حمیدرضا ترقی با بیان اینکه رییس دولت یازدهم شعار انتقاد از بستن دهان منتقد می‌دهد اما دولتمردان از رسانه‌ها و منتقدین شکایت می‌کنند گفت: اظهارات و انتقادهای منتقدین برای رفع عیب در جامعه و در نهایت کمک به دولت است.


به گزارش تیترآزاد، حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، درباره بالا رفتن حجم شکایت‌های دولت از رسانه‌ها و منتقدین گفت: یکی از ویژگی‌های ریاست هر جامعه داشتن سعه‌صدر است ضمن اینکه مقام معظم رهبری خطاب به دولت یازدهم در طول سالیان گذشته این بوده که دولت به انتقادات گوش داده و به آن توجه کند.

وی افزود: رهبر گرانقدر انقلاب در فرمایشات خود خطاب به دولت یازدهم اعلام کرده‌اند که این دولت باید منتقدین را دعوت کرده و نظرات آنان را شنیده و سعی کند از نقد منصفانه منتقدین برای اصلاح امور کشور استفاده کند اما متاسفانه دولت علیرغم شعارهایی که داده به سمتی حرکت کرده که منتقدین را با الفاظی خاص مورد تحقیر و حمله قرار می‌دهد.

ترقی تصریح کرد: برخی از الفاظی که دولت یازدهم علیه منتقدین به کار می‌برد عبارت است از: بیسواد، بزدل، ترسو و ... ضمن اینکه از همه دستگاه‌ها خواسته که اگر کسی ایرادی به کارهای آنها داشت از طریق شکایت به دستگاه قضایی وی را مورد پیگرد قرار دهند.

ترقی خاطرنشان کرد: قانون امر به معروف و نهی از منکر و همچنین قانون دسترسی آزاد به اطلاعات در مجلس تصویب و به دولت ابلاغ شده است که همه اینها زمینه دسترسی اطلاعات برای مردم را به صورت آزاد فراهم می‌آورد، ضمن اینکه موجب می‌شود تا فعالیت‌ها و قراردادهای دولتی مخفی نگه داشته شود، همچنین قانون امر به معروف و نهی از منکر اجازه نظارت را به مردم داده تا نقد منصفانه و صحیح از سوی مردم صورت گیرد.

ترقی گفت: هیچکس نقد غیر منصفانه، اهانت یا تضعیف را نمی‌پسندد اما نقدهای منصفانه باید توسط دولت شنیده شده و با دقت فراوان مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: رئیس دولت یازدهم به وعده‌های خود در ایام صدور حکم تنفیذ و پس از آن در مراسم‌های مختلف مانند افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات عمل نکرده و روز به روز از موضع تندتر با منتقدین برخورد می‌کند.

وی تصریح کرد: اخیراً بخشنامه‌ای قبل از انتخابات از سوی دولت به تعدادی از دستگاه‌ها صادر شده که اگر شکایتی از مطبوعات و رسانه‌ها دارند آن را پس بگیرند که البته به نظر می‌رسد این بخشنامه فقط بهره‌برداری تبلیغاتی بوده و عملاً کار و اقدام خاصی در این خصوص صورت نگرفته و به همان صدور بخشنامه کفایت شده است.

ترقی خاطرنشان کرد: دولت اگر به فکر اصلاح امور اجرایی کشور و رفع عیوب آن است باید کاری کند تا مردم و منتقدین این عیوب را دیده و در جهت رفع آن اظهار نظر کنند و سعه صدری هم از سوی دولت نسبت به منتقدین وجود داشته باشد.

وی افزود: با آنکه روحانی بعد از انتخابات عنوان کرده کسانی که به وی رأی نداده‌اند در کشور حق اظهارنظر دارند به نظر می‌رسد که دولت باید از نقد منصفانه مردم و منتقدین در جهت اصلاح امور خود استفاده بیشتری کند در غیر این صورت معایب و اشکالاتی که موجب نارضایتی مردم می‌شود افزایش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/