رئیس خانه مطبوعات استان گلستان با اشاره به اینکه ساماندهی جامعه رسانهای استان در سه فاز عملیاتی میشود از اصحاب رسانه خواست این مهم را به عنوان یک مطالبه عمومی و جریانی بدانند.
به گزارش تیترآزاد، به نقل از پاسرو؛ سیدجواد حسینی، صبح امروز در گفتو گو با خبرنگاران افزود: خانه مطبوعات استان گلستان در نظر دارد در سه فاز اقدام به ساماندهی جامعه رسانهای استان کند در مرحله نخست رفع نقص پروندهها اجرایی میشود و در فازهای دوم و سوم برگزاری آزمون و رتبهبندی این قشر عملیاتی خواهد شد.
مدیر خانه مطبوعات گلستان با بیان اینکه اعضای خانه مطبوعات و فعالان رسانه استان گلستان با آغاز به کار این تشکل صنفی ساماندهی خواهند شد، افزود: همچنین نامنویسی متقاضیان جدید نیز در دستور کار است.
وی اظهار داشت: ساماندهی اعضای این تشکل صنفی از 95.02.05 آغاز شده و تا یک ماه آینده 95.03.20 به اتمام میرسد اعضای خانه مطبوعات برای هرگونه حمایت خدماتی و تسهیلاتی باید نسبت به تکمیل بانک اطلاعاتی اقدام کنند در غیر اینصورت از ارائه خدمات محروم خواهد ماند.
حسینی درخصوص تسهیل در تشکیل و تکمیل پرونده در خانه مطبوعات گفت: به منظور تسهیل در تشکیل و تکمیل پرونده، افراد میتوانند به سایت خانه به آدرس http://www.khgolestan.ir/ قسمت ارسال مدارک مراجعه و نسبت به ارسال مدارک خود «کپی شناسنامه، دفترچه بیمه، مدرک تحصیلی، معرفینامه از رسانه متبوع، آخرین آثار، سه قطعه عکس» اقدام کنند و یا به صورت حضوری به خانه مطبوعات استان به آدرس گرگان- چهارراه میدان- پاساژ سروش طبقه دوم مراجعه کنند، تلفن تماس خانه مطبوعات برای پاسخگویی به سوالات شما عزیزان 01732254050 است.
مدیر خانه مطبوعات گلستان مهلت تکمیل فرم ساماندهی تا 20 خردادماه جاری اعلام کرد و تصریح کرد: به منظور برنامهریزی برای بزرگداشت روز خبرنگار، مهلت تعیین شده قابل تمدید نیست.
وی خاطرنشان کرد: از اصحاب رسانه استان گلستان این انتظار میرود هر چه سریعتر نسبت به عضویت و یا تکمیل عضویت خود در خانه مطبوعات استان مبادرت کنند.
حسینی ابراز داشت: با توجه به اینکه هر ساله در آستانه 17 مرداد تعداد فعالان رسانه در استان گلستان با آمار و ارقام غیرواقعی از سوی متولیان اجرایی مطرح میشود آماری که به زعم بسیاری از کارشناسان و علمداران قلم قابل پذیرش نیست؛ معرفی بیش از 400 یا 500 فعال رسانه گویای حقیقتی تلخ در عدم ساماندهی این قشر دارد؛ وضعیت بغرنجی که طی سالها در غبار غفلت مسئولان و متولیان قرار گرفته و برنامهای برای وضعیت موجود متصور نشده است؛ گرچه نباید بیتفاوتی فعالان واقعی عرصه رسانه را در این راستا نادیده گرفت چراکه آنها نیز در این نابسامانی بدون نقش نبودهاند، ما معتقدیم اگر موضوع ساماندهی اصحاب رسانه به یک مطالبه عمومی و جریانی تبدیل شود بسیاری از مشکلات این قشر حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه به راستی اگر شمار فعالان رسانه به عدد 500 نفر برسد باید خروجی آن تحرک و توسعه برای استان باظرفیتی همچون گلستان شود، گفت: آمار غیرواقعی از تعداد فعالان رسانه که همچنان مورد اعتراض این قشر قرار دارد به دلیل عدم چارچوب مناسب و قوانین و مقررات متقن به وجود آمده است، در این راستا تا زمانی که فعالان واقعی خودشان تمایلی برای ساماندهی نداشته باشند این گره کور و معضل اساسی برای سالهای سال وجود خواهد داشت.
مدیر خانه مطبوعات گلستان افزود: خانه مطبوعات استان گلستان در نظر دارد با همکاری فعالان رسانه نسبت به نظم بخشیدن وضعیت اعضای تنها تشکل قانونی خبرنگاران مبادرت به فعل خواستن توانستن است نماید.
حسینی ابراز داشت: بررسی پرونده اعضای این تشکل صنفی نشان از نواقص فراوانی دارد و تا زمانی که نقص پرونده اعضاء برطرف نشود نمیتوان برنامهریزی مناسبی برای فعالان واقعی در راستای ارائه خدمات تشکیلاتی، حمایتی، تسهیلاتی، تفریحی و اردویی داشت.
حسینی با بیان اینکه این تشکل صنفی در تلاش است با ساماندهی اصحاب رسانه نسبت به شناسایی افراد فعال واقعی اقدام عملیاتی انجام دهد تا در این راستا حق و حقوقی از کسی تضییع نشود، اذعان داشت: گرچه رسیدن به این مطلوب فقط با پیگیری، جرأت و جسارت اصحاب رسانه قابل تحقق است و تبعات عدم همکاری فیمابین گریبان اصحاب رسانه را خواهد گرفت.
انتهای پیام/