امروز محور مقاومت نه تنها تضعیف نشده بلکه تا بیخ گوش اسرائیل جلو رفته و هر حرکت اضافه از رژیم صهیونیستی می تواند انقراض این غاصبان را به جلو بیندازد.
به گزارش تیتر آزاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ؛ هفته گذشته بود که ولیعهد سعودی برای چندمین بار از بشار اسد رئیس جمهور سوریه خواست تا در قبال بازسازی سوریه، شرایطی را فراهم کند تا ایران و حزب الله از این کشور خارج شوند. به گفته رسانههای عربی؛ محمد بن سلمان علاوه بر پیشنهاد بازسازی سوریه، به بشار اسد وعده داده که می تواند شرایطی را فراهم کند تا اسد مادام العمر رئیس جمهور سوریه بماند!
عربستان سعودی که تا دیروز تامین کننده اصلی سلاح و مهمات گروههای تروریستی در سوریه بود و برکناری بشار اسد را اولین شرط برای مذاکره میدانست؛ با شکست نیروهای تروریستی همچون داعش و جبهه النصره و نا امیدی از آنها، تصمیم گرفته است با دادن وعده به اسد، حضور خود در سوریه را حفظ کند، حضوری که با پیروزی های محور مقاومت به رهبری ایران به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است. نواف الموسوی، نماینده و عضو فراکسیون حزبالله در پارلمان لبنان در مصاحبه با شبکه المیادین اعلام کرد که بشار اسد پیشنهاد سعودیها مبنی بر بازسازی این کشور در مقابل قطع روابط دمشق با ایران و حزبالله را رد کرده. به گفته این عضو پارلمان لبنان بشار اسد فردی «مقاوم» و عضوی از محور مقاومت است.
دستوپا زدن آلسعود برای باقی ماندن در سوریه
بیش از 8 سال است که سعودىها به سورىها پیشنهاداتى مى دهند تا حکومت این کشور نیروهاى ایرانى را از این کشور اخراج کند؛ سعودىها صحبت از بازسازى سوریه کرده و در قبال آن پیشتهاد دلار به ســورىها مى دهند، اما مقاومت ملت سوریه و ایستادگى آنها امروز به ثبات رســیده و با دیدن دلارهاى کثیف سعودىها رنگ عوض نمى کنند، چرا که جریان مقاومت امروز به خوبی دوست را از دشمن تشخیص میدهد. این بخشی از سخنان جواد کریمى قدوسى، عضو کمیسیون امنیت ملى مجلس شورای اسلامی در مورد دولت و ملت سوریه است.
اگر چه امروز ارتش سوریه و محور مقاومت کاملا بر اوضاع این کشور مسلط شده؛ اما همچنان گروهکهای تروریستی در مناطقی از این کشور حضور دارند، ادلب یکی از این مناطق است که از چند روز قبل به محل درگیری نیروهای مقاومت با تروریستها تبدیل شد. دهها گروهک بزرگ و کوچک تروریستی از مدتها قبل در استان ادلب حضور داشتند، زیرا ادلب تنها شهری است که هنوز در چنگال تکفیری ها گرفتار مانده و آزادسازی مناطق دیگر سوریه هم موجب شد تا شمار تروریستها در استان ادلب باز هم بیشتر شود.
منابع سوری اعلام کردند که از صبح یکشنبه ۴ شهریورماه، ارتش سوریه، مواضع تروریستهای جبهه النصره و گروههای مرتبط به آن را در شهرک الخوین در حومه جنوب شرقی ادلب و شهرک التمانعه در جنوب این شهر با توپخانه هدف قرار داده و مواضع و سنگرهای گروه جیش العزه را در غرب روستای الزکاه در حومه شمالی حماه منهدم کرده است.
منابع خبری گزارش دادهاند که گذرگاههای رسمی هنوز برای افرادی که قصد خروج از ادلب را دارند باز مانده است، با این وجود شواهد نشان میدهد تروریستها قصد خروج از ادلب را نداشته و مصمم هستند تا دامنه درگیریها را گسترش دهند؛ تحرکات حامیان تروریست ها هم بیش از پیش شدت یافته است و شواهد نشان می دهد نیروهای آمریکایی به منطقه درگیری در حال اعزام هستند و این یعنی توطئه ای دیگر برای نجات جان تکفیریها.
آمریکا در سناریویی تکراری، دولت سوریه را متهم کرده است که قصد استفاده از سلاح شیمیایی در ادلب را دارد؛ آمریکا تهدید کرده که حمله شیمیایی دولت اسد به تروریستها را ( که به گمان آمریکا حتما رخ خواهد داد) مجازات خواهد کرد. در گزارشی که به تازگی در نشریه «بلومبرگ» به چاپ رسیده است؛ آمریکا در پیامی به روسیه اعلام کرده، در صورتی که ارتش سوریه برای بازپس گیری ادلب (از آخرین مناطق تحت کنترل گروههای تروریستی) از سلاحهای شیمیایی استفاده کند، واشنگتن علیه سوریه حمله نظامی میکند.
آمریکاییها در تلاش هستند تا از طریق نسبت دادن حملات شیمیایی به دولت بشار اسد، جامعه جهانی را بیشتر از قبل علیه دولت دمشق به اجماع برساند. واشنگتن بسیار امیدوار است تا با مطرح کردن ادعای ارتکاب جنایت جنگی در ادلب توسط بشار اسد، بتواند در آینده مجوز انجام اقدام نظامی احتمالی علیهدولت سوریه را از شورای امنیت سازمان ملل متحد دریافت کند، ادعایی که اکنون 5 سال است مطرح می شود و هر بار هم با پیگیری هایی مسئولان ذی ربط رد می شود، بطوری که روسیاهی این قضیه فقط می ماند برای آمریکا و دار و دسته اش.
به دنبال تهدید آمریکا، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه مشغول فراهم کردن نمایش حمله شیمیایی در ادلب هستند تا به کمک این نمایش بتوانند به سوریه حمله کنند؛ وزارت دفاع روسیه در بیانیهای اعلام کرد که گروهی از کارشناسان خارجی، با هدف انجام حمله شیمیایی وارد سوریه شدهاند. خبرگزاری رسمی اسپوتنیک فاش کرده که این کارشناسان پس از ورود به سوریه مستقیما وارد منطقه کاهش تنش ادلب شدهاند.
در پی این خبر، دفتر وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که دو ناوچه «آدمیرال گریگورویچ» و «آدمیرال اسن» روسیه، صبح یکشبنه 4 شهریورماه عازم دریای مدیترانه شدند.
از سوی دیگر تروریستها که به خوبی میدانند در حال از دست دادن ادلب ( به عنوان آخرین سنگر مهم خود) هستند؛ تمام تلاش خود را برای حفظ این شهر به کار بستهاند؛ پایگاه «شبکه الدرر الشامیه» وابسته به شورشیان سوری خبر داد، ائتلاف تروریستی «هیئة تحریر الشام» که جبهة النصره اصلیترین عضو آن است با ائتلاف «جبهه الوطنیه للتحریر» همپیمان شده و مرکز فرماندهی عملیات خود را در ادلب مستقر کردهاند.
یکی از فرماندهان جبهة النصره مدعی است فرماندهان نظامی در حال ترسیم یک جبهه واحد از حومه لاذقیه تا حومه غربی حلب هستند تا یک دژ محکم در برابر حملات زمینی و هوایی داشته باشد. ایجاد خندق، مستحکمات و اتخاذ تاکتیکهای دفاعی از مهمترین برنامههای ائتلاف تروریستی است، تا شاید بتوانند از گزند ارتش مقاومت در امان بمانند.
روابطی که با تهران و حزبالله محکم است
همچنین روز گذشته بود که منابع خبری از سفر یک هیأت آمریکایی به ریاست یک افسر بلندپایه آمریکایی به دمشق در یکی از شب های هفته پایانی ژوئن گذشته با یک هواپیمای اماراتی خبر دادند و تأکید کردند که این افسر با «علی مملوک» رئیس دفتر امنیت ملی سوریه دیدار کرده است. روزنامه الاخبار در این زمینه گزارش داد، علاوه بر مملوک، «دیب زیتون» رئیس کل سرویس اطلاعاتی و «موفق اسعد» معاون ستاد مشترک ارتش سوریه نیز در دیدار با این افسر آمریکایی حضور داشتهاند. بر حسب اطلاعاتی که الاخبار به دست آورده، طرفین در جریان این دیدار، ابعاد مختلف بحران و پیامدهای منطقهای آن را طی چهار ساعت بررسی کردند و طرف آمریکایی برای طرف سوری پیشنهاد و مطالباتی را مطرح کرد.
پیشنهاد آمریکا این بود: ایالات متحده آماده است سربازان خود را به صورت کامل از خاک سوریه از جمله پایگاه التنف و منطقه شرق فرات بر اساس مقدمات امنیتی خارج کند که ارتش سوریه و روسیه بر آن نظارت داشته باشند. در مقابل، دمشق نیز باید این مطالبات آمریکا را برآورده کند: «نخست: خروج کامل ایران از منطقه جنوب سوریه، دوم، ضمانت مکتوب برای دریافت سهم شرکت های آمریکایی از بخش نفت مناطق شرقی سوریه. سوم؛ ارائه اطلاعات کامل از گروه های تروریستی و اعضای آن توسط طرف سوری به آمریکاییها که شامل تعداد [عناصر] کشته شده خارجی این گروهها و تعداد کسانی باشد که در قید حیات هستند».
علی مملوک نیز پاسخ طرف آمریکایی را این چنین داد: «اولا، شما در سوریه نیروی اشغالگر هستید. به زور و بدون اجازه وارد خاک ما شدهاید و میتوانید به همان صورت خارج شوید. تا زمانی که این مسئله صورت گیرد، ما با شما به عنوان یک نیروی اشغالگر برخورد میکنیم. ثانیا: سوریه کشور بیریشهای نیست، بلکه بخشی از یک محور گسترده است. موضع ما در برابر رابطه ایران از ابتدا مشخص بوده و بشار اسد در چند سخنرانی و مناسبت آن را تکرار کرده و این موضوع یعنی روابط ما با تهران، حزبالله و نیروهای همپیمانی که در کنار ارتش سوریه با تروریست ها جنگیدهاند، روابط محکمی است و این پیشنهاد، ائتلافهای ثابت ما را تغییر نمیدهد. ثالثا: اولویت ما پس از جنگ، همکاری با کشورهای دوست و همپیمانی خواهد بود که علیه ملت سوریه توطئه نکردهاند و نمیتوانیم به شرکت های وابسته به کشورهایی تسهیلات بدهیم که با ما جنگیده و هنوز میجنگند».
شواهد نشان می دهد که بشار اسد هیچ گاه ایران را رها نمیکند تا به کشــوری پناه ببرد که تمام توان خود را برای حذف او به کار گرفت. عربســتان که این روزها میداند در مبارزات میدانی بازی را به ایران واگذار کرده، میکوشد تا راهی باریک برای آینده سوریه بیابد که از معادلات آینده این کشور کامل حذف نشود.
تاریخ خوب به یاد دارد که سوریه به عنوان یکی از کشورهای مهم محور مقاومت در منطقه از هشت سال پیش شاهد جنگی نیابتی شده که از سوی برخی کشورهای غربی – عربی همسایه و خارج از منطقه است. در جریان این بحران بیش از 400 هزار تروریست از 120 کشور جهان در قالب بیش از یکصد گروه تروریستی مختلف با نام های تقریبا مشابه و با هماهنگی های انجام شده در اتاق های برنامه ریزی در دو کشور همسایه آن شامل اردن و ترکیه وارد سوریه شدند و توانستند در مدت دو سال با حمایت های همه جانبه مالی ، تسلیحاتی ، آموزشی و رسانه ای بیش از 80 درصد خاک این کشور را اشغال کنند و تا نزدیکی دمشق پیش بروند.
به دنبال خطرناک شدن شرایط و بحران در سوریه و بنا به درخواست دولت قانونی این کشور ، ایران و روسیه با اعزام مستشاران نظامی به سوریه موفق شدند با کمک به ارتش سوریه به تدریج در طی حدود 5 سال تروریست ها را از مناطق اشغالی خارج کنند. امروز شرایط در سوریه کاملا عوض شده و بیش از 85 درصد خاک این کشور در اختیار دولت و ملت قانونی این کشور قرار گرفته و بزودی سایر مناطق اشغالی این کشور در شمال غرب یعنی استان ادلب و بخش هایی از لاذقیه ، حلب و حما در اطراف ادلب نیز آزاد شده و به این کشور خواهد پیوست و این یعنی پایان کار تروریسم تکفیری در منطقه، تروریسمی که آمده بود تا بماند، اما ظاهرا رفتنی است.
اکنون شکست نقشه عبری عربی غربی بحران در سوریه با هزینه ای که برخی آن را بین 388 تا 400 میلیارد دلار تخمین می زنند، موجب شده تا عاملان و طراحان آن به ویژه رژیم صهیونیستی بشدت از آینده سوریه و نقشی که این کشور می تواند بار دیگر در محور مقاومت ایفا کند ، نگران باشند، امروز محور مقاومت نه تنها تضعیف نشده بلکه تا بیخ گوش اسرائیل جلو رفته و هر حرکت اضافه از رژیم صهیونیستی می تواند انقراض این غاصبان را به جلو بیندازد.
با بررسی همه شواهد در صورت ارتکاب هرگونه حمله از سوی آمریکاییها به ادلبِ سوریه و تجاوز نظامی احتمالی آنها به این کشور، محور مقاومت قطعا به نظاره نخواهند نشست و متقابلا با اتخاذ راهکارهای مناسب، ضربات سهمگینی را بر پیکره متجاوزان وارد خواهند آورد، در هر حال هر عملی یک عکسالعملی دارد. آمریکایی ها نیز خود به خوبی می دانند که محور مقاومت و متحدان پرقدرت آن از توانایی کافی برای پاسخ مناسب به هرگونه تجاوزگری برخوردار هستند. آمریکا و اسرائیل به خوبی واقفند که امروز در شرایطی نیستند که بتوانند یک جنگ را آغاز کنند ، زیرا در موضع ضعف قرار گرفته اند، اهرم راهبردی آنها یعنی امثال داعش و جبههالنصره از بین رفته و اکنون خطر محور مقاومت متوجه اسرائیل شده و این یعنی آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی.
انتهای پیام/