بر طبق سند تحول بنیادین در ساحت های اجتماعی و سیاسی دانش آموزان باید بتوانند در اجتماع حرفی برای گفتن داشته باشند، مشارکت عمومی را در مدرسه تمرین کنند که این مهم در انتخابات شوراهای دانش آموزی جلوه می کند.
به گزارش تيترآزاد به نقل از کلاس بیست، دیواری با پارچه ای ساتن و تراکت های سیاه سفید و رنگی که روی آن چسبانده شده بود «به من اعتماد کنید، به من رای دهید»، «مدرسه پویا و شاد با الینا خالو حسین»،«همه چی آرومه، ماهمه خوشبختیم اگر بمن رای بدید»، «من رای می دهم» و.. در گوشه ای از آن هم نام کاندیداها و پایه های تحصیلی نوشته شده بود، این دیوار انتخابات بود.
حماسه ای از جنس حضور، حدود 300هزار دانش آموز طی چند روز، 2هزار و 500 مدرسه را پر کرده بودند از کاغذهایی کوچک تبلیغات رای ما الینا ...
اینجا کسی دیگری را تخریب نمی کند، در تبلیغاتشان از طنزهم استفاده می کنند و با شیرین زبانی دوستانشان را به پای صندوق رای می کشانند.
شوراهای دانش آموزی اعتماد به نفس دانش آموزان را ارتقا می دهد
بر طبق سند تحول بنیادین در ساحت های اجتماعی و سیاسی دانش آموزان باید بتوانند در اجتماع حرفی برای گفتن داشته باشند، مشارکت عمومی را در مدرسه تمرین کنند که این مهم در انتخابات شوراهای دانش آموزی جلوه می کند، و با تمرین ،خود را برای سنین رای آماده می کنند .
شوراهای دانش آموزی اعتماد به نفس دانش آموزان را ارتقا می دهد، آنجا که باید برنامه های جدید برای سایر دانش آموزان داشته باشند و دوستانشان را مجاب کنند که به آنان رای بدهد.
امروز سوم آبانماه همزمان باسراسر کشور همه مدارس استان گلستان حال و هوای انتخاباتی داشتند، تمرین مشارکت را می شد از برنامه ریزی کردن هایشان برای منشی و ناظر انتخابات شدن دید ، همه دست به دست هم می دادند که انتخاباتی سالم برگزار کنند.
شورای دانش آموزی مانع هرج و مرج در مدرسه می شود
«محیا یک دست» بعنوان نماینده کاندیدا در کنار منشی و رئیس صندوق همکاری می کند که در گفتگو با خبرنگار کلاس بیست، می گوید: نقش من در ابرگزاری انتخابات راهنمایی رای دهندگان برای نوشتن تعداد افراد و معرفی کاندیدا ها است.
من قولی نمی دهم که عمل نکنم
وی ادامه می دهد: شوراهای دانش آموزی همکاری و وحدت خیلی خوبی در مدرسه بوجود می آورد و به نوعی از هرج و مرج جلو گیری می کند.
«صدف رفیعی» دانش آموز پایه نهم دبیرستان فرزانگان با شعار« من قولی نمی دهم که عمل نکنم» پای در کارزار انتخابات گذاشته است .
او می گوید: «ایجاد مدرسه خوب و شاد»، «صمیمیت در بین دانش آموزان»، «برنامه ریزی برای کاهش مشکلات تحصیلی ،« از بین بردن شکاف بین پایه هفتم تا نهم» و «تعاون در بین دانش آموزان» از برنامه هایی است ، بعد از موفقیت اجرا خواهد کرد.
شورای دانش آموزی رابطی برای ارتباط دوسویه مسئولان مدرسه و دانش آموزان است
«بهنوش ایرجی» دانش آموز پایه هفتم ،علیرغم اینکه تازه به این مدرسه ورود پیدا کرده، معتقد است: ایجاد مدرسه بهتراز لحاظ آموزشی و پرورشی با تعامل دانش آموزان، مدیر و مسئولان مدرسه فراهم می شود و این شورا می تواند پلی و رابطی برای این ارتباط دوسویه باشد.
او ادامه می دهد: فقطخواسته های به جای دانش آموزان را می تواند جامعه عمل بپوشاند، مثلا اردوهای زیاد به درس بچه ها لطمه می زند و این مطالبه چندان معقول نیست، البته باید گفت تفریح هم در کنار درس لازم است که آن را پیگیری خواهیم کرد.
این دانش آموز گلستانی می افزاید : برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی را نیز که از خواسته های دانش آموزان است، در صورت انتخاب شدن دنبال خواهد کرد.
مدرسه ای به بزرگی جامعه؛ راهیابی 4هزار نفر به شوراها
انتخابات شوراهای دانشآموزی استان گلستان با حدود 80 هزار کاندیداهای دانش آموزی برگزارشد که از این تعداد حدود 4هزار نفر به شوراهای مدرسه راه پیدا می کنند.
2هزار و 500 مدرسه در انتخابات دانش آموزی مشارکت دارند/دانش آموزان خود را برای مشارت عملی در جامعه آماده می کنند
فرج ا.. رزاقی، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گلستان نیز در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار کلاس بیست، می گوید: طبق ماده 18 آیین نامه اجرایی مدارس انتخابات شوراهای دانش آموزی یکی از ارکان آموزشگاه است که همزمان باسراسر کشور در 2هزار و 500 مدرسه برگزار شد .
وی می گوید: شوراهای دانش آموزی مکانی مناسب برای برنامه ریزی ها و تمرین مشارکت درجهت کیفی سازی برنامه ها، مسائل بهداشتی، روحی روانی و تربیت است.
رزاقی با خداقوت گویی به مدیران که زمینه انتخابات را در مدارس استان فراهم کردند تشکر می کند، و می گوید: امروز دانش آموزان توانستند در یک فرایند آزاد تمرین دموکراسی کنند.
وی می افزاید: مدرسه جامعه ای کوچکی است که دانش آموزان در آن آموزش می بینند و تربیت می شوند لذا برنامه های مختلف مشارکتی می تواند در تربیت صحیح آنان مثمر ثمر باشد تا دانش آموزان را برای آینده نزدیک در مشارکت عملی در عرصه ها ی مختلف اجتماعی و سیاسی آماده کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گلستان در پایان می گوید: انتظار است که دانش آموزان بتوانند در حوزه تصمیم سازی و تصمیم گیری مشارکت داشته باشند تا بتوانند برای آینده و مدیریت جامعه آماده شوند.
به گزارش کلاس بیست، امروز نوزدهمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس سراسر گلستان برگزارشد.
انتهای پیام/