کندس میوه ای شگفت انگیز جنگلی دررامیان است که همه ساله در فصل پائیز برداشت می شود.

به گزارش تیترآزاد به نقل از گل رامیان، کندس از میوه های درختان خودروی جنگل های رامیان است که در اوایل پائیز برداشت می شود. این میوه ها در مناطق استپی می روید.

کندس میوه ای سخت و اسیدی است و دو گونه وحشی و معمولی دارد که گیاه شناسان منشا آن را در ایران و درمازندران می دانند."کندس وحشی" که به قطر 2 و نیم سانت و درختی پا کوتاه و پهن برگ است.برگ درخت آن پیش از خزان قرمز می شود و این میوه توسط زنبورها بارور می شود.

کندس را تا خوب نرسیده می چینند و در انبار نگهداری می کنند تا برسد.البته کندس را هم بصورت شور و هم بصورت ترشی مصرف می کنند.برگ و میوه و دانه کندس برای مبتلایان به ترشی معده بسیار مفید است و درد دهان و گلو را می توان با جوشانده برگ آن درمان کرد.برگ کندس بند آورنده خون هم هست و برای آبسه مناسب است،دانه آن هم حاوی اسید هیدرو سیاتیک است.

انتهای پیام/