Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJComments has a deprecated constructor in /home/titreazad/domains/titreazad.ir/public_html/plugins/content/jcomments/jcomments.php on line 25

تیم والیبال ایران در ادامه مسابقات فصل جاری لیگ جهانی والیبال درحالی جمعه شب برابر لهستان قرار می‌گیرد که این تیم در 3 سال گذشته دو عنوان قهرمانی در لیگ جهانی و قهرمانی جهان را در کارنامه‌اش دارد.

 به گزارش تیترآزاد، به نقل از سایت فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال ایران در سومین و چهارمین دیدارش در بیست و ششمین دوره لیگ جهانی والیبال روزهای ۱۵ و ۱۶ خردادماه در شهر چنستوهوا به مصاف لهستانی می‌رود که قهرمانی جهان در سال گذشته را از آن خود کرد.

در سال ۲۰۱۵ برای نخستین بار ۳۲ تیم در لیگ جهانی والیبال در سه سطح به مصاف یکدیگر می‌روند که هشت تیم بر‌تر جهان در سطح یک این رقابتها از هشتم خردادماه با هم مسابقه خواهند داد. در گروه یک، هشت تیم بر‌تر این رقابتها، تیم‌های برزیل، ایتالیا، صربستان و استرالیا به مصاف یکدیگر می‌روند تا سه تیم از این گروه به مرحله نهایی که به میزبانی برزیل برگزار می‌شود، صعود کنند.
در گروه دوم این رقابت‌ها نیز آمریکا قهرمان لیگ جهانی والیبال سال ۲۰۱۴، روسیه قهرمان سال ۲۰۱۳ لیگ جهانی و المپیک ۲۰۱۲ لندن و لهستان قهرمان جهان در سال ۲۰۱۴ با تیم ملی والیبال ایران همگروه هستند.
تیم ملی والیبال ایران در دو بازی نخست خود در رقابتهای لیگ جهانی مقابل آمریکا با نتایج مشابه ۳ بر یک مغلوب شد و حالا در دوگانه دوم خود باید برابر لهستان، قهرمان جهان در سال ۲۰۱۴ قرار بگیرند، دیدارهایی که در روزهای ۱۵ و ۱۶ خردادماه در شهر چنستوهوا برگزار می‌شود.
جدال شاگردان بوبان با قهرمان جهان
شاگردان بوبان که پیش از این هم در اردوی تدارکاتی فنلاند و جمهوری چک حضور داشتند، به نظر می‌رسد بیشتر از همه با مشکل خستگی مواجه باشند؛ آنها در کمتر از ۲۴ ساعت دوبار مقابل آمریکا، مدافع عنوان قهرمانی لیگ جهانی قرار گرفتند و بلافاصله از آنجا راهی لهستان شدند و پس از ۱۸ ساعت به چنستوهوا محل برگزاری دو مسابقه خود با لهستان رسیدند.
در دیدار ایران مقابل آمریکا شرایط برخی ملی پوشان تعریف چندانی نداشت، برای مثال حمزه زرینی، فرهاد ظریف، محمد موسوی، امیر غفور و شهرام محمودی در شرایط آمادگی ۱۰۰درصد قرار نداشتند، اما هر طوری که بود به غیر از زرینی سایر ملی‌پوشان برای ایران بازی کردند، اما حالا لهستان هم حریف کوچکی برای ایران نیست و قطعاً ملی‌پوشان می‌دانند که چه کار سختی برابر این تیم در پیش دارند.
سومین تجربه ایران، هجدهمین تجربه شاگردان آنتیگا
نخستین دوره لیگ جهانی والیبال سال ۱۹۹۰ در اوزاکای ژاپن آغاز شد و تیم ملی والیبال لهستان در سال ۱۹۹۸ (نهمین دوره) برای نخستین بار در لیگ جهانی شرکت کرد. ملی‌پوشان والیبال لهستان از آن زمان تاکنون در ۱۷ دوره لیگ جهانی والیبال شرکت کردند و امسال برای کسب تجربه هجدهم به میدان می‌روند.
تیم ملی والیبال ایران که برای سومین بار در طول تاریخ مجوز حضور در رقابتهای لیگ جهانی را به دست آورده، امسال با هدف تثبیت جایگاه خود در هشت تیم برتر این رقابتها به میدان می‌رود. تیم ایران در سال ۲۰۱۳ (نخستین حضور) با هدایت خولیو ولاسکو به مقام نهمی دست یافت، در سال ۲۰۱۴ (دومین حضور) با هدایت اسلوبودان کواچ عنوان چهارمی را به دست آورد و امسال نیز در سومین حضور خود نیم نگاهی به مرحله نهایی دارد، اما صعودش کار بسیار سختی خواهد بود.
از قهرمانی جهان تا ۲ طلا در لیگ جهانی
مدال طلای سال ۲۰۱۲ در شهر سوفیای بلغارستان و نشان برنز سال ۲۰۱۱ در شهر گداینسک لهستان دو مدال این کشور در لیگ جهانی والیبال محسوب می‌شود و در ۱۴ دوره دیگر تیم ملی والیبال لهستان روی سکو نرفته است، اما دو عنوان چهارمی و دو عنوان پنجمی از جمله افتخارات این تیم در لیگ جهانی والیبال است. کورک، والیبالیست مشهور لهستان در سال ۲۰۱۲ همراه با تیم لهستان که قهرمان شد، عنوان باارزش‌ترین بازیکن آن رقابتها را به دست آورد.
تیم ملی والیبال لهستان یک مدال طلای المپیک در سال ۱۹۷۶ مونترال را نیز در پرونده کاری خود دارد. این تیم سابقه حضور در ۱۸ دوره مسابقات والیبال قهرمانی جهان را در پرونده کاری خود دارد که دو مدال طلای سال‌های ۱۹۷۴ (مکزیک) و ۲۰۱۴ (لهستان) از جمله افتخارات والیبال این کشور است.
جام جهانی از دیگر میادینی است که والیبال لهستان تجربه کسب دو مدال نقره را در آن دارد، سال ۱۹۶۵ در لهستان و سال ۲۰۱۱ در ژاپن تیم ملی والیبال لهستان موفق به کسب مدال نقره شد. تیم ملی والیبال لهستان در مسابقات قهرمانی اروپا نیز یک مدال طلا (۲۰۰۹ ازمیر ترکیه)، پنج مدال نقره (سال‌های ۱۹۷۵، ۱۹۷۷، ۱۹۷۹، ۱۹۸۱ و ۱۹۸۳) و دو مدال برنز در سال‌های ۱۹۶۷ و ۲۰۱۱ به دست آورده است.
رتبه‌های کسب کرده تیم ملی والیبال لهستان در ۱۷ دوره لیگ جهانی به شرح زیر است:
سال ۱۹۹۸، رتبه دهم
سال ۱۹۹۹، رتبه هشتم
سال ۲۰۰۰، رتبه هشتم
سال ۲۰۰۱، رتبه هفتم
سال ۲۰۰۲، رتبه پنجم
سال ۲۰۰۳، رتبه نهم
سال ۲۰۰۴، رتبه هفتم
سال ۲۰۰۵، رتبه چهارم
سال ۲۰۰۶، رتبه هفتم
سال ۲۰۰۷، رتبه چهارمی
سال ۲۰۰۸، رتبه پنجمی
سال ۲۰۰۹، رتبه نهمی
سال ۲۰۱۰، رتبه دهمی
سال ۲۰۱۱، مدال برنز و مقام سومی
سال ۲۰۱۲، مدال طلا و مقام قهرمانی
سال ۲۰۱۳، رتبه یازدهمی
سال ۲۰۱۴، رتبه هشتم
جدال تیم سوم با دهم رنکینگ فدراسیون جهانی
تیم ملی والیبال لهستان در رده سوم رنکینگ فدراسیون جهانی والیبال قرار دارد؛ این در حالی است که شاگردان بوبان کواچ در تیم ایران در مکان دهم این رده‌بندی قرار گرفته‌اند. حالا باید دید جدال تیم سوم و دهم رنکینگ فدراسیون جهانی به سود چه تیمی خاتمه پیدا خواهد کرد.
همچنین در پایان هفته سوم لیگ جهانی ۲۰۱۵ و در گروه B تیم آمریکا با ۶ امتیاز صدرنشین است و لهستان با ۵ امتیاز در رده دوم قرار دارد؛ پس از لهستان هم روسیه با یک امتیاز در رتبه سوم قرار گرفته است و ایران هم بدون امتیاز در انتهای جدول جای گرفته است.
آنتیگا، جایگزین آناستازی و رساندن لهستان به قهرمانی بعد از ۴۰ سال
استفان آنتیگا، بازیکن سابق و سرمربی فرانسوی حال حاضر تیم ملی والیبال لهستان است. آنتیگا از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ عضو تیم ملی فرانسه بود. او مدال برنز قهرمانی جهان ۲۰۰۲ را با تیم ملی فرانسه در آرژانتین به دست آورد و همچنین دو قهرمانی اروپا ۲۰۰۳ و ۲۰۰۹ و یک نایب قهرمانی لیگ جهانی ۲۰۰۶ مسکو از دیگر دست آوردهای او با فرانسه به عنوان بازیکن است.
استفان ۳۰۰ بازی ملی را در کارنامه دارد. آنتیگا در رده باشگاهی نیز در باشگاه‌های پاریس، کونئو، مایورکا، اسکرا بلهاتوف و دلکتا عضویت داشته است و توانسته دو مدال نقره قهرمانی باشگاه‌های جهان در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰، یک قهرمانی در لیگ قهرمانان والیبال اروپا ۲۰۰۱، چندین قهرمانی در لیگ اسپانیا، لهستان و فرانسه را به همراه تیم‌های باشگاهی خود به دست آورد.
آنتیگا در اکتبر ۲۰۱۳ قرارداد سه ساله‌ای را با تیم ملی والیبال لهستان به امضا رساند و جایگزین آناستازی شد. آنتیگا در اولین دوره مربیگری خود سمت بزرگی را به دست گرفت و در اولین گام خود در لیگ جهانی ۲۰۱۴ نتوانست موفق شود و لهستان از مرحله گروهی رقابت‌ها حذف شد. قهرمانی جهان ۲۰۱۴ دومین گام آنتیگا در سمت سرمربی تیم ملی لهستان بود، او با اقتدار و فقط با یک شکست تیم خود را به مرحله سوم رساند و با شکست دادن آلمان در مرحله نیمه نهایی، فینالیست شد.
آنتیگا در مقابل رزنده قرار گرفت و توانست شبی تاریخی را برای مردم لهستان رقم بزند، او توانست ۳ بر یک برزیل و رزنده را مغلوب کند و جام قهرمانی جهان را در جام هجدهم بعد از ۴۰ سال به لهستان برگرداند.
اسامی بازیکنان لهستان در لیگ جهانی ۲۰۱۵
آنتیگا ۲۵ بازیکن خود را برای حضور در لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۵ معرفی کرد که اسامی آنها به شرح زیر است:
۷- کارول کلوس (کاپیتان)، ۱- پیوتر نواکوفسکی، ۲- وُیچِف گیژِیو، ۳- دیوید کونارسکی، ۴- یاکوب یَرُش، ۵- گیژِگُش پایاک، ۶- بارتُش کورک، ۸- آندری ورونا، ۹- بارتلومیئی بولاج، ۱۰- دامیان وُیتاشِک، ۱۱- فابیان دیژیزگا، ۱۲- گیژِگُش وُماچ، ۱۳- میخائیل کوبیاک، ۱۴- مارچین والینسکی، ۱۵- پیوتر گاسِک، ۱۶- میخائیل کانژسکی، ۱۷- پاوِل زاتُرسکی، ۱۸- مارچین مُزدُنِک، ۱۹- شیمون رُماچ، ۲۰- ماتئوش میکا، ۲۱- رافال بوشِک، ۲۲- بارتُش بِدنُرش، ۲۳- ماتئوش بیئِنیئِک، ۲۴- الکساندِر شیوکا، ۲۵- آرتور شالپوک
نواکووسکی، لکوس، رونا و مزدنک (سرعتی)، کونارسکی و بوزی یک (پشت خط زن)، کورک، کوبیاک و میکا (دریافت کننده)، دیژیزگا (پاسور) و زاترسکی (لیبرو) از بازیکنان مطرح والیبال لهستان هستند که در ترکیب ۲۵ نفره این تیم در لیگ جهانی نیز قرار دارند.
لهستان با دو پیروزی و ایران با دو باخت
تیم ملی لهستان در دو دیدار نخست خود برابر روسیه قهرمان المپیک با نتایج سه بر صفر و سه بر دو به پیروزی رسید تا آغاز قدرتمندانه ای را در لیگ جهانی امسال داشته باشد و تیم ملی والیبال ایران نیز در اولین و دومین دیدار خود در لیگ جهانی ۲۰۱۵، مقابل امریکا قهرمان دوره گذشته با نتیجه مشابه سه بر یک مغلوب شد تا همانند سال گذشته لیگ جهانی را با ناکامی آغاز کند.
تیم ملی والیبال ایران در مرحله مقدماتی لیگ جهانی والیبال سال ۲۰۱۵ چهار مسابقه با لهستان برگزار خواهد کرد که برنامه آن به شرح زیر است:
جمعه، ۱۵ خردادماه - لهستان
لهستان – ایران، چِنستوهوا، ساعت ۲۰:۱۵، تهران ساعت ۲۲:۴۵ در سالن اسپورتوا
داور اول: گوران گرادینسکی از صربستان و داور دوم: یورای مکری از اسلواکی
شنبه، ۱۶ خردادماه - لهستان
لهستان – ایران، چِنستوهوا، ساعت۲۰:۱۵، تهران ساعت ۲۲:۴۵ در سالن اسپورتوا
داور اول: یورای مکری از اسلواکی و داور دوم: گوران گرادینسکی از صربستان
جمعه، پنجم تیرماه - ایران
ایران – لهستان
تهران، سالن ۱۲ هزار نفری آزادی، ساعت ۲۱ (نهم ماه رمضان)
داور اول: جعفر علی از بحرین و داور دوم: اندرسون کاکادور از برزیل
یکشنبه، هفتم تیرماه - ایران
ایران – لهستان
تهران، سالن ۱۲ هزار نفری آزادی، ساعت ۲۱ (یازدهم رمضان)
داور اول: اندرسون کاکادور از برزیل و داور دوم: جعفر علی از بحرین
انتهای پیام/