براساس برخی شنیده‌ها وزیر بهداشت شنبه دو هفته پیش کتباً در نامه‌ای به حسن روحانی رئیس جمهور، استعفا داده است.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، استعفای سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت خبری است که روز گذشته نمایندگان مجلس اعلام کردند و شنیده ها حاکی از آن است که وزیربهداشت هفته پیش به‌دلیل بودجه سلامت سال 98 به‌خصوص تخصیص پیدا نکردن بودجه تصویب‌شده برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی از صندوق توسعه ملی، کتبی در نامه‌ای به حسن روحانی رئیس جمهور، استعفا داده است.

الیاس حضرتی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات اسلامشهر پس از انتشار پیامی در توئیتر در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته از استعفای قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان خبر داد و گفت: بنده از کانال‌های مختلفی پیگیری کردم که قاضی‌زاده هاشمی سه جلسه است در جلسات هیئت دولت شرکت نمی‌کند و استعفا داده است.

ماجرای استعفای وزیربهداشت/ آیا سلامت مردم قربانی پول و سیاسی کاری ها می شود؟!

وی ادامه داد: امروز هم دولت به دنبال یک سرپرست برای وزارت بهداشت و درمان است.

نماینده تهران تاکید کرد: وزیر بهداشت و درمان به دلیل کاهش بودجه سلامت و اختلافات این وزارتخانه با سازمان برنامه و بودجه استعفا داده است.

رئیس جمهور استعفای وزیر بهداشت را نپذیرفته است

همچنین محمد حسین قربانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان درباره استعفای وزیر بهداشت، اظهار کرد: آقای قاضی‌زاده‌هاشمی از سمت خود استعفا داده اما هنوز رئیس جمهور نپذیرفته است.

ماجرای استعفای وزیربهداشت/ آیا سلامت مردم قربانی پول و سیاسی کاری ها می شود؟!

سازمان برنامه زاویه ای درمورد سلامت مردم پیدا کرده است

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تایید این خبر که وزیر بهداشت در پی کاهش بودجه حوزه سلامت استعفا داده است، گفت: به نظر می‌رسد سازمان برنامه و بودجه زاویه‌ای در مورد سلامت مردم پیدا کرده است، چرا که این مشکلاتی را که به وجود می‌آورد به مردم صدمه می‌زند.

وی افزود: ظاهرا دولت می‌خواهد  مردم را به بهانه‌های مختلف به خیابان‌ها بکشاند و شاید حوزه سلامت یکی از حساس‌ترین مواضع باشد، کما اینکه شاهد هستیم که در ماه‌های اخیر مشکلاتی در پی کمبود منابع در بیمارستان‌ها برای مردم به وجود آمده است و کارشکنی‌هایی صورت می‌گیرد.

جزئیات موضوع استعفای وزیر بهداشت

در ادامه این اظهارات علی اکبر حق دوست، معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت گفت: هنوز جزئیات موضوع استعفای دکتر هاشمی مشخص نیست، البته اختلاف نظراتی ایجاد شده، اما فقط بحث مبلغ بودجه سال آینده در این زمینه مطرح نیست و پرداخت به موقع آن نیز بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: از طرفی مشکلاتی در بودجه‌های جاری وزارت بهداشت نیز وجود دارد؛ به طور مثال در دانشگاه‌های علوم پزشکی موضوع پرداخت پاداش بازنشستگی به یک مشکل بزرگ تبدیل شده است.

حقدوست گفت: برخی از شرکت‌های تولیدی دارو به علت تاخیر پرداخت بیمه‌ها در مرز ورشکستگی قرار گرفتند و اگر تولید این شرکت‌ها متوقف شود، مجبوریم با هزینه‌های بسیار زیاد دارو را وارد کنیم.

ماجرای استعفای وزیربهداشت/ آیا سلامت مردم قربانی پول و سیاسی کاری ها می شود؟!

واکنش رئیس جمهور به نامه استعفای قاضی‌زاده هاشمی 

با گذشت حدود 15 روز از استعفای وزیر بهداشت، حسن روحانی رئیس جمهور تاکنون در این باره پاسخی به نامه استعفای قاضی‌زاده هاشمی نداده است اما محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور تلاش کرده است تا با وساطت، موضوع را حل کند اما وزیر بهداشت اصرار دارد که بودجه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی باید تأمین شود.

قاضی‌زاده هاشمی بعد از استعفا و تا مشخص شدن وضعیت استعفا، همچنان در وزارت بهداشت مشغول به کار بوده و در هفته گذشته سه سفر استانی به سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد داشته است.

در حالی که نمایندگان مجلس از استعفای وزیر خبر می دهند مسئولان دولتی آن را تکذیب می کنند.

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در حاشیه جلسه علنی دیروز مجلس، خبر استعفای وزیر بهداشت را تکذیب کرد.

همچنین سبحانی فر عضو فراکسیون امید و سخنگوی حزب اعتدال و توسعه نیز خبر استعفای وزیربهداشت را تکذیب کرد و گفت: وزیربهداشت به علت سرماخوردگی در محل کار خود حاضر نشده است.

ماجرای استعفای وزیربهداشت/ آیا سلامت مردم قربانی پول و سیاسی کاری ها می شود؟!

طرح تحول سلامت به عنوان بزرگترین طرح اجتماعی کشور سال ۹۳ درپی فرمایشات مقام معظم رهبری که بیماران جز درد و رنج بیماری دغدغه هزینه ای نباید داشته باشند، اجرایی شد.

پس از اجرای طرح، مقام معظم رهبری فرمودند طرح تحول سلامت باید با قوت و حمایت ادامه پیدا کند اما متاسفانه دولت با وجود اینکه در انتخابات دولت دوازدهم از این طرح برای رای آوردن کمک گرفت اما در دولت دولزدهم حمایت های بودجه ای از این طرح نشد و وزارت بهداشت دچار چالش های بسیاری شد.

صنعت داروسازی و تحهیزات پزشکی، ارائه کنندگان خدمت، بیمارستان ها و اخیرا بازنشستگان نیز دست به اعتراض برداشته اند و همه اینها از مشکلات بودجه ای آب می خورد و به گفته نمایندگان مجلس دولت از طرح تحول سلامت بهره برداری سیاسی کرد.

ماجرای استعفای وزیربهداشت/ آیا سلامت مردم قربانی پول و سیاسی کاری ها می شود؟!

حالا باید منتظر ماند و دید که آیا حوزه سلامت گرفتار سیاسی بازی های سازمان برنامه بودجه می شود و در شرایط سخت اقتصادی کشور که باید از مردم در حوزه سلامت حمایت کرد با استعفای وزیربهداشت که نزدیک به ۳۰۰ سفر به شهرها و روستاهای دورافتاده داشته است، موافقت می شود یا دولت تلاش می کند تا با حل مشکلات و مخالفت با استعفای وزیربهداشت همچنان طرح تحول سلامت که نیاز دردمندان جامعه است با قوت ادامه پیدا کند یا به دلیل هزینه های سلامت مردم با استعفای وزیر موافقت می شود و پایه های طرح تحول سلامت که دچار لرزش شده اند بیش از پیش آسیب می بیند و با سلامت مردم بازی می شود؟!

انتهای پیام/