مدیرکل دامپزشکی گلستان درباره احتمال وقوع تب کریمه کنگو در استان هشدار دارد و از دامداران و افراد مرتبط با نگهداری و کشتار دام خواست تا با دقت و حساسیت بیشتری نسبت به رعایت نکات بهداشتی اقدام کنند.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از خبرگزاری تسنیم، غلامرضا محرابی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت کنه‌ها، احتمال شیوع بیماری تب خون‌ریزی دهنده کریمه کنگو بیشتر می‌شود.

وی گفت: در این وضعیت نیاز است دامداران، کارگران دامداری‌ها، ذبح کنندگان، کارگران کشتارگاه‌ها، قصابان و تمام افراد مرتبط با دام، بیشتر از دیگر افراد نکات بهداشتی را رعایت کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیان داشت: دامداران از نقل و انتقال، خرید و فروش دام‌های مشکوک و غیربومی بدون مجوز دامپزشکی خودداری کنند و با استفاده از سموم مناسب، دام‌ها و جایگاه‌های دامی را به‌طور مستمر سم‌پاشی و از جداسازی و له کردن کنه‌های موجود روی بدن دام‌ها جدا خودداری کنند.

بیشتر بخوانید
امحا 12 تن فرآورده خام دامی در کرمانشاه / 2 نفر به تب کریمه‌کنگو مبتلا شدند

موردی از بیماری تب کریمه کنگو در کرمان گزارش نشده است

مدیرکل دامپزشکی گیلان در مورد "تب کریمه کنگو" هشدار داد

محرابی گفت: با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت‌های آلوده دام می‌تواند برای انسان بیماری‌زا باشد بنابراین هنگام خردکردن گوشت حتما باید از دستکش استفاده شود.

وی گفت: شهروندان از گوشت‌های بدون برچسب و مهر دامپزشکی جداً خودداری کنند و درصورت استفاده از گوشت دام قربانی در مراسمات، پیش از مصرف حداقل به مدت 24 ساعت گوشت را در یخچال در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: شاغلان در کشتارگاه‌های دام در صورت ایجاد زخم یا جراحت جلدی در هنگام کشتار و یا بروز علایم بیماری شامل تب بالا، دردهای عضلانی و سر درد، پرخونی مخاط چشم و خونریزی عمومی در بدن در اسرع وقت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/