رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: آسیبهای اجتماعی و تعداد پروندههای ورودی به محاکم قضائی شهرستان گنبدکاووس باید کاهش یابد.
به گزارش تیترآزاد، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان در بازدید از حوزه قضائی گنبدکاووس اظهار داشت: کمبود فضای اداری در دادسرای این شهرستان با توجه به حجم مراجعین و پروندهها، کار را برای قضات و کارمندان مشکل کرده بود که به همین منظور تا آخر امسال به فضای فیزیکی ساختمان دادسرا اضافه می شود.
وی در جمع کارکنان قضایی و اداری این شهرستان با اشاره به آمار بالای پروندههای ورودی به محاکم استان از رئیس و دادستان این شهرستان خواست: با کمک و همفکری علما، برای کاهش آسیبهای اجتماعی و کاستن از پرونده های ورودی به محاکم تلاش کنند.
هاشمیان افزود: از حضور علما برای فعال کردن هستههای صلح و سازش در پرونده های خاص هم می توان بهره برد.
رئیس کل دادگستری استان گلستان با تاکید بر این که سرعت دادرسی و رسیدگی عادلانه همچنان مهم ترین خواسته مردم و اولویت دادگستری های استان است گفت: اسیب شناسی آرای نقض شده دادگاه های بدوی استان در محاکم تجدید نظر ، برگزاری دوره های آموزشی تکنیک های دادرسی به منظور تشکیل پرونده هایی با مدارک و شواهد قابل استناد در محاکم ، فراگیر کردن استفاده از سیستم مدیریت پرونده های قضایی و راه اندازی سامانه ی ابلاغ الکترونیک اوراق قضایی از جمله تلاش های دادگستری استان برای کاستن از فرآیند دادرسی در استان است.
هاشمیان، ساماندهی واحد های اجرای احکام کیفری و مدنی و تعیین تکلیف پروندههایی که از سال 92 و قبل از آن در شعب ماندهاند را از دیگر برنامههای در اولویت حوزههای قضایی استان دانست.
هاشمیان همچنین بر استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس هم تاکید کرد و از قضات خواست: استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس را جدی بگیرند.
اعتراف سارقان مجتمعهای مسکونی به 52 فقره سرقت در گلستان
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گلستان از شناسایی و دستگیری سارقان مجتمعهای مسکونی به 52 فقره سرقت در شهرستان گنبدکاووس خبر داد.
به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مجتبی مروتی گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی، و منزل در سطح شهرستان گنبدکاووس، موضوع به طور ویژه در دستور کار اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ مروتی افزود: در بررسی های اولیه به عمل آمده مشخص شد سارقان شبانه با شناسایی مجتمعهای مسکونی از آنها سرقت می کردند.
وی افزود: در ادامه تحقیقات ماموران پلیس آگاهی با استفاده از سرنخهای به جا مانده موفق شدند، 2 سارق حرفهای را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گلستان اظهار داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک دستگاه خودرو که به وسیله آن اقدام به سرقت میکردند و تعدادی زیادی اموال مکشوفه مانند 6 دستگاه دوچرخه، لوازم خانگی ،کفش و غیره کشف شد.
سرهنگ مروتی تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی سارقان به 52 فقره سرقت از اماکن خصوصی و مجتمعهای مسکونی اعتراف کردند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی گلستان در پایان با اشاره به توقیف خودرو مذکور خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند
اقدامات پلیس بر پیشگیری متمرکز است
فرمانده انتظامی استان گلستان با تاکید بر راهکارهای پیشگیری از وقوع جرائم گفت: اقدامات پلیس بر مقوله پیشگیری متمرکز است.
سردار علی اکبر جاویدان در جلسه نهایی جمعبندی نظارت تخصصی و ارزیابی قرارگاه جهادی ارتقاء تربیت و آموزش شهرستان مراوهتپه و در جمع فرماندهان و مسئولان انتظامی استان با بیان اینکه در چند سال اخیر تحولات بسیار خوبی در زمینه دانش و فناوری، رشد علمی و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری در مجموعه نیروی انتظامی روی داده است، گفت: با توجه به تنوع ماموریتها در نیروی انتظامی باید آموزش و ارتقاء دانش کارکنان در راس امور قرار گیرد.
فرمانده انتظامی استان گلستان اظهار داشت: هر چه میزان دانش کارکنان انتظامی افزایش یابد، کارایی پلیس در مقابله با جرایم و آسیبهای اجتماعی نیز ارتقاء یافته و احساس امنیت در بین شهروندان افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه امنیت اجتماعی باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد، گفت:نیروهای مسلح به عنوان بازوی مستحکم، وظیفه تامین نظم و امنیت جامعه را برعهده دارد.
فرمانده انتظامی گلستان پیش بینی، پیشگیری و مقابله با جرایم را سه مقوله مهم در ماموریتهای انتظامی دانست و افزود:برای پیشگیری از جرایم شناخت جرم و آگاهیسازی شهروندان از جمله اولویتهای کار پلیس است.
وی نظارت دقیق و مستمر بر زیر مجموعه کاری را شاخصه مدیریت کارآمد دانست و اظهار داشت: هر چقدر نظارت ها در محیط کاری دقیق تر و هوشیارانهتر باشد سلامت محیط کار و کارکنان نیز افزایش مییابد.
سردار جاویدان تصریح کرد:موفقیت آموزشی جز با تعهد و احساس مسئولیت حاصل نمی شود و از روسای پلیسهای تخصصی و همه فرماندهان خواست که با حساسیت و جدیت بیشتر کار آموزش را پیگیری و اجرا کنند.
وی با بیان این که پلیس به عنوان خدمتگزار مردم باید همه تلاش خود را در راستای خدمت رسانی و ایجاد امنیت روحی روانی شهروندان به کار گیرد، اظهار کرد: هزینه مقابله با جرایم و تخلفات بسیار بیشتر از هزینه پیش بینی و پیشگیری از آن است و ضرورت دارد بر اقدامات پیشگیرانه و آگاهسازی مردم متمرکز شویم.
انتهای پیام/