بدحجابی خود نوعی مردم آزاری است و با هر کسی که باعث آزار مردم به هر شکلی می شود و حقوق شهروندی را رعایت نمی کند و با پوشش ظاهری خود به قوانین و شعائر جامعه ضربه می زند قطعا باید برخورد شود .

به گزارش تیترآزاد، مهمترین فاکتوری که باعث آرامش انسان می شود امنیت است که ابعاد مختلفی دارد و البته یکی از مهمترین بعدها امنیت روانی جامعه و مردم است .
فی الواقع امنیت روانی جامعه نشات گرفته از امنیت روانی فردی افراد است و هر گاه امنیت روانی فردی زیر سوال برود خوبخود امنیت روانی جامعه نیز دچار خدشه می شود و اینجا همان نقطه آغاز گسستهای اجتماعی است .
یکی از عواملی که امنیت روانی جامعه را به خطر می اندازد ، بد حجابی است . بدحجابی در تلقی عامیانه معمولا به زنان نسبت داده می شود اما این موضوع امروزه کاملا به هر دو جنس زن و مرد وارد است هر چند بیشتر بر زنان مترتب است .
به قول فرمایش حضرت محمد (ص) حیا ده قسم دارد که 9 قسم آن را زنان باید رعایت کنند و یک قسم آن را مردان ، بالطبع اگر مردان یک قسم را رعایت نکنند شاید حادثه بدی اتفاق نیفتد اما اگر زنان چند قسم را رعایت نکنند معلوم نیست چه اتفاقی بیفتد.
لحن صحبت کردن ، نحوه راه رفتن ، شکل ظاهری و موارد دیگر هر کدام برای برانگیختن هوس های غریزی مردانه کافی است اما جامعه اسلامی به دلیل حاکمیت شعائر دینی روی مقوله حجاب تاکیدات بسیار دارد چه اینکه این مقوله خود به تنهایی حافظ زنان بوده و به دور ماندن آنها از تمایلات غریزی زیاده خواه مردانه کمک شایانی خواهد کرد.
اما بالاخره چند نفری در جامعه ممکن است پیدا شوند که حجاب را رعایت نکنند و از آنجا که در مملکت ما نکات منفی و یا لکه های تاریک بیشتر دیده می شوند ، اینگونه افراد هم اگر در خیابانی مشاهده شوند، خیلی بیشتر به چشم می آیند .
از طرفی با گسترش تکنولوژی و شبکه های ارتباطی ماهواره ای و موبایلی ، امروزه حجاب ها دریده شده و چشم ها به دیدن خیلی از چیزهایی که نباید در هر سنی دیده شوند ، باز شده است . ده ها هزار شبکه ماهواره ای برای برچیدن بساط حجاب و فرهنگ اسلامی با همکایر صهیونیست ها میلیاردها دلار خرج می کنند و اینجاست که جامعه ما در اثر این حملات گاها ضربه هایی را متحمل شده است .
این امر سبب گشته تا چنین افرادی با حضور در جامعه به خود صحنه هایی را تلقین کنند که در عکس یا فیلم دیده اند و بدین ترتیب چنین فردی اگر مجرد باشد دچار گناه کبیره استمنا شده که متاسفانه دربرخی شهرها و روستاهای استان چنین مواردی گزارش شده است .
حتی گاها افراد مسن تر نیز در اثر این ناامنی روانی دچار خطا شده و ممکن است همسر یا شوهر خود را فراموش کنند و در دام های خطرناکی بیفتند که نتیجه اش دعوای خانوادگی و طلاق و کودکان طلاق و ... می شوند .
لذا نیروی انتظامی به عنوان ضامن امنیت روانی بایستی فرهنگ سازی در این زمینه را جدی بگیرد اما متاسفانه در این راه تنهاست و بیش از 20 نهادی که بایستی به این دستگاه کمک کنند یا راه خود را کج می کنند یا توانی برای این کار نمی گذارند .
به هر حال نیروی انتظامی آنچه که وظیفه اش هست برخورد با مظاهر بیرونی بدحجابی است که حداقل این لکه ها و چرک ها را از جامعه اسلامی بزداید و از بین بیرد هر چند در این بین باید به مردم و بسیاری از این دختران آگاهی داد و آنها را از روزهای ناخوشی که این روش در پیش دارد آگاه ساخت .
وانگهی بدحجابی خود نوعی مردم آزاری است و با هر کسی که باعث آزار مردم به هر شکلی می شود و حقوق شهروندی را رعایت نمی کند و با پوشش ظاهری خود به قوانین و شعائر جامعه ضربه می زند قطعا باید برخورد شود .
به هر حال مدیران سایر دستگاه ها هم باید کمک کنند و یا اگر کمکی هم نمی کنند اسباب اختلاط را فراهم نکنند مانند فرهنگ و ارشاد که گاها مجوز برگزاری کنسرت ها را می دهد . سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص عدم برگزاری اردوهای مختلط دانشجویی و کنسرت ها نیز ناظر به همین موضوع است .
واقعا جای شرم دارد که در محیط دانشگاهی که محیط رشد علمی و فضای کسب درس است کنسرت و شوی لباس بگذارند لذا نیروی انتظامی کاملا با قدرت وصلابت برخورد بکند و در این راستا مراجع قضایی ، رسانه ها ، ائمه جمعه و همه آنهایی که خانواده خود را دوست دارند و به پایداری آن می اندیشند در این راه دست سبزقامتان ناجا را به گرمی بفشارند.
نویسنده : علی اکبر رحمانی کارشناس تربیت اسلامی از گرگان

انتهای پیام/