بی‌بی‌سی فارسی نوشت: برای حذف آقایان یزدی، جنتی و مصباح از فهرست منتخبان باید حداقل ۶۰۰ هزار و حداکثر یک میلیون نفر از رأی‌دهندگان مخالف این سه نفر به فهرست ۱۶نفره رقبای آنها رأی دهند.

به گزارش تیترآزاد، به نقل از مشرق، با رصد کانال‌های تلگرامی که این روزها بازارشان داغ شده، می‌توان بسیاری از اخبار را سریعتر و بدون پرده دریافت کرد؛ جذابیت اخبار تلگرامی موجب شد تا به صورت گزینشی، اخبار رسمی و غیررسمی و همچنین انتخاباتی منتشر شده در این کانال‌ها مورد بررسی قرار دهیم.
*حضور پررنگتر مشارکتی ها در ستاد اصلاحات
برخی کانال های تلگرامی از حضور پررنگتر مشارکتی ها در ستاد اصلاح طلبان خبر دادند و نوشتند: از هفته دوم بهمن، آقای محمدرضا جلایی پور به عنوان رئیس کمیته افکارسنجی برای جبهه اصلاحات در فضای مجازی انتخاب شده است.
این موضوع تا چند روز پیش به اعضای مرکزی ستاد اصلاحات نیز اعلام نشده بود که روز گذشته در جلسه شورای ستاد، این موضوع علنی شد.
وی عضو شورای مرکزی حزب منحل شده مشارکت بود و در حال حاضر عضو شورای مرکزی حزب اتحاد است.
*استفاده از فضای انتخابات برای شکستن حصر رسانه ای
کانال های منتسب به اصلاح طلبان از به میدان آوردن رئیس دولت اصلاحات در همایش های انتخاباتی شان برای جذب آراء مردمی خبر دادند. آنها تلاش دارند تا از فرصت انتخابات جهت شکستن حصر رسانه ای رئیس دولت اصلاحات استفاده شود.
*الو استاندار؟ مشکل این روستا را فوری حل کنید!
یکی از کاندیداهای حوزه‌های انتخابیه کرمانشاه از تماس‌های تلفنی جعلی برای تبلیغ استفاده می‌کند و با حضور در میان اهالی برخی از روستاها مشکلاتشان را تلفنی با استاندار در میان می‌گذارد!
*برجام جدیدترین بهانه برای ایجاد دودستگی در فضای انتخابات
برخی کانال ها و گروه های تلگرامی طی روزهای اخیر بحث های زیادی را با محوریت برجام به نمایش گذاشتند و تلاش کردند تا بر اساس نظرات نمایندگان و شخصیت های سیاسی درخصوص برجام آرائ خود را در انتخابات دسته بندی کنند و کسانی که خوشبینی بیش از حد به برجام نشان دادند را از لیست اصولگرایان خط بزنند.
پوستر زیر در راستای اتمام این گونه بحث ها و نظرات در حال پخش شدن در گروه های تلگرامی است.


دولتی‌ها بار دیگر عارف را رها کردند/ تلاش آشکار BBC برای رای نیاوردن آیت‌الله جنتی/ اعتدال گرایان میثاق‌نامه اصلاح‌طلبان را امضا نکردند*تلاش آشکار بی‌بی‌سی فارسی برای مهندسی آرا
بی بی سی فارسی در گزارشی نوشت: برای حذف آقایان یزدی، جنتی و مصباح از فهرست منتخبان استان تهران لازم است حداقل 600 هزار و حداکثر یک میلیون نفر از رای دهندگان مخالف این سه نفر، به فهرستی 16 نفره از رقبای آنها رای بدهند.
احتمالا کافی است 40درصد حامیان روحانی در استان تهران به 16کاندیدای رقیب آقایان یزدی، جنتی و مصباح رای بدهند تا این سه نفر دیگر در مجلس خبرگان نباشند.
تجربیاتی مانند انتخابات ریاست جمهوری 92، نشان می‌دهد که دستیابی به سطوح “نامعمول” هماهنگی انتخاباتی در ایران، بی‌سابقه نیست.


حضور پررنگ مشارکتی ها در ستاد اصلاحات/ تلاش آشکار BBC علیه آیت‌الله جنتی/ دولتی‌ها بار دیگر عارف را رها کردندبرجام یک تاپنج
عبدالله کنچی در تلگرام خود نوشت: این روزها صحبت از برجام دو می شود وبر تعمیم پذیری برجام زیاد تاکید می شود.با دقت در اتفاقاتی که در حال وقوع است واتفاقاتی که باید بیفتد ونمی افتد می توان برجامهای یک تا۵ را پیش بینی کرد
برجام یک:توافق هسته ای ولغو نسبی تحریم ها در قبال پرداخت هزینه سنگین
برجام دو:خرید کالای لوکس وبی ارتباط با تولید واشتغال
برجام سه:خام فروشی نفت وگاز وپرداخت پول کالای لوکس
برجام چهار: رها سازی سران فتنه بدون توضیح در باره چرایی طرح تقلب و کودتای رنگی بدون عذرخواهی
جرجام پنج:طرح خواهرخواندگی ایران وامریکا به بهانه مشکلات مردم باسیاست راه بنداز جا بنداز وبازتعریف معنای انقلاب باهدف تقلیل ان به جمهوری اسلامی اسمی
*اعتدال گرایان میثاق را امضا نکردند
گروه های تلگرامی اصلاح طلب از امضا نکردن میثاق نامه اصلاح طلبان توسط اعتدال گرایان خبر دادند و نوشتند: اصلاح طلبان لیست منشور اصلاح طلبی را امضا کردند اما اعتدال گرایان لزومی برای امضای این منشور نداشتند.
*انصراف دسته جمعی/ موج حمایت چهره های اصولگرا از «فهرست واحد»
اسامی تعدادی از انصراف‌دهندگان به نفع ائتلاف اصولگرایان در کانال های تلگرامی به شرح زیر در حال انتشار است.
۱- سیدعلی ریاض ٢- حجت الاسلام مرتضی چیت سازیان ٣-محمد ودود حیدری ۴-محمد هادی اردبیلی ۵-ساسان والی‌زاده ۶-جواد شخص توکلیان ٧-علی یوسف‌پور ٨-منیره نوبخت ٩-صالح اسکندری ١٠-زهرا شکرآمیز ١١-محمدرضاشکوهی ١٢-مهدی الماسی مقدم ١٣-وجیهه الهام‌نژاد ١۴-محمدرضا وفایی
همچنین برخی گروه های تلگرامی از انصراف آقای اسماعیل ثمنی، استاد دانشگاه امام حسین(ع)، به نفع “فهرست واحد اصول‌گرایان” خبر دادند.
گروه های تلگرامی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی از انصراف ۱۷ نامزد این جمعیت به‌نفع “لیست واحد اصولگرایان” خبر دادند.
*ادامه اختلاف در اردوگاه اصلاح طلبان/ استقبال سرد “آرمان” از لیست منتشره
آرمان نوشت: روز گذشته درنهایت لیست ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان برای انتخابات مجلس در تهران منتشر شد؛ لیستی که اصلاح‌طلبان با مشاهده آن کمی به فکر فرو رفتند.
برخی از این اسامی برای اصلاح‌طلبان ناشناخته بود و دیروز درموتورهای جست‌وجوگر بارها نام آنها را وارد می‌کردند تا رزومه‌ای از فعالیت‌هایشان بیایند.
این روزنامه می نویسد:افراد این لیست همان طور که اعلام شد برای عموم مردم ناشناخته هستند
نخستین واکنش پس از انتشار این لیست از سوی یک عضو شورای عالی سیاست‌گذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان بود که گفت: لیست اصلاح‌طلبان هنوز به تایید هیات رئیسه شورا نرسیده است.
حسین کمالی درباره لیست نهایی اصلاح‌طلبان در تهران اظهار داشت: از نهایی شدن لیست و نتیجه مذاکرات اطلاعی ندارم.
کانال رسمی حزب اعتماد ملی لیست منتشر شده را تایید نکرد و نوشت: «این فهرست صحت ندارد و هنوز ائتلاف اصلاح‌طلبان لیست نهایی را منتشر نکرده است.
*دولتی‌ها بار دیگر عارف را رها کردند
علی یونسی مشاور رئیس جمهور در امور اقلیت ها در مصاحبه با آرمان اعلام کرد عارف از ریاست مجلس به نفع لاریجانی کنار خواهد کشید.
وی در این باره گفت:بنده معتقدم قطعا همکاری میان آقای عارف و لاریجانی در مجلس آتی خواهد بود. به نظر من به همان دلیل که مصلحت بود آقای عارف به سود آقای روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کند در مجلس دهم نیز مصالح اصلاح‌طلبی و مجلس را در ارتباط با مدیریت آن در اولویت قرار خواهند داد.
وی درباره لاریجانی نیز ادامه می دهد:آقای لاریجانی در شرایط کنونی نیز در حال ایفای یک نقش تاریخی برای جریان اصلاحات و کشور است. مهم‌ترین خدمت علی لاریجانی به کشور و جریان‌های سیاسی در مجلس نهم حمایت از تصویب برجام بود. این کار را هیچ اصلاح‌طلبی نمی‌توانست به خوبی و تاثیرگذاری علی لاریجانی انجام دهد.
.این گفته وی درحالی است که اعتدالیون در انتخابات ریاست جمهوری نیز عارف را جا گذاشتند و پس از انصراف وی به نفع روحانی عارف جایی در دولت تدبیر و امید نداشت.
فردا؛ آغاز تبلیغات انتخاباتی داوطلبان مجلس
تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفداران آنان از فردا (پنج‌شنبه) به مدت یک هفته آغاز می‌شود. طبق ماده 56 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی «فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی 8 روز قبل از روز اخذ رای (مرحله اول و دوم) آغاز و تا بیست و چهار ساعت قبل از اخذ رای ادامه خواهد داشت.» بر اساس برنامه زمانبندی برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، این فرصت 7 روزه از 29 بهمن ماه آغاز می‌شود و 5 اسفند ماه به پایان می‌رسد.
* جامعه دوباره تحمل دعوا های مجلس ششم را دارد؟!
کانال های تلگرامی با راه اندازی کمپینی تصاویر زیادی تحت عنوان “من به لیست واحد رای می دهم تا مجلس ششم تکرار نشود” را منتشر کردند.
تصویر زیر نمونه‌ای از جمله تصاویر این کمپین است که مربوط به صحبت های یکی از سران فتنه 88 و رئیس مجلس ششم می باشد.

حضور پررنگتر مشارکتی ها در ستاد اصلاحات/ تلاش آشکار BBC برای رای نیاوردن آیت‌الله جنتی/ دولتی‌ها بار دیگر عارف را رها کردند

حضور پررنگ مشارکتی ها در ستاد اصلاحات/ تلاش آشکار BBC علیه آیت‌الله جنتی/ دولتی‌ها بار دیگر عارف را رها کردند


انتهای پیام/