حجت الاسلام رضا دیلمی گفت: سخنان حکیمانه مقام عظمای ولایت در خصوص سند 2030 باید فصل الخطاب هر وفادار به انقلاب اسلامی باشد، هویت دینی سرمایه اصلی نظام است.
به گزارش تیترآزاد، حجت الاسلام رضا دیلمی رئیس سازمان تبلیغات آزادشهر در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: به راستی اگر ما سخن از میراث امام و شهدا و تبعیت از ولایت می کنیم آیا رسالت دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و بسط گفتمان ولایت از وظایف اصلی و مهم و اساسی ما محسوب نمی شود. براستی چرا باید در مباحث تربیتی و آموزشی کار را به مرحله ای برسانیم که رهبر معظم انقلاب صریحا در خصوصی سندی صحبت کنند که در قسمت های از آن هویت دینی و انقلابی ما توسط ا ایادی استکباری نشانه گرفته شده است. آیا تبعیت از منویات معظم له بر همگان تکلیف نیست؟
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آزادشهر گفت: فرمایشات و بیانات ارزشمند و حکیمانه مقام معظم رهبری در خصوص سند «چارچوب اقدام آموزش 2030»، که در تاریخ 17 اردیبهشت 1396 در دیدار با معلمان و فرهنگیان بیان شد باید فصل الخطاب هر وفادار به انقلاب اسلامی باشد .
دیلمی تصریح کرد: معظم له در این دیدار با صراحت فرمودند که اصل این کار غلط است و این سند و امثال آن، مواردی نیستند که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود، و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعاً مجاز نیست و به دستگاههای مسئول نیز اعلام شده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آزادشهر افزود: معظم له در این دیدار فرمود که به چه مناسبت یک مجموعه به اصطلاح بین المللی که تحت نفوذ قدرتهای بزرگ نیز قرار دارد، به خود حق می دهد که برای ملتهایی با تاریخ و فرهنگ و تمدن گوناگون، تکلیف معین کند و سپس خطاب به مسئولین فرمودند که اگر چنانچه با اصل کار نمیتوانید مخالفت کنید، صراحتاً اعلام کنید که جمهوری اسلامی ایران در زمینه آموزش و پرورش، دارای اسناد بالادستی است و احتیاجی به این سند ندارد، اینجا جمهوری اسلامی ایران است و در این کشور مبنا اسلام و قرآن است. اینجا جایی نیست که سبک زندگی معیوب و ویرانگر و فاسد غربی بتواند اعمال نفوذ کند. در نظام جمهوری اسلامی پذیرش چنین سندی، معنا ندارد.
دیلمی اظهار داشت : متاسفانه در این چند روز اخیر برخی از مسئولین علاوه بر اینکه در میدان دفاع از ارزش ها و رفع دغدغه ی مقام معظم رهبری در این خصوص حاضر نشدند، و با صدای رسا گفتند که از سند 2030 نمی گذرند .
دیلمی گفت: به نظر می رسد که باید سخنان معمار کبیر انقلاب اسلامی مورد بازخوانی قرار گیرد امامی که در خصوص جایگاه ولایت فقیه و تبعیت از آن فرمود که بدانید که ولایت فقیه، ولایت بر امور است که نگذارد این امور از مجاریِ خودش بیرون برود، نظارت می کند بر همۀ دستگاه ها.
دیلمی تصریح کرد: امام می فرمود که معنای آزادی این نیست که هرکس بر خلاف قوانین، برخلاف قانون اساسیِ یک ملت، برخلاف قوانین ملت، هر چه دلخواهش می خواهد، بگوید آزادی در حدود قوانینِ یک مملکت است، مملکت ایران مملکت اسلامی است و قوانین ایران، قوانین اسلام است.
دیلمی افزود: امام تبعیت از ولایت فقیه را یک تکلیف الهی می دانست و می فرمود که ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است.
دیلمی در ادامه گفت: دومین سوال اساسی این است که با وجود سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۰ است که با تاکید بر ابعاد سهگانه ی انسانی، اسلامی و بومی توسط نخبگان ایرانی و با رویکردی دینی و انقلابی تدوین شده و هدف آن تربیت انسان هایی مسئولیتپذیر و تکلیفمدار بر مبنای آموزههای ناب اسلامی است، چرا هنوز این سند به برنامه تبدیل نشده و اگر شده با وجود این سند دیگر چه نیازی به امثال سند آموزشی ۲۰۳۰ وجود دارد؟
دیلمی گفت: متاسفانه برخی در نظرات و بیانات خود سخن از جامعه مدنی جهانی و حقوق شهروندی و بین المللی می کنند در حالی که امروز باید پرسید آیا حضور و دخالت دولت مستکبری مثل آمریکا و ایادی او در منطقه و چپاول اموال مسلمین و دخالت در سرنوشت کشورها مصداق اتم دیکتاتوری و زورگویی نیست؟ براستی این جامعه مدنی است که کشوری از آن سوی دنیا بیاید و خود را به عنوان کدخدای جهان برای همه معرفی کند و اگر کسی در مقابل او ایستاد و بگویند این مخالف صلح است آیا این واژگان صحیح است؟ آیا آمریکایی ها برای مسلمین حیات طیبه را می خواهند ؟ مگر امام نفرمود که ما امریکا را زیر پا می گذاریم مگر امام نفرمود که ما را اگر تحریم کنید ما فرزند رمضانیم و اگر تهدید کنید فرزند عاشورا هستیم.
دیلمی تصریح کرد: کسانی که امروز سند 2030 را در یونسکو طراحی کرده اند اشخاصی هستند که حیا و حجاب، عفت و پاکدامنی و ارزشهای دینی را به سخره گرفته اند و مصادیق فساد جنسی را جز حقوق بشر قلمداد می کنند کسانی که نگاهی ضد دینی و سکولار دارند کسانی که آموزش متون دینی را مخل خلاقیت و تعالی روح آدمی می دانند و می گویند باید از مدارس حذف شود، آنها ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج خشنونت طلبی معرفی می کنند در حالی که خود عامل خشونت و افراطی گری و تروریسم بین الملل و مروجان فساد در جهان هستند.
دیلمی گفت: فراموش نکنیم که انقلاب ما بنابر فرموده ی امام خمینی(ره) یک انقلاب قرآنی و فرهنگی است، امام به دنبال این بودند که نظامی طراحی کنند که در ابعاد اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در چارچوب گفتمان دینی و راهبرد مکتبی و اسلامی باشد، بقا و هویت فرهنگی ما بسته به تداوم فرهنگ دینی است ما قرآن و عترت را به عنوان دو شاخص اصلی برای نشر فرهنگ قرآنی میدانیم. فرهنگ قرآنی كه بدون تمسک به عترت و گفتمان ولایت هرگز به تعالی و قرب الی الله نمی رسد. هویت دینی سرمایه ی نظام اسلامی است.
دیلمی در پایان گفت: ما برای تحقق انقلاب شکوهمند اسلامی، شهدای زیادی تقدیم کردیم سختی های زیادی را ملت ما متحمل شد لذا بر همگی ما تکلیف است که برای حراست و پاسداری از ارزشهای اسلامی و انقلابی، نسلی دینی تربیت کنیم نسلی که دارای اعتقاداتی راسخ و در طراز گفتمان انقلاب و اسلام ناب باشد که به رغم نقشه های شوم جبهه ی استکباری، جبهه ی انقلاب برای رسیدن به قله تلاش می کند هرچند که این راه به فرموده مقام عظمای ولایت ، سخت و دشوار است اما حق پیروز است و این وعده ی الهی است وبستر امتحانی برای همگی ما می باشد. ان شاء الله
انتهای پیام/