رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: براساس آمارهای موجود، این استان رتبه دوم چاقی در کشور را دارد.

به گزارش تیتر آزاد، به نقل از ایرنا، تقی ریاحی در ویژه برنامه هفته سلامت در هنرستان دخترانه 22 بهمن گرگان افزود: یکی از دلایل عمده این مساله استفاده از غذاهای پرکالری است که بر تناسب وزن تاثیر منفی دارد و این مساله سلامت مردم را تهدید می‎ کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به این که استفاده از غذای مفید در مدارس کمرنگ شده، بر لزوم تقویت مصرف شیر در سطح مدارس استان تاکید کرد.

ریاحی با بیان اینکه سلامت در قشر جوان و نوجوان از اهمیت زیادی برخوردار است، تصریح کرد: تهدید سلامت در جوامع جهانی سبب شد تا شعار سازمان بهداشت جهانی امسال با محوریت «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» تعیین شود.

وی اظهار کرد: فشارخون، دیابت و بیماری‎ های قلبی و عروقی، از جمله مسائل مبتلا به جوامع جهانی در حوزه سلامت است و در ایران نیز سلامت مردم، یکی از محوری ترین موضوعاتی است که مورد توجه مسوولان است.

به گفته ریاحی غذای سالم سبب می‎ شود تا امید به زندگی در جامعه افزایش پیدا کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: الگوی بیماری‎ ها به سرعت در کشور ما تغییر کرده و تهدید سلامت و جان مردم از جنس بیماری‎ های عفونی به سمت بیماری ‎های مزمن و غیرواگیر تبدیل شده است.

ریاحی خاطرنشان کرد: بیماری‎ های قلبی و عروقی، فشار خون، دیابت و چربی خون تقریبا تمامی خانواده‎ ها را در سطح کشور تهدید می‎ کند که این بیماری‎ ها ناشی از تغذیه ناسالم است.

در هفته سلامت که با شعار 'ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره' از روز اول اردیبهشت آغاز شده، برنامه ‎های متعددی توسط پیشگامان و متولیان سلامت استان گلستان برگزار می شود.

افتتاح نمایشگاه سلامت، ارسال پیامک انبوه، عیادت از بیماران و برگزاری جشنواره غذا، همایش دو روزه با محوریت بیماری‎های متابلویک و گوارشی از دیدگاه طب سنتی، دیدار با خانواده شهدا و غبارروبی مزار شهدا، مصاحبه و پخش برنامه ‎های تلویزیونی و استقرار پایگاه‎ های خود مراقبتی در مکان‎ های نماز جمعه از جمله برنامه ‎های هفته سلامت در گلستان است.

انتهای پیام/