جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در نامهای خطاب به رئیس سازمان صداوسیما، نسبت به عملکرد رسانهملی در حمایت جانبدارانه از نامزد دولت اعتراض کرد.
به گزارش تیتر آزاد به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با انتشار نامهای خطاب به علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما، نسبت به عملکرد رسانه ملی در حمایت جانبدارانه از کاندیدای دولت اعتراض کرد.
در بخشی از این نامه آمده است: جبهه مردمی نیروهای انقلاب با درک مشکلات و تنگناهای مالی صداوسیما، اعلام میدارد که رسانه ملی بهعنوان یک سرمایه ملی نباید به بهانه تضییقات مالی و یا فشارهای صاحبان قدرت تن به بیعدالتی و آنتن فروشی دهد.
متن مشروح این نامه به شرح زیر است:
«رئیس محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر علی عسکری
سلامعلیکم
کارکرد انتخابات در نظامهای سیاسی دنیا مبتنی برافزایش قدرت ملی و ارتقای سطح کارآمدی است و این مهم، طی 38 سال گذشته در جمهوری اسلامی ایران نیز بهعنوان یک رویکرد اساسی دنبال شده است.
همه دستاندرکاران برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بهعنوان یک تکلیف دینی و میهنی باید خود را متعهد به فراهم آوردن بسترهای لازم برای تحقق کارکردهای ملی انتخابات نمایند و این امر جز با رعایت انصاف و عدالت در بستر رقابتهای انتخاباتی میسر نخواهد بود.
یکی از شروط برگزاری انتخابات سالم و پرشور که در پرتو آن بتوان مؤلفههای اقتدار ملی و کارآمدی نظام اسلامی را ارتقاء بخشید، تقسیم عادلانه و برابر فضای رقابت انتخاباتی برای نامزدهای ریاست جمهوری است که متأسفانه این روزها در فضای رسانه ملی بهعنوان فراگیرترین و مؤثرترین ابزار توزیع پیام با چالشها و بیعدالتیهای آشکاری مواجه شده است.
ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران! مستحضرید که بزرگترین سرمایه یک رسانه، اعتماد مردم به عدالت و انصاف آن رسانه است. سرمایه اعتماد مردم کشورمان به رسانه ملی گوهر بیبدیلی است که در سایه چندین دهه تلاش مدیران و کارکنان خدوم و زحمتکش آن سازمان بهدستآمده و این اندوخته گرانسنگ نباید در موسمهای زودگذری چون انتخابات به تاراج زیاده خواهان و صاحبان تریبونهای یکطرفه برود.
جبهه مردمی نیروهای انقلاب با درک مشکلات و تنگناهای مالی صداوسیما، اعلام میدارد که رسانه ملی بهعنوان یک سرمایه ملی نباید به بهانه تضییقات مالی و یا فشارهای صاحبان قدرت تن به بیعدالتی و آنتن فروشی دهد.
اظهارات مکرر جنابعالی و سایر مسئولان صداوسیما مبنی بر تقسیم عادلانه فرصتها برای 6 نامزد ریاست جمهوری، با واقع امر منطبق نیست، مردم میپرسند چرا باید شاهد آن باشیم نامزدی که پول و منصب و ابزار فشار در اختیار دارد بتواند برای رسانه ملی تصمیمگیری و تصمیم سازی کند؟ بتواند دو ساعت قبل از شروع مناظره، موضوع مناظره را تغییر دهد؟ از مجری مناظره بهعنوان مجری سفرهای انتخاباتی خود استفاده کند؟ بتواند دانش آموزان و کارگران و کارمندان را برای تجمعات انتخاباتی خویش به خط کند اما هیچ دوربینی جسارت تصویرپردازی از این صحنهها را نداشته باشد، بتواند شبکههای استانی را ملزم به پخش زنده و مستقیم سخنرانیهای خود در ایام انتخابات نماید، بتواند در بخشهای خبری، تنظیمها و تصویرهای جانبدارانه از مناظره داشته باشد، بتواند در مناظره وقت بیشتری به خود اختصاص دهد و از وقت رقیب هم بکاهد! بتواند شعارهای کارگران معترض را سانسور کند تا یک رسانه سراسری از وظیفه ذاتیاش در انعکاس مطالبات و اعتراضهای مردمی بازبماند.
آقای دکتر عسگری! امروز کسانی به استفاده اختصاصی از دوربین صداوسیما روی آوردهاند که تا دیروز خود و حامیانشان از بیاثر بودن آنتن رسانه ملی سخن میگفتند و با زخمزبان مدعی کاهش نفوذ رسانه ملی بودند اما اکنونکه وارد زنگ حسابشده و دستان خود را خالی میبینند، از ترس محاسبه و پاسخگویی در محکمه افکار عمومی، به عادت مألوف خود، روی به استفاده از تریبونهای یکطرفه آورده و خواست خود را میخواهند به رسانه ملی تحمیل کنند.
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در پایان تأکید مینماید اگر رسانه ملی برای زیادهخواهیهای پاستور نشینان که امروز در چهره رقیب انتخاباتی نیروهای انقلاب بیمحابا از رانت قدرت و امکانات دولتی برای ماندن در قدرت سود میجویند، تدبیری عاجل نیاندیشد و عدالت وانصاف را در توزیع برابر فرصتهای رسانهای رعایت نکند، بزرگترین سرمایه رسانهای این ملت میتواند درخطر بیاعتمادی از سوی افکار عمومی قرارگرفته و پشتوانه مردمی خود را در مقابله با امپراطوری رسانهای دشمن از دست بدهد.»