مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، از اجرای فاز مطالعاتی ورود به نسل پنجم تلفن همراه به کشور خبر داد و گفت: این موضوع با توجه به آغاز تجاری سازی نسل پنجم تلفن همراه انجام می شود.

به گزارش تیتر آزاد، به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، کاظم ابراهیمی عمده فعالیت شرکت مخابرات ایران برای سال 94 را معطوف به سرمایه گذاری در حوزه نسل های سوم و چهارم تلفن همراه دانست و اظهار داشت: تکمیل پوشش شهری و روستایی و جمعیت کشور برای نسل های سوم و چهارم تلفن همراه از جمله برنامه های در دست انجام است که برای آن نیز سرمایه گذاری قابل توجهی صورت گرفته است.

وی با اشاره به رشد سریع نسل های تلفن همراه در دنیا، گفت: ایران نیز مطابق با این شرایط ناگزیر به ارائه این خدمات برای کاربران تلفن همراه خواهد بود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تاکید براینکه با ورود نسل پنجم تلفن همراه به طور قطع تجهیزات شبکه های مخابراتی تغییرات عمده ای خواهد داشت، افزود: براین اساس شرکت مخابرات ایران از هم اکنون باید به فکر تامین پیش شرط های لازم برای ورود این فناوری به کشور باشد.

ابراهیمی با بیان اینکه در حال مطالعه بر روی چگونگی ورود به نسل پنجم تلفن همراه هستیم، ادامه داد: فاز مطالعاتی این پروژه با توجه به پیش داوری برای ورود این فناوری به کشور انجام می شود و تا زمانی که نسل های سوم و چهارم در کشور فراگیر نشده و مشکلات آن رفع نشده به طور قطع مخابرات برنامه ای برای ورود به نسل پنجم موبایل نخواهد داشت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، تاکید کرد: عمده سرمایه گذاری شرکت مخابرات ایران در حوزه توسعه نسل سوم و چهارم موبایل و نیز توسعه تلفن ثابت خواهد بود.

گفتنی است، هر کدام از دکل های مخابراتی نسل پنجم، پهنای باندی تا ۱۰ گیگابیت خواهند داشت و در این حالت هر کدام از تلفن های هوشمند منظور تلفن هایی به مراتب با قابلیت بیشتر قادر خواهند بود که اینترنتی با سرعت ۲۰۰ مگابیت در ثانیه در حال تحرک داشته باشند البته قابلیتهای گوشی های هوشمند آتی بایستی نیازهای ضروری و نوآورانه اندیشمندان را با نیازهای کاربر مطالعه و قابلیت ها را در این گوشی های جدید ایجاد کنند.

با قدرت دانلود بالا در شبکه تلفن نسل پنج ذخیره اطلاعات در سرورها نگرش به قابلیت های فعلی رایانه های شخصی را دگرگون خواهد ساخت، امنیت اطلاعات شکل دیگری پیدا می کند و می توان گفت که با توجه به نیاز کاربر سازندگان و طراحان تحولی شگرف در این فن آوری با همکاری سازندگان بوجود خواهند آورد./ ایرنا

انتهای پیام/