه داشتند و موجب شدند تا نیروهای کمکی به جبهه خوزستان برسد تا زمانی که خرمشهر با یک عقب‌نشینی تاکتیکی سقوط کرد دیگر این اتفاق برای آبادان نیفتد.

امیرخانزادی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش با تدبیر رهبری در مسیر خودکفایی حرکت بسیار منسجم و با برنامه‌ریزی و هدفمند آغاز کرده است، گفت: دشمن فکر می‌کرد با تحریم‌های ظالمانه می‌تواند حرکت رو به جلوی نیروی دریایی را متوقف کند اما پس از ساخت جماران، دماوند و سایر شناورهای نیروی دریایی نیز ساخته شد.

وی تاکید کرد: در هفته آینده هم شاهد الحاق ناو موشک انداز سپر در دریای خزر خواهیم بود که نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دریا است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: این نوید را به مردم ایران می دهم که ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در دریا استوار ایستاده است و البته این را نباید فراموش کنیم که ما در آغاز یک راه هستیم و این راه عبارت است از دستیابی به جایگاه متناسب با اقتدار و قدرت ایران اسلامی، ایران تاریخی و ایران بزرگ.