مولاوردی به جای پاسخگویی به پرسشهای مطرح شده در خصوص نحوه عضویت در هیئت رئیسه نهاد زنان سازمان ملل راه فرافکنی و تهمت زدن به منتقدان را پیش گرفته است و آنان را دروغگو خطاب میکند، چطور میتواند نسبت به انتخاب محرمانه و مشکوک ایران برای پیش بردن اهداف برابری جنسیتی در منطقه حساس آسیا و اقیانوسیه با وجود حضور اعضای دیگر و فعالتری مانند عربستان که هزینههای بیشتری برای کسب این عناوین در سازمان ملل داشتهاند، پاسخگو بود؟ خانم مولاوردی آیا اهداف برابری جنسیتی نهاد مذکور در راستای منافع جمهوری اسلامی است؟
به گزارش تیتر آزاد به نقل از گروه جامعه خبرگزاری فارس، در پی انتشار گزارش میزگرد «بررسی ابعاد جنسیتی سند2030» که در محل خبرگزاری فارس برگزار شد و اعلام نظر فرشته روح افزا فعال حقوق زنان از حرکات و فعالیت های مخفیانه معاونت زنان ریاست جمهوری در نهاد سازمان ملل متحد، شهیندخت مولاوردی با بی پایه و اساس خواندن مطالب عنوان شده در این نشست واکنش نشان داد و منتقدان را دروغگو خطاب کرد.
روابط عمومی معاونت امور زنان ریاست جمهوری با انتشار بیانیه ای گفته است: رای گیری نهاد زنان مخفیانه نبوده است و این دروغ محض است اما معاون امور زنان ریاست جمهوری بر اساس اسناد و به اذعان لیلا فلاحتی مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به صورت محرمانه به عنوان یکی از اعضای هیات رئیسه نهاد زنان سازمان ملل انتخاب شده است.
در مصاحبه ای که فلاحتی در اینباره با روزنامه آفتاب یزد داشته و سایت معاونت زنان نیز آنرا بازنشر کرده است؛ بیان شده:
« رای گیری کشورهایی از حوزه آسیا و اقیانوسیه با پیشنهاد آمریکا به صورت محرمانه صورت گرفت که شامل پاکستان، امارات متحده، ترکمنستان، ساموا و جمهوری اسلامی ایران بود. دوره عضویت ایران از ژانویه 2016 آغاز می شود و به مدت سه سال ادامه خواهد داشت.»
همانطور که در متن مصاحبه از سوی مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان شده است، این رای گیری به صورت محرمانه یا به تعبیری مخفیانه بوده است.
جالب اینجاست که فلاحتی در تشریح اهمیت و افتخار عضویت ایران در این نهاد گفته است: از جمله شاخص های فعالیت نهاد زنان سازمان ملل برکار ویژه برای « ترویج برابری جنسیتی » و « توانمند سازی زنان» می توان اشاره کرد.
وی تاکید کرده است این نهاد اقدامات خود را بر مبنای وظایف مهم چهار نهاد سابق این سازمان متمرکز کرده است.
به گفته وی نهاد زنان سازمان ملل به همراه هیئت اجرایی نهاد زنان مسئول ارائه و هدایت سیاست های عملیاتی برای نهاد زنان سازمان ملل هستند.
فلاحتی در تشریح چگونگی عضویت در این نهاد نیز گفته است: به دلیل پایان دوره عضویت هفده کشور در سال 2015 رای گیری برای انتخاب اعضای جایگزین در تاریخ 10 آوریل 2015 انجام شد.
نکته حائز اهمیت در این مصاحبه و از جمله اسناد خیانت مولاوردی است می توان به این جمله مدیرکل امور بین الملل معاونت امور زنان و خانواده اشاره کرد که اظهار داشته است: برخی اعضای این نهاد از طریق رای گیری شفاهی انتخاب شدند که شامل کوموروس، گابن، لیبریا، نامیبیا و تانزانیا (دولت های آفریقایی)، کاستاریکا و روسیه (دولت های اروپای شرقی)، آنتیگوا و باربادا، گینه و پاناما (دولت های آمریکای لاتین و کارائیب) و لوکزامبورگ و آلمان (کشورهای اروپای غربی) هستند. اما از سوی دیگر، رای گیری کشورهایی از حوزه آسیا و اقیانوسیه با پیشنهاد آمریکا به صورت محرمانه صورت گرفت که شامل پاکستان، امارات متحده، ترکمنستان، ساموا و جمهوری اسلامی ایران بود.
ایران با 36 رای از 54 رای شورای اقتصادی و اجتماعی به عضویت هیئت اجرایی نهاد زنان ملل پذیرفته شده است.
حال سوال اینجاست که شهیندخت مولاوردی که به جای پاسخگویی به پرسش های مطرح شده راه فرافکنی و تهمت زدن به منتقدان را پیش گرفته است و آنان را دروغگو خطاب می کند، چطور می تواند نسبت به انتخاب محرمانه و مشکوک ایران برای پیش بردن اهداف برابری جنسیتی درمنطقه حساس آسیا و اقیانوسیه با وجود حضور اعضای دیگر و فعال تری مانند عربستان که هزینه های بیشتری برای کسب این عناوین در سازمان ملل داشته اند، پاسخگو باشد؟
خانم مولاوردی آیا اهداف برابری جنسیتی نهاد مذکور در راستای منافع جمهوری اسلامی است؟
آیا حضور شما نه به عنوان شخص حقیقی بلکه با عنوان شخص حقوقی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در این جایگاه شایسته است؟
فرشته روح افزا نیز در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس و در پاسخ به بحث دروغ ممنوع معاون امور زنان رییس جمهور با بیان اینکه مولاوردی مرا به ناحق دروغگو خطاب کرده است گفت: سند رای گیری محرمانه از سوی معاون شخص وی ارائه شده است، ایشان چطور مرا دروغگو خطاب می کند؟
وی به پرونده قضایی مورد بحث مولاوردی نیز واکنش نشان داد و تصریح کرد: این ادعا یکی دیگر از نشانه های نقد ناپذیر بودن دولت است، مولاوردی کوچکترین انتقادی به عملکردش را بر نمی تابد و افراد را به دادگاه می کشاند هرچند این پرونده هنوز باز است و قاضی حکمی را صادر نکرده است و چه بسا برنده آن ما باشیم اما دلیلی ندارد که به خاطر چالش های قضایی پیشین بنده با شخص مولاوردی حقایق را نگویم.
روح افزا با طرح این پرسش که آیا با ارائه این مدارک و اسناد باز هم منتقدان دروغگویند؟ گفت: خانم مولاوردی بدنیست سری به سایت رسمی تحت نظارت خودشان که شرح این مصاحبه از زبان فلاحتی منتشر شده بزنند.
این فعال حوزه زنان با تاکید بر اینکه خانم مولاوردی هم همانند خودش تحصیلات مرتبطی با حوزه کاری اش ندارد خاطرنشان کرد: البته بازگو کردن حرف معاون امور بین الملل معاونت زنان ریاست جمهوری نسبت به محرمانه بودن رای گیری نهاد زنان نیازمند تخصص نیست.
انتهای پیام/