کارشناس فضای مجازی گفت:موضوع فضای مجازی به جهت پیچیدگی ها خاص خود باعث ایجاد فتنه فضای مجازی بخصوص در زمان خاص مانند انتخابات می شود یعنی تشخیص حق از باطل مشکل می شود.

به گزارش تیترآزاد، به نقل از طوبی گلستان؛ روح الله مومن نسب استاد وکارشناس فضای مجازی کشور در نشست با فعالان فرهنگی شهر گرگان در سالن جلسات سازمان تبلغیات اسلامی با اشاره به این موضوع که رهبر معظم انقلاب فرمودند اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب است، اظهار کرد: اگر فضای مجازی را جدی نگیریم دشمنان از این طریق تا قلب جامعه ما پیش خواهند آمد به نحوی که اعتقاد ما را خواهند گرفت واز جوانان ما سکولار خواهند ساخت و ما در واقع حکومت سکولار را در فضای مجازی خواهیم پذیرفت.
سخن رهبر در زمینه فضای مجازی بر زمین مانده است
وی افزود: از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات 4حدودسال گذشته است ولی هنوز خبری از این شبکه نیست درحالی که این شبکه با خواست و درایت مقام معظم رهبری راه انداری شده است ولی مسولین نسبت به اهداف این شبکه و آسیبهای اجتماعی ناشی از افزایش کاربران اینترنت در سنین مختلف بی تفاوت هستند.
کارشناس فضای مجازی خاطر نشان کرد: چند سال پیش به دستوررهبر شوری عالی فضای مجازی کشور تشکیل شد ولی تاکنون دستور رهبر بر زمین مانده است و این نشان از بی اهمیتی به دغدغه های رهبرمعظم انقلاب اسلامی ایران است .
استاد فضای مجازی با اشاره به اهمیت مسأله فضای مجازی گفت: اهمیت فضای مجازی با اینترنت شروع می شود و در واقع اینترنت در دئو کلمه آپلود و دانلو خلاصه می شود و اگر این دو یعنی آپلود ودانلود به سمت درست و حق باشد که هیچ ولی اگر نادرست باشد اینجا وظیفه ماست که بشینیم وبه یک جمعبندی درست در این رابطه برسیم که راه درست را در مسیر کاربران قرار دهیم.
وی تصریح کرد: در واقع رسانه به قدری اثر گذاراست که میتواند یک اتفاق تاریخی بزرگ را بی اهمیت و یک اتفاق بی اهمیت را بزرگ جلوه دهد.
مواجهه مبتکرانه با فضای مجازی مبارزه ایجاد میکند
کارشناس فضای مجازی با اشاره به این مطلب که به فرموده رهبر معظم انقلاب مواجه فعال و مبتکرانه با فضای مجازی داشته باشیم گفت:ما با تلفن همراه خود بیشتر معاشقه داریم تا مواجهه زیرا مواجهه به انسان تحرک میدهد واگر حس مواجهه نداشته باشیم مبارزه تشکیل نمیشود.
مومن نسب اذعان کرد: اساس انقلاب اسلامی ایران مبتکرانه و خلاقانه بود و امام خمینی (ره) با ایجاد بسیج یک شبکه بزرگ اجتماعی ایجاد کرد و الان غربی ها به این نتیجه رسیدند برای تسلط بر افکار شبکه های اجتماعی را در فضای مجازی ایجاد کنند.
وی با اشاره به وظیفه افراد حزب اللهی در جامعه تأکید کرد فضای مجازی دنیای جدیدی نیست یک فضایی است که یکسری قابلیتهایی دارد و نیارمند حضور نیروهای انقلابی و حزب اللهی خلّاق در همه زمینه ها است.
کارشناس فضای مجازی با بیان این نکته که ابزاری که غربی ها بعنوان یکنولوژی پیشرفته در اختیار ما می گذارند در واقع فناوری و تکنولوژی نیستند بلکه اینها محصول هستند و ما مصرف کننده ،کشوری که فناوری داشته باشد تولید می کند و بالعکس کشوری که فناوری نداشته باشد با مصرف کالاهای خارجی دچار وابستگی شده و این یعنی عقب ماندکی.
مومن نسب با اشاره به افزایش تعداد مصرف کنندگان اینترنت در ایران گفت:مصرف کنندگان اینترنت در ایران از 2میلیون نفر به 48میلیون نفر رسیده است ولی ما هیچ پیشرفتی نکرده ایم و از مرکز اینترنت جهان در آمریکا تغذیه می شویم.
کاپیتولاسیون در فضای مجازی ایران/ مرزبندی فضای مجازی نیاز کشور
مومن نسب با بیان اینکه ما در فضای مجازی نیازمند مرزبندی هستیم گفت:مرزبندی در فضای مجازی به این معنی است که مراقب باشیم هر چیزی وارد یا خارج نشود و هرچیزی که وارد می شود پیوست فرهنگی داشته باشد و نرم افزارهایی که قوانین مارا نقض میکنند باعث نشوند کاپیتولاسیون در فضای مجازی ما ایجاد کند.
انتهای پیام/