فروشنده کتابهای مذهبی: تجربه به من نشان داده است، مردم ما شاید به مغازه برای خرید کتاب نروند ، اما اگر کتابفروش به سراغ آنها برود، حتی اگر قصد خرید کتاب را نداشته باشند، باز هم کتابها را در دست گرفته و چند خطی از آنها را مطالعه می کنند و اگر کتاب مضمون قوی و جذابی داشته باشد بطور حتم آنها را به خرید راغب خواهد کرد.
به گزارش تیترآزاد، کربلایی حسن منصوری رضی، فعال فرهنگی و فروشنده کتاب و محصولات فرهنگی- مذهبی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص شغل خود اظهار کرد: کتاب فروشی و عرضه ی محصولات فرهنگی کاری است که عشق می خواهد و باید بگویم که بنده عاشق این کار هستم.
منصوری ادامه داد: بنده از سال ۸۵ به عنوان شاگرد مغازه، وارد این شغل شدم و اکنون حدود ۴ سال است که مستقل شده ام و برای خود مغازه ای اجاره کرده ام.
این فعال فرهنگی افزود: از زمانی که مقام معظم رهبری فرمودند؛ باید کتابخوانی را در بین مردم رواج داد و کتاب را وارد زندگی آنها کرد، بنده به این کار، علاوه بر علاقه شخصی به عنوان یک وظیفه شرعی نگاه می کنم و تلاشم را برای رواج فرهنگ کتابخوانی در بین مردم جامعه بیشتر کرده ام.
منصوری در پاسخ به راهکار ترویج کتابخوانی در بین مردم، بیان کرد: همیشه گروهی هستند که به کتاب خوانی علاقه دارند و برای خرید کتاب به مغازه می آیند، اما اگر بخواهیم کتابخوانی را در بین عموم جامعه رواج بدهیم باید نمایشگاه کتاب بگذاریم و یا اینکه بصورت سیار در مکانهایی که مردم به مناسبتها و دلایل مختلف تجمع کرده اند به فروش کتاب بپردازم.
فروشنده کتابهای مذهبی ادامه داد: تجربه به من نشان داده است، مردم ما شاید به مغازه برای خرید کتاب نروند ، اما اگر کتابفروش به سراغ آنها برود، حتی اگر قصد خرید کتاب را نداشته باشند، باز هم کتابها را در دست گرفته و چند خطی از آنها را مطالعه می کنند و اگر کتاب مضمون قوی و جذابی داشته باشد بطور حتم آنها را به خرید راغب خواهد کرد.
وی افزود: بنده تا اکنون جاهای مختلفی برای فروش کتاب بساط کرده ام و نتیجه این کار رضایت بخش بوده است.
منصوری در پاسخ سوال خبرنگار ما مبنی بر انتظار شما از مسئولین چیست جواب داد: اولین انتظار بنده و امثال من از مسئولین شهرستان آزادشهر این است، مکانی را برای پایی نمایشگاه ها اختصاص دهند. اگر شخصی بخواهد در آزادشهر نمایشگاهی برپا کند، چه نمایشگاه کتاب و چه هر نمایشگاه دیگری، حتما سرگردان خواهد شد.
این فعال فرهنگی ادامه داد: بنده در سال۹۲ با بودجه شخصی یک مغازه را برای برپایی نمایشگاه اجاره و مبلغ ۵ میلیون تومان در ۳ ماه هزینه کردم ، مسئولین به غیر از دادن مجوز کمک دیگری نکردند و این نمایشگاه به غیر از باقیات صالحات سود دیگری برای من نداشت. وجود نمایشگاهی در شهر، نرخ اجاره مکان را عادلانه تر خواهد کرد، ضمن اینکه دیگر مشاغل را نیز به برپایی نمایشگاه و عرضه محصولات خود ترغیب می کند.
وی افزود: بنده برای عرضه سیار کتابها و محصولات فرهنگی، چند سال است که از مسئولین شهر درخواست وام نموده ام، تا بتوانم خودروی وانتی خریداری کرده و کتابها را در روزهای تعطیل در پارکها و جنگلها به مردم ارائه کنم، اما دریغ از یک توجه و یا دستی که به یاری بلند شود.
منصوری با گلایه از مسئولین کشوری تصریح کرد: با وجود تاکید مقام معظم رهبری بر رواج کتابخوانی دربین مردم، انتظار ما این است که مسئولین به فروشندگان کتاب توجه بیشتر داشته باشند اما اینگونه نیست. بنده ۱ سال است که بخاطر گران بودن حق بیمه نتوانسته ام خود را بیمه کنم. زیرا بیمه کتابفروشان بیمه آزاد است و دولت هیچ کمکی به ما نمی کند.
وی در پایان سخنانش گفت: مدتی است که از انتشاراتی های مختلف برای برپایی نمایشگاه و در اختیار گذاشتن کتاب به بنده تماس می گیرند اما به دلیل نبود مکان مناسب و ترس از خرابی کتابها به آنها جواب رد می دهم. امیدوارم مسئولین فکری به حال این مشکل بکنند و مطمئن باشند که نمایشگاه برای آنها درآمدزا خواهد بود.
فروش کتاب در سرمای زمستان در کنار خیابان
فروش کتاب در جلوی مصلی
فروش کتاب در گرمای تابستان در کنار خیابان
انتهای پیام/