نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس ‌گفت: مشارکت بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرح‌های اقتصادی در مناطق محروم، به جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، منجر می‌شود.

به گزارش تیترآزاد به نقل از خبرگزاری مهر، سیدناصر موسوی لارگانی افزود: مشارکت اقتصادی بنیاد برکت در این طرح‌ها علاوه بر کارآفرینی برای مردم ساکن در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور، به رشد اقتصادی این مناطق نیز کمک می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی گفت: بنده لازم می‌دانم به عنوان یکی از خدمت‌گزاران ملت شریف ایران در مجلس از بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تشکر کنم که تاکنون فعالیت‌های ارزشمندی را در جهت محرومیت‌زدایی در سراسر کشور در زمینه‌های زیربنایی و عمرانی، مدرسه‌سازی، ساخت مراکز فرهنگی و مذهبی و مراکز بهداشت و درمان، رفاه، تولید و اشتغال‌زایی انجام داده‌ است.

وی با اشاره به این‌که در شهرستان فلاورجان تاکنون ۲ مدرسه توسط بنیاد برکت احداث شده و ساخت یک مدرسه‌ی دیگر نیز در دست اقدام است، افزود: شهرستان فلاورجان از نظر دسترسی به امکانات و فضای آموزشی از مشکلات عدیده‌ای در رنج است و اقدامات بنیاد برکت گام مؤثری در راستای غلبه‌ی تدریجی به این مشکلات است.

عضو هیأت رییسه‌ی کمیسیون اقتصادی مجلس دهم، ادامه داد: البته تا رسیدن به نقطه‌ی مطلوب در زمینه‌ی فضاهای آموزشی هنوز راه زیادی هست و نیازمند همت همه‌ی ارگان‌ها از جمله بنیاد محترم برکت هستیم. هم‌اکنون درصد قابل‌توجهی از مدارس شهرستان فلاورجان فرسوده هستند و قبل از این‌که جان دانش‌آموزان در آن‌ها به خطر بیفتد، باید به فکر بازسازی آن‌ها بود.

وی با بیان این‌که بنیاد برکت برای ساخت و توسعه‌ی مدارس در مناطق محروم استان اصفهان تاکنون بیش از مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده است، ‌ تصریح کرد: تاکنون این بنیاد ۱۹ مدرسه مجهز به امکانات کامل آموزشی را در استان اصفهان و در روستاهای شهرهای فلاورجان، شاهین‌شهر و میمه، خمینی‌شهر، گلپایگان، کاشان، اصفهان، برخوار، خور و بیابانک، آران و بیدگل، لنجان، بویین و نجف‌آباد افتتاح کرده است.

نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس به پروژه‌های اقتصادی و تولیدی بنیاد برکت جهت رفع بیکاری اشاره کرده و افزود: بنیاد برکت در سال‌های اخیر برای توانمندسازی اقتصادی مردم مناطق محروم کشور و حمایت از کارآفرینان محلی در طرح‌های متعددی مشارکت کرده است که تاکنون ۸ طرح اقتصادی و تولیدی در شهرستان‌های اصفهان، مورچه‌خورت، کاشان، گلپایگان، اردستان و ... با حجم سرمایه‌گذاری ۹۲۴ میلیارد ریال اجرا و زمینه‌ی اشتغال ۳۳۵۰ نفر فراهم شده است.

انتهای پیام/