رئیس کتابخانه های عمومی آزادشهر اظهار کرد: در شهرستان آزادشهر، ۳ کتابخانه عمومی شهری (در آزادشهر، نگین شهر و نوده خاندوز) و یک کتابخانه روستایی (در وامنان) داریم.

به گزارش تیترآزاد، امید ناصری رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان آزادشهر، به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی در گفتگو با خبر نگار ما اظهار کرد: در شهرستان آزادشهر، ۳ کتابخانه عمومی شهری (در آزادشهر، نگین شهر و نوده خاندوز) و یک کتابخانه روستایی (در وامنان) داریم. تعداد اعضای فعال کتابخانه های ما، به بیش از ۱۰۰۰ نفر می رسد، که از این تعداد، نزدیک به ۸۰۰ نفر مربوط به شهر ازادشهر می باشد.

ناصری ادامه داد: بر اساس امارهای بدست آمده، کتابهای مذهبی، ادبی، تاریخی و روانشناسی به ترتیب دارای بیشترین متقاضی می باشند و مابقی کتابها نیز طرفداران خاص خود را دارند.

رئیس کتابخانه های عمومی آزادشهر افزود: از آنجا که در هفته کتاب و کتابخوانی قرار داریم، عضویت کتابخانه در روز ۲۴ آبان را برای عموم رایگان در نظر گرفته ایم.

وی در خصوص برنامه های این هفته گفت: برنامه های زیادی را مد نظر داریم اما مهمترین آنها نشست کتابخوان روز ۳ شنبه همین هفته ساعت ۱۲ در کتابخانه، نقد کتاب در کانون پرورش فکری کودکان، کلاس قصه گویی، کلاس جمع خوانی ، کلاس روش صحیح مطالعه ، مسابقه مکتوب و تجلیل از فعالان کتاب و کتابخوانی است.

ناصری خاطرنشان کرد: ما زنگ کتاب را در روز چهار شنبه ۲۴ آبان در یکی از مدارس آزادشهر که تاکنون میزبان هیچ مراسمی نبوده برگزار خواهیم کرد.

رئیس کتابخانه های عمومی آزادشهر در خصوص نشست کتابخوان توضیح داد: در این نشست ۶ نفر از فعالان کتابخوانی، فرهنگی و ... به معرفی یک کتابی که مطالعه کرده اند می پردازند. هر نفر یک کتاب و در مدت ۱۰ دقیقه معرفی می کنند، که این نشست ها در یک ساعت به پایان میرسد.

وی ادامه داد: البته کتابهایی که از خارج از کتابخوانه برای معرفی در نظر گرفته شود، ابتدا بررسی می شود تا محتوای مناسب داشته باشد زیرا مقام معظم رهبری می فرمایند؛ باید کتابهای خوب خوانده شوند و خوراک خوب به جامعه داده شود.

ناصری افزود: همانطور که می دانید کتابهایی وجود دارد که ظاهرا خوب بنظر می رسند اما محتوای خوبی ندارند. کتاب در شکل دادن شخصیت افراد موثر است، لذا باید دقت کنیم که چیزی را به خوراک فرزندانمان می دهیم.

رئیس کتابخانه های عمومی آزادشهر در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی بیان کرد: در گذشته خواندن کتاب، تنها برای شاهزادگان و اشراف زادگان مجاز بوده است. ابو علی سینا بعد از درمان امیر سامانی از او درخواست می کند که کتابهای کتابخوانه وی را مطالعه کند و در کتابخانه وی می بیند که کتابها در صندوقچه نگهداری می شوند. این یعنی در گذشته کتاب را مانند گنج می دانستند و از ان محافظت می کردند.

وی در پایان گفت: امروز کتابها به راحتی در اختیار ما قرار می گیرند و ما باید از این نعمت حداکثر استفاده را بکنیم.

انتهای پیام/