یکی از افرادی که در جریان فتنه سال 88 عملکرد غیر قابل دفاعی از خود نشان داد ، سید حسن خمینی نوه ی امام راحل بود. او در جریان هشت ماهه فتنه در سال 88 یک موضع گیری نسبت به اتفاقات پیش آمده نداشت و حتی در مقابل هتاکی ها و توهین ها نسبت به امام راحل نیز کوچکترین واکنشی نشان نداد و سکوت اختیار کرد.او با حمایت از مثلث خاتمی -موسوی و کروبی عملکردی سیاه و منفی در کارنامه سیاسی خود به جای گذاشت.در ادامه قصد داریم که عملکرد سید حسن خمینی را در طول این چند سال مورد بررسی قرار بدهیم.
به گزارش تیتر آزاد، پایگاه عدالت خواهان گلستان نوشت؛ یکی از افرادی که در جریان فتنه سال 88 عملکرد غیر قابل دفاعی از خود نشان داد ، سید حسن خمینی نوه ی امام راحل بود. او در جریان هشت ماهه فتنه در سال 88 یک موضع گیری نسبت به اتفاقات پیش آمده نداشت و حتی در مقابل هتاکی ها و توهین ها نسبت به امام راحل نیز کوچکترین واکنشی نشان نداد و سکوت اختیار کرد.او با حمایت از مثلث خاتمی -موسوی و کروبی عملکردی سیاه و منفی در کارنامه سیاسی خود به جای گذاشت.در ادامه قصد داریم که عملکرد سید حسن خمینی را در طول این چند سال مورد بررسی قرار بدهیم.
همراهی سید حسن خمینی با جریان فتنه
در طول روزهای فتنه که کشور شرایط سختی را می گذارند و به موضع گیری قاطع خواص داشت، اما سید حسن خمینی به عنوان یادگار بنیانگذار انقلاب نه تنها اعلام موضعی نداشت بلکه در اقدامی تأمل برانگیز به همراهی با جریان فتنه پرداخت.تصاویر منتشره از دیدارهای خصوصی سید حسن خمینی با موسوی - خاتمی - کروبی و موسوی خوئینی ها حکایت دارد. دیدارهایی که به منظور حمایت از جریان فتنه انجام می شد . نکته قابل تأمل تر این است که در همان جلسات خصوصی علناً و آشکارا از عدم تقلب در انتخابات صحبت می شد و از فشار بر رهبری انقلاب برای تسلیم در برابر خواسته های جریان آشوبگر حکایت داشت. حال این سئوال مطرح است اگر سید حسن خمینی دلسوز نظام و انقلاب بود، به عنوان نوه ی امام چرا یکبار واکنشی در مقابل این اقدامات و صحبت ها از خود نشان نداد؟
سکوت سید حسن خمینی در مقابل هتاکی به ساحت امام راحل
یکی دیگر از اقدامات تأمل برانگیز سید حسن خمینی سکوت وی در برابر هتاکی به ساحت مقدس حضرت امام بود. او کوچکترین واکنشی نسبت به این مسئله از خودش نشان نداد. بعد از پاره کردن عکس امام در روز همه منتظر موضع گیری سید حسن بودند، اما این نوه ی خلف حتی در مقابل اهانت به تمثال پدر بزرگش هم کاری انجام نداد.
همه محکوم کردند الا سید حسن خمینی!!!
با حضور در میدان فلسطین، جامعه ورزش هتک حرمت به امام خمینی(ره) را محکوم کرد. نشست خبری اتحادیه های دانشجویی در اعتراض به هتک حرمت به ساحت امام راحل ، دبیر خانه شورای عالی انقلاب فرهنگی هتک حرمت امام راحل(ره) را محکوم کرد ، استاندار کرمانشاه: هر کس علیه امام و انقلاب گام بردارد محکوم به فناست . بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت نفت در محکومیت اهانت به ساحت امام (ره)، بیانیه جهاد دانشگاهی در محکومیت اهانت به ساحت امام خمینی (ره)، بیانیه جهاد دانشگاهی چهار محال و بحتیاری در محکومیت اهانت به ساحت امام خمینی(ره)، جامه زینب (س) اعلام کرد:تعطیلی حوزه های علمیه جامعه زینب(س) در محکومیت اهانت به ساحت امام خمینی(ره ) ، بیانیه ی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان در محکومیت اهانت به ساحت مقدس امام راحل ، راهپیمایی سراسری نمازگزاران جمعه در محکومیت هتک حرمت امام (ره).
نامه اعضای انجمن اسلامی دانشجویان 7 دانشگاه کشور به سید حسن خمینی
بعد از اتفاقات قدس سال88 و اهانت به عکس امام و سکوت نوه او، سیلی از انتقادات نسبت به عملکرد وی ذر کشور به راه افتاد. اعضای انجمن اسلامی دانشجویان 7 دانشگاه کشور با صدور نامه ای سرگشاده خطاب به سید حسن، نسبت به سکوت وی در قبال اهانت فتنه گران و قانون شکنان به ساحت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و خروج وی از کشور در آن برهه انتقاد کردند. انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف، انجمن اسلامی دانشگاه شاهد، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهرکرد با صدور نامه ای سرگشاده خطاب به سید حسن خمینی، نوه بنیانگذار کبیر اسلامی و رئیس مؤسسه حفظ و نشر آثار امام خمینی(ره) تأکید کردند:با خبرشدیم که شما در روز جمعه ( روز قدس سال 1388) و در حالی که مردم ایران از توهین عده ای اغتشاشگر فرصت طلب فتنه گر به ساحت مقدس امام خمینی(ره) خون می گریند،از کشور خارج شده و به سفر خارجی رفته اید و این در حالی است که حضرتعالی به عنوان رئیس مؤسسه حفظ و نشر آثار امام خمینی(ره) در این برهه حساس می بایست بیش از پیش احساس وظیفه کرده و نسبت به این اهانت بی شرمانه واکنش نشان می دادید.
سئوال سید احمد خاتمی از سید حسن خمینی: به جای تقدیر انتقاد می کنید؟
سید حسن خمینی بعد از اتفاقات 16 آذر 1388، بجای موضع گیری در مقابل فتنه گران ، از برخورد با این عناصر انتقاد کرد. سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران گفت: اهانت امروز به امام مخلوق 16 آذر 88 نیست ، مخلوق جریانی است که گفته اند علیه خدا هم میشود راهپیمایی کرد و گفته اند از امامان دوزاده گانه هم میتوان انتقاد کردو بسیج نیروی خشونت گر است.سید احمد خاتمی که در بین طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم سخن می گفت:با اشاره به اینکه « در روز قدس و 16 آذر اندک منحرفین شعار می دادنند، استقلال آزادی جمهوری ایرانی» گفت:به مؤسسه نشر و آثار امام می گویم جا نداشت بیانیه می دادید و این کار ضد امام را محکوم می کردید؟
وقتی که سیدحسن به یاد وصیتنامه امام افتاد.
نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که سال 88 و به دنبال پخش مستند "شاخص" که به بازخوانی سیره امام خمینی(ره) میپرداخت، نامهای انتقادی به رئیس رسانه ملی نوست و از پخش سخنان امام انتقاد کرد، در واکنش به اظهارات فرمانده پاسداران انقلاب اسلامی درباره نحوه برخورد با کسانی که قصد براندازی نظام را داشتند، مطلبی از وصیتنامه امام را در صفحه فیس بوک شخصی خود منتشر کرد. سیدحسن خمینی در این مطلب، سرلشگر جعفری را به دخالت در عرصه سیاسی ایران متهم کرده است.
این مطلب درحالی از سوی حجتالاسلام خمینی بیان شده که سرلشگر جعفری در سخنان خود، به بررسی ماهیت جریانات فعال در فتنه 88 پرداخته بود و با اشاره به همراهی برخی از طیفهای سیاسی نظیر اصلاحات با آشوبگران، خواستار درنظر گرفتن این مسائل در تایید صلاحیت افراد برای انتخابات مجلس نهم شده بود.
پاسخ رئیس صداو سیما به انتقاد حسن خمینی
عزتالله ضرغامی:
عزتالله ضرغامی پس از انتشار نامه انتقادی سیدحسن خمینی از پخش سخنان امام خمینی(ره) در رسانه ملی، خطاب به او نوشت: ای کاش همانگونه که به حکم وظیفه فرزندی امام ، اعتراض جدی به اقدامات صدا و سیما دارید همینطور هم نسبت به حوادث 8 ماه گذشته و جفائی که دشمنان انقلاب و اسلام به اساس نظام جمهوری اسلامی و میراث گرانبهای امام کردند بیانیه میدادید و آن اقدامات شرمآور را نیز محکوم میکردید.
سید حسن خمینی و 14 خرداد1389
14 خرداد1389 حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی، نوبت به سخنرانی نوه ی امام راحل می رسد، مردم که از ابتدای حضورشان در مراسم در حال شعاردادن بر علیه موسوی ، کروبی و خاتمی بودند، با دیدن سیدحسن خمینی شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه سر دادند. سید حسن پشت تریبون می آید ، اما فریاد اعتراضات مردم چنان بلند هست که صدای او به جایی نمی رسد. او نمی تواند به سخنرانی ادامه بدهد و از پشت تریبون کنار می آید ، نوبت به سخنرانی رهبر معظم انقلاب می رسد، ایشان به سمت جایگاه می آید ، سید حسن هم آنجاست، رهبر انقلاب به او دلداری می دهد ، سخنرانی مقام معظم رهبری که شروع میشود سید حسن پایین می آید ، در بین راه به طرف مردم بر می گردد ، معلوم نیست به مردم چه می گوید، اما هر چه هست مردمی که در آن قسمت هستند به شدت عصبانی می شوند. این روایتی کوتاه از اتفاقات 14 خرداد1389 است که در حرم حضرت امام شاهد بودم.می گویند مسئول شعار بر ضد سید حسن خمینی جبهه ی پایداری است، اما چیزی که ما شاهد بودیم چنین چیزی را اثبات نمی کند.اگر این کار جبهه ی پایداری بود باید یک قسمت خاصی از جمعیت چنین کاری را انجام می دادند ، اماچیزی که ما شاهد آن بودیم شعار اکثر مردم حاضر در مراسم بر علیه سید حسن بود، مردم از همه جا آمده بودند ، از گیلان ، از خوزستان ، از قم ، از اصفهان و... خلاصه از اقصی نقاط ایران اسلامی مردم خودشان را به مراسم رسانده بودند ، خیلی از آنها اصلاً با جبهه ی پایداری آشنا نبودند، چنین اسمی را اصلاً نشنیده اند، مردم فقط برای حمایت از نظام ، انقلاب و رهبرشان شعار می دادند ، شعارها فقط حول محور ولایت و دفاع از آرمان های لگدمال شده ی امام راحل و رهبر عظیم الشأن بود ، شعارها بر ضد سید حسنی بود که با مواضع امام و رهبر انقلاب زاویه داشت ، شعار ها برای حمایت از آقای احمدی نزاد یا شخص خاصی نبود، تمام شعارهایی که ما در حرم مطهر امام شنیدیم در حمایت از ولایت فقیه بود. این اتفاق در سال 1389 نیز در حال تکرار بود، دوباره نوبت سید حسن بود تا پیش از رهبر انقلاب سخنرانی کند، شعارها برضد سید حسن داشت اوج می گرفت، سید حسن از هم زمانی ماه رجب با مراسم رحلت امام بهترین استفاده کرد، او با بیان اینکه رجب ماه توبه و استغفار است و هر شخصی هم ممکن است ، اشتباه کند ، به نظر می رسید منظور از این اشتباهات ، اشتباهات خودش بود. سید حسن بعد از این جملات به راحتی با فروکش کردن شعار مردم ، تا پایان وقت در نظر گرفته شده سخنرانی کرد.
در ایام انتخابات ریاست جمهوری دوره ی یازدهم ، وقتی آقای هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شد ، سید حسن خمینی که در طول هشت ماه فتنه کوچکترین موضع گیری بر علیه فتنه گران نداشت، با انتشار نامه ای چنان از آیشان حمایت کرد که گویی یکی از معصومین را از حق الهی خود محروم نموده اند. به نظر می رسد توبه ی 14 خرداد سال 1389 سید حسن فقط برای این است که بتواند به راحتی در حرم امام راحل سخنرانی نماید و گرنه در عمل وی همچنان یکی از همراهان و فدائیان سید محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی و به نظر می رسد از حامیان جریان فتنه است. شنیده ها حاکی از آنست که گروه منسوب به فتنه به دنبال آن هستند تا پای سید حسن خمینی را به مجلس خبرگان رهبری باز کنند و راه را برای جولان خود در این مجلس هموار نمایند.
انتهای پیام/