محمود عزیزی گفت:در حال حاضر چون بیکار هستم به زمین و زمان فحش می دهم و این بهترین کار است، چون وقت دارم، آدمی که وقت نداشته باشد به این مسائل نمی رسد.

به گزارش تیتر آزاد، محمود عزیزی بازیگر سینما و تلویزیون در مورد فعالیت های اخیر خود در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: در حال حاضر چون بیکار هستم به زمین و زمان فحش می دهم و این بهترین کار است، چون وقت دارم، آدمی که وقت نداشته باشد به این مسائل نمی رسد.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا باید بیکار باشید؟ بیان داشت: از من سوال می کنید؟ این را باید از کارفرمایان مملکت بپرسید؛ مثل این است که یک کارگر سر چهارراه ایستاده باشد و شما بپرسید که چرا بیکار است؛ خب کارفرما باید او را سرکار ببرد.

عزیزی در واکنش به این که شما استاد بزرگی هستید و نباید بیکار باشید گفت: انقدر ستاره داریم که دیگر استاد بزرگ به چشم نمی آید.

این بازیگر پیشکسوت سینما در مورد جشنواره های فجر اظهار داشت: همه این جشنواره ها پشیزی نمی ارزند، هیچکدام شان هدفمند نیستند، هرسال هم یک بیلان می دهند و پولی خرج می شود، چهار نفر حرف هایی می زنند، پنج نفر غر می زنند، شش نفر هم "به به و چه چه" می کنند تمام می شود و می رود، بعد پرونده اش بسته می شود تا سال بعد.

وی در ادامه عنوان داشت: این ها جشنواره نیستند، این ها در واقع گزارش کار هستند، سینما، تجسمی، تئاتر و موسیقی هم ندارد؛ ما وقتی می گوییم جشنواره یعنی هدف گذاری می کنیم بعد از چند بار به یک نتیجه باید برسیم؛ برای رفع این ایرادها باید مدیران متخصص هر امری را انتخاب کرد، نه هر آدم خوبی را، که البته آدم های خوب زیاد داریم؛ مدیر نباید حتما هنرمند باشد اما می تواند از خانواده هنرمندان باشد، ما رشته های مدیریت فرهنگی و هنری داریم، این ها باید کارشان همین باشد دیگر.

عزیزی خاطرنشان کرد: جشنواره ها هیچ فرقی با هم ندارند، چهار نفر داد می زنند و شش نفر هم جایزه می گیرند و هیچ اتفاقی نمی افتد، برای این که اتفاقی بیافتد باید بیل و کلنگ را از چند سال قبل بردارید و ریشه را درست کنید؛ کدام هدف گذاری شده است جز شعار یک سری از مدیران که از این مدیریت به آن مدیریت می رود و نگران بیکاری اش نیست، اما اگر کسی از بدنه یک جریان بیاید مدیر شود بعد از آن دوباره به همان بدنه برگردد، آن وقت کاری می کند که هر وقت خودش به همان بدنه برگشت مسئله و مشکلی نداشته باشد، ولی مدیری که امروز این جا، فردا جای دیگر و پس فردا جای دیگری است و اصلا مدیر زاده شده است چه فرقی برایش می کند که چه اتفاقی بیفتد، او فقط اطاعت امر می کند و بیلان می دهد.

وی در ادامه افزود: تحصیلات، تخصص و تجربه به درد نمی خورد، اگر می خورد که الان کاری می کردیم، به درد این مدیران نمی خورد چون اگر به دردشان می خورد تا الان کاری می کردیم؛ کسانی که قدرت دارند و به این و آن پست می دهند نمی گذارند ما وارد عمل شویم، ما در هنر این مملکت شهروندانی عادی هستیم و سهامدار نیستیم، دقت شما خیلی خوب است اما به هر حال شما به عنوان خبرنگار در مطلع هستید که یک سری جریاناتی وجود دارد.

بازیگر سریال ستایش در مورد این که چگونه باید وحدت بین هنرمندان به وجود بیاید گفت: ما الان 80 میلیون نفر جمعیت داریم که همه شان ادعای پیغمبری دارند، هنرمندان و روشنفکران هم همین مسئله را دارند، آن طرف کارگران جوان هفت ماه است که حقوق نگرفته اند، روی چاه نفت خوابیده اند و می گویند حقوق ما را بدهید؛ کدام روشنفکر، مقام اعظم، ستاره و یا گروه اجتماعی آمد بگوید که آقای مسئول به داد این ها برسید؟ این ها همه شعار است، فرصت طلبی می کنند تا تاریخ نگاری کنند که بگویند در زندگی مان این کارها را کرده ایم، در همین حد است که بعضی مواقع حرف هایی می زنند و کارهایی می کنند، یعنی یک نمایش کمدی موزیکال است.

وی درباره رقص آزاده صمدی و باران کوثری در یک نمایش که به تازگی فیلم آن در فضای مجازی منتشر شده است اظهار داشت: آن ها رقص را ترویج نمی کنند، این ها برای آن 2 درصد از جامعه که می توانند هزینه های گزافی بکنند کار می کنند تا سرگرمی داشته باشند، این که در تئاتر می رقصند باید از کارگزار فرهنگی سوال کنید، وقتی که یک فیلم بیرون می آید باید ببینید از چه مجرایی عبور می کند، ابتدا سناریو باید تصویب شود، شورای نظارت و پروانه دارد، هفت خان رستم را باید رد کرد، دیگر نباید هنرمند را زیر سوال برد، باید سیاست گزار و کارفرما را مورد پرسش قرار داد؛ داستان جنبه هنری یک چیز دیگر است؛ کار هنری بخش های مختلفی دارد، سرمایه گذار، فرهنگ، شعور و سیاست گزار می خواهد، ما این ها را نداریم، نه این که نداشته باشیم اما انجام نمی شود.

محمود عزیزی درخصوص حواشی مجلس و نمایندگان و همچنین عملکرد آن ها اذعان داشت: این حواشی طبیعی است، من خودم تجربه ای در این زمینه دارم، وقتی ژنرال های سیاسی ما این ها هستند، از این بیشتر نمی شود از آن ها توقع داشت، به هر حال یکی مال سراوان است و دیگری جای دیگر؛ رفتار نمایندگان طبق قانون نیست، همه چیز فامیلی و گروهی است، این به آن گروه وصل است، آن یکی به این گروه وصل است، این یکی آن یکی را ضایع کند همین می شود.

وی در ادامه افزود: قصد من از کاندید شدن برای نمایندگی مجلس این نبود که به مجلس بروم، می خواستم افکار هنرمندان فخمیه کشورم را بسنجم، آن چیزی که می خواستم به دست آمد، از 10 اثر هنری روی صحنه برایم ارزشمندتر بود؛ به این نتیجه رسیدم که ما خیلی چیزها را هنوز کم داریم، ما افرادی هستیم که دور هم جمع شده ایم و یک ملتی را تشکیل داده ایم که فقط در کنار همدیگریم، در واقع ملت نیستیم.

عزیزی اذعان داشت: آرزو می کنم شرایطی پیش بیاید که این همه تشنج که در جامعه که به خاطر نفسانیات گروه های سیاسی یا افرادی پدید آمده از بین برود، آرامش در جامعه برقرار شود و حق به حق دار برسد، قانون رعایت شود، قانون اگر اجرا شود خوب است، ما قانون داریم اما هیچ کس آن را رعایت نمی کند به جز پلیس ها که وقتی بی پول می شوند سریه به دلیل نبستن کمربند و رد کردن چراغ قرمز مردم را جریمه می کنند و برای خودشان پول جمع می کنند.

وی در پایان در مورد اعدام سلاطین سکه، دلار و قیر گفت: اعدام کردن این سلاطین مثل این است که شما سر گروه یک گله شیر را از بین ببرید، اما سر گروه دیگری می آید، باید گروهی که این شیر در راس آن قرار دارد را در جهتی قرار داد که قدرت تعرض پیدا نکند، باید آن جریان را پیدا و ریشه کن کرد؛ ما زمانی که شاه را زدیم، ارتش، ساواک و خیلی جاهای دیر را سرکوب کردیم تا انقلاب به دست آمد، این که فقط این سلاطین را اعدام کنیم و کسانی که این جریان را به وجود آورده اند را نبینیم بیشتر شبیه به یک شوخی است.

انتهای پیام/