غلامعلی شهمرادی به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی تیترآزاد به نقل از «گلستان ما» گفت: در عصری زندگی می‌کنیم که معروف به عصر انقلاب صنعتی چهارم است و از ویژگی‌های این عصر این است که فناوری‌ها و تکنولوژی تحول‌آفرینی وارد کسب‌وکارها شده و این فناوری‌ها باعث تحولات زیادی شده است که می‌توانیم به اینترنت اشیا، رایانش ابری، بلاک‌چین و فناوری‌های تحول‌آفرینی که شگفتی‌های عجیبی را به وجود آورده اشاره کرد.

 مدیر مخابرات منطقه استان گلستان ادامه داد: دیجیتال مفهوم گسترده دارد و دیگر از دیجیتال‌سازی عبور کردیم و به نقطه‌ای تحول دیجیتال رسیدیم، در انقلاب صنعتی چهارم مسئله فراتر از دیجیتال شدن و دیجیتال‌سازی است و مدل‌های کسب‌وکار متحول شده و ارتباط با مشتریان و بازاریابی تغییرات زیادی پیدا کرده است.

 شهمرادی بیان کرد: برای اینکه تحول دیجیتال در کسب‌وکار اتفاق بیفتد باید یک سری فناوری در خدمت کسب‌وکارها قرار گیرد تا بتواند منتج به تحول آن کسب‌وکار شود.

 وی افزود: کسب‌وکار دیجیتال بهره‌وری سازمان و کسب‌وکار را بالا می‌برد و به افزایش درآمدزایی و سود شرکت‌ها منتج می‌شود و مدیریت هزینه و کاهش هزینه‌ها را در بر دارد و لذا با کسب‌وکارهای سنتی قابل‌قیاس نیست.

مدیر مخابرات منطقه استان گلستان خاطرنشان کرد: عرصه دیجیتال حرکت جدیدی در سطح دنیا است و غول‌های فناوری دنیا را شاهد هستیم که اقتصاد بزرگی را به خود اختصاص دادند و لذا ورود به این عرصه بسیار حائز اهمیت است و این مسئله سبب شده بسیاری از کسب‌وکارهای سنتی تمایل پیدا کنند که به عرصه دیجیتال وارد شوند.

 شهمرادی بیان کرد: هوش مصنوعی یکی از فناوری‌های تحول‌آفرینی است که در عصر انقلاب صنعتی پررنگ شده و به‌عنوان یکی از موضوعات مهم در بحث حاکمیت کشورها قرار دارد و در برخی از کشورها برای آن دستورالعمل نیز در نظر گرفته شده است، بنا است ماشین جای انسان فکر کند و بخشی از وظایف انسان را انجام دهد و لذا در زندگی انسان‌ها تأثیر به‌سزایی دارد و حتی باعث تحول در کسب‌وکارها خواهد شد.

 وی افزود: گاهی کسب‌وکارهای سنتی به دلیل آنکه مدیریت آنها یک مدیریت سنتی بوده نسبت به اعمال این تغییرات مقاومت دارند، به نظر من تحول در کسب‌وکار نخست باید در انسان اتفاق بیفتد تا تحول مدیر یک مجموعه رقم بخورد و تا زمانی که پذیرش تحول در سازمان اتفاق نیفتد نتیجه نخواهیم گرفت.

مدیر مخابرات منطقه استان گلستان بیان کرد: باید تلاش کنیم که کسب‌وکارهای سنتی به اهمیت کسب‌وکار دیجیتال بپردازیم، در استان گلستان بالغ بر ۹۰۰ شرکت صنعتی و تولیدی در استان داریم، باید به سراغ اینها برویم که علت مقاومت آن‌ها و اجرای روش‌های سنتی چیست و شاید تولید محتواهایی که با فرهنگ و آداب‌ورسوم ما مطابقت داشته باشد می‌تواند در این حوزه مؤثر باشد.

 شهمرادی بیان کرد: ما باید در زمینه تولید محتوا دیجیتال تلاش کنیم، از بسیج برای برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال باید قدردانی کرد و هدف آنها نیز تشویق جوانان و نوجوانان و شکوفایی ابتکارات در عرصه دیجیتال است که بسیار ارزشمند است.

 وی بیان کرد: فضای مجازی دریایی بزرگی است که می‌توانیم کارهای بزرگی نیز در آن رقم بزنیم و لازم آن تولید محتوای مناسب است و بسیج با این رویداد به توسعه استان کمک می‌کند و محتوای بومی که به دست نوجوانان و جوانان این مرزوبوم مطرح و به فعال می‌رسد در کشور مورداستفاده قرار می‌گیرد که می‌تواند کشور ما را از محتوای خارجی بی‌نیاز کند.

مدیر مخابرات منطقه استان گلستان بیان کرد: بازی یکی از موضوعات پرتقاضای فضای مجازی است و دومین صنعت پول‌ساز دنیا است و چرا در این مسیر سرمایه‌گذاری داخلی نداشته باشیم و استعدادها را شکوفا نکنیم، مخاطب بازی جوانان و نوجوانان ما هستند که در معرض بسیاری از مخاطرات قرار می‌گیرند و لذا ضروری است بازی‌ها توسط افراد خلاق در درون کشور ایجاد شود که در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج به این موضوع توجه شده است.

 شهمرادی بیان کرد: حرکت بسیج در تولید محتوای دیجیتال هم ازاین‌جهت و هم از جهت فرهنگی مهم است و اگر بر محتوای تولید شده کنترلی نباشد ممکن است مسائل ناگواری رقم بخورد که گاهی منتج به انحطاط یک کشور می‌شود و لذا باید به تولید محتوای داخلی توجه شود تا بتوانیم از بستر فضای مجازی استفاده بهتری داشته باشیم.

 انتهای خبر/