اولین کارگاه تولید چاشنی شور گیاهی کشور در آزادشهر افتتاح شد.
به گزارش تیتر آزاد، اولین کارگاه چاشنی شور گیاهی در شهرستان آزادشهر توسط بانوی کارآفرین آزادشهری مهرسانا قره خانی افتتاح شد.
قره خانی در این خصوص اظهار کرد: این محصول، ادویه ی جایگزین نمک طعام است که نزدیک به سه دهه در دنیا به دلیل خواص فراوانی که دارد محبوبیت فراوانی یافته است.
وی بیان داشت: این محصول علاوه بر دریافت تاییدیه انیستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور، مجوز سیب سلامت سازمان غذا و دارو را نیز دریافت کرده است.
کار آفرین آزادشهری افزود: این محصول خواصی از جمله ضد دیابت، ضد التهابی، ضد سرطان، کاهنده فشار خون و.. دارد.
قره خانی درخصوص عناصر تشکیل دهند این محصول گفت : کلسیم،فسفر، پتاسیم،آهن،مس و روی از خواص تشکیل دهنده این چاشنی می باشد.
وی تصریح کرد: در این کارگاه 2 نفر بصورت دایم و ۶ نفر بصورت پاره وقت مشغول بکار شده اند.
این بانوی کار آفرین خاطرنشان کرد: اگر مسئولین محترم شهرستانی یک مکانی بزرگ تر در اختیار ما قرار دهند، افراد بیشتری را مشغول به کار خواهیم کرد.
قره خانی در پایان گفت: این کارگاه با حمایت های ویژه ستاد گیاهان داروئی، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و صندوق پژوهش وفناوری استان گلستان تشکیل شده است.
تهیه خبر: پویا رجبلو
انتهای خبر/