رئیس سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری سپاه نینوا گلستان از ضرورت تاسیس ستاد فرماندهی علمی در استان با حضور همه نخبگان و دانشگاهها خبر داد.

 به گزارش تيترآزاد به نقل از گلستان ما؛ نشست هم اندیشی معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مسئول سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری سپاه نینوا گلستان ظهر امروز در محل سازمان بسیج علمی برگزار شد.

این نشست در راستای هم افزایی اندیشه ها و تحقیقات علمی دو مجموعه صورت گرفته و در پی آن دو طرف تفاهم نامه ای امضا کردند که از امکانات و توانمندیهای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی و بسیج علمی و فناوری بصورت مشترک برای توسعه استان و حل مشکلات استفاده کنند .

سرگرد پاسدار اسماعیل مهدیانی مسئول سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری سپاه نینوا گلستان در این نشست اظهار کرد: ضرورت دارد در سطح استان ستاد فرماندهی علمی با حضور تمامی مراکز علمی و دانشگاهی راه اندازی شود.
مهدیانی افزود: لازم است انسجام در بین دستگاه های اجرایی و مراکز علمی در راستای شناسایی مشکلات و مسائل و حل آنها و کمک به مردم انجام شود و درادامه اضافه کرد: چرا بین دانشگاه و صنعت ارتباط وجود ندارد؟
وی به اجرای برنامه های مشترک و همکاری با سایر دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: ما از این برنامه ها استقبال می کنیم و هر برنامه ی علمی که توانایی حل مسأله داشته باشد مورد حمایت بسیج قرارخواهد گرفت.

مسئول سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری سپاه نینوا گلستان به برگزاری اردوهای جهادی در آینده ی نزدیک اشاره کرد و گفت : همانطور که بسیج سازندگی و بسیج دانشجویی و سایر رده های بسیج در اردوهای جهادی ، محرومیت زدایی و خدمت رسانی فعالیت های ارزنده ای داشته و دارند سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری سپاه نینوا نیز در راستای برگزاری اردوهای جهادی علمی اقدام می نماید.
وی هدف اصلی این اردوها را حضور نخبگان بسیجی در مناطق محروم و شناسایی مشکلات آن منطقه و ارائه راهکار علمی بر شمرد.
درادامه این نشست دکتر ایمانپور معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بسیج را یکی از مجموعه های عظیم مردمی برشمرد و گفت: بسیج می تواند در حل مشکلات خرد و کلان جامعه تأثیر گذار باشد.
ایمانپور در خصوص همکاری با بسیج در تمامی عرصه های علمی و آموزشی و خدمات رسانی استقبال کرد و نقش بسیج را در برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه نقشی مهم و مؤثر دانست.

در پایان جلسه تصمیم گرفته شد جهت حصول نتیجه و کاربردی شدن تفاهم نامه ، کارشناسان دو مجموعه در جلسات مجزا موضوعات را عملی کرده و همچنین تصمیم گرفته شد نیازهای تحقیقاتی استان را الویت بندی و جهت حل آنها تلاش شود.
انتهای پیام /