مسؤول گروه جهادی شهید باقری گفت: حدود 216 نفر از پاسداران دانشگاه امام حسین (ع) از استان‎های مختلف کشور به منطقه سیل‎زده آق‎قلا آمدند تا در بازسازی این مناطق سهیم باشند.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از خبرگزاری فارس، صورتش خاکی بود و عرق‎هایی که بر گونه‎اش جاری می‎شد نشان می داد پشت این صورت خاکی چه مرد بزرگی قرار دارد، نمی‎توان از رنگ لباسش تشخیص داد که سرباز است یا سردار.

می‎گوید تنها به عشق مردم پا به صحرای مشکلات ترکمن‎صحرا گذاشته است، اول مشخص نبود که مردم چه می‎گویند اما وقتی در دل مشکلات حضور یافتم دردهایی که از سنگینی فشارهای اقتصادی و معیشتی بر سینه مردم غیور و مرزنشین ترکمن سنگینی می‎کرد را درک کردم.

او می‎گوید لباس پاسداران یا باید با عطر شهادت خونی شود و یا باید گِلی شود، ما امروز به میان سیل‎زدگان آمدیم تا لباس‎هایمان گِلی شود تا شاید مقدمه‎ای برای برات شهادت باشد.

همین که با ما حرف می‎زد ردیف به ردیف، آجر به آجر عشق و محبت را بر ملات خانه که بنا است سرپناهی برای مردم رنج‎دیده آق‎قلا شود روی هم می‎گذاشت.

مزد و مواجبش را از سوی خداوند می‎دانست و تنها می‎گفت برایم دعای شهادت کنید.

همه اینها گفته شد تا معنی پاسدار مشخص شود، می‎گویند هر جا دست می‎گذاریم سپاه هست، آری سپاه هست چون که خدمت به مردم در پشت اقتدار و هیبت یک پاسدار انقلاب قرار گرفته است و این روحیه از تفکر و فرهنگ بسیجی متبلور شده است.

می‎خواهم داستانی بگویم؛ داستانی از سیل که هفت‎سین گلستان را در خود غرق کرد و از آن تنها سپاه ماند در برابر سیل.

در نیمه‎های شب سردارش کیسه بر دوش می‎گذاشت و بر دل رودخانه طغیان کرده از سیل می‎زد تا مبادا سدهای خاکی که با هزاران کیسه توسط مردم و گروه‎های جهادی روی هم تلمبار شده بود بشکند و بخشی دیگر از شهر زیرآب برود، سپاهی که شب‎زنده‎داری می‎کرد و از هر گونه امداد و خدمت برای کمک سیل‎زدگان دریغ نمی‎کرد.

*سپاه یعنی خدمت، سپاه یعنی جهاد

گرچه ناملایمت‎هایی بود و برخی اقدام سپاه را در برخی اوقات از جمله شکاف جاده‎ها بی‎ثمر دانستند اما حقیقت را باید از زبان مردم سیل‎زده گلستان جویا شد، همان مردمی که به عینه دیدند با حضور سپاه عیددیدنی سیل هم به پایان رسید.

بیش از 5 ماه از سیل ویرانگر گلستان می‎گذرد، بار دیگر در جمع مردم سیل‎زده آق‎قلا حاضر شدیم؛ این بار اما یک‌حرکت جهادی و آتش به اختیار تمیز ما را به منطقه کل‎آباد آق‎قلا کشاند.

دور از تصور نبود که باز هم در میان سیل‎زدگان، پاسداران جهادگر را در مسیر خدمت به مردم ببینیم و این داستان نیز بار دیگر سپاه را معنی می‎کند؛ «سپاه یعنی خدمت، سپاه یعنی جهاد».

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بارها در تاریخ انقلاب چه در دوران دفاع مقدس و چه در دفاع از حرم آل‎البیت (ع) و چه در زلزله کرمانشاه و سیل لرستان و گلستان و ... ترجمه شده است و طبیعی است نهادی که تن مستکبران عالم را به لرزه در می‎آورد تروریست خطاب شود!

مرادقلی کم، یکی از مردم سیل‎زده آق‎قلا است که جهادگران در حال تعمیر منزل مسکونی‎اش هستند، گرچه از سختی‎ها و مشقت‎های سیل گله‎مند است اما از اینکه جهادگران منزلش را برای زندگی دوباره آماده می‎کنند از خوشحالی در پوستش نمی‎گنجد.

ابتدای صحبتش از مقام معظم رهبری قدردانی می‎کند و می‎گوید؛ نمی‎دانم با چه زبانی باید از توجه رهبر انقلاب به خودمان (سیل‎زدگان) قدردانی کنم، تأکید رهبری در توجه به سیل‎زدگان موجب خرسندی ما شد.

وی از عدم حضور مسؤولان استانی به‎ویژه فرماندار آق‎قلا در جمع سیل‎زدگان گله‎مند بود و معتقد است اگر سپاه نبود ما قادر به حل مشکلات پس از سیل نبودیم.

*همت جهادگران امید را در مناطق سیل‌زده گلستان متبلور کرد

یکی دیگر از سیل‎زدگان که منزل مسکونی‎اش توسط سبزقامتان سپاه در حال مرمت است در گفت‎وگو با خبرنگار فارس می‎افزاید؛ قبل از آنکه برادران پاسدار به منطقه ما بیایند حتی امید به زندگی هم نداشتم، گاهی اوقات می‎گفتم کاش بشود خودم را از این زندگی خلاص کنم اما به محض آنکه پاسداران به روستایمان آمدند به زندگی امیدوار شدم.

تاج محمد کرامت زمان وقوع سیل را روایت می‎کند و یادآور می‎شود؛ لحظه وقوع سیل بسیار هولناک بود، برخی از مردم تصور نداشتند که سیلاب این همه ارتفاع داشته باشد اما در کمال ناباوری سیل حتی به سقف خانه‎ها رسیده بود و پشت‎بام‎ها هم مأمن مطمئنی برای سیل‎زدگان نبود.

این سیل‎زده گلستانی ادامه می‎دهد؛ سپاه در سیل کمک زیادی به ما کرد، به‎ویژه در زمان وقوع سیل اگر پاسداران، نیروی انتظامی و ارتش به ما کمک نمی‎کردند معلوم نبود چه بلایی سرمان می‎آمد.

وی‌اعتقاد دارد وقتی سیل آمد همه مردم همانند یک برادر به کمک سیل‎زدگان شتافتند و با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در کمک‎رسانی به سیل‎زدگان، یادآور می‎شود؛ وقتی آقاجان تأکید کردند که سیل‎زدگان فراموش نشوند سیل کمک‎های مردمی بسیار بیشتر شد و از استان‎های مختلف اعم از تهران، اردبیل و .. به کمک ما آمدند.

منزل مسکونی این سیل‎زده اهل روستای کل‎آباد آق‎قلا پس از سیل در وضعیتی قرار گرفت که دیگر قابل سکونت هم نبود اما این مرد باز هم از اینکه سقف و دیوارهای خانه‎اش فرو نریخته ابراز خرسندی می‎کند و می‎گوید، منزل مسکونی‎ام در سیل سال 1371 هم دچار آسیب شد و با وقوع سیل امسال تصور نمی‎کردم که چیزی از آن باقی بماند اما از اینکه کاملاً تخریب نشده و توسط برادران سپاه در حال مرمت است بسیار خوشحالم.

مسؤول گروه جهادی شهید باقری در خصوص حضور دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) در مناطق سیل‎زده آق‎قلا اظهار کرد: از یکم شهریورماه در منطقه سیل‎زده حضور یافتیم و پس از گروه‎بندی و تعیین عرصه‎ها از دوم شهریورماه در مناطق مختلف آق‎قلا اعم از اتحاد، عیدگاه، قانقرمه و کل‎آباد آغاز به کار کردیم و تا 14 شهریورماه در منطقه حضور داریم.

*فعالیت 216 نفر از دانشجویان پاسدار در مناطق سیل‌زده آق‌قلا

حسن دهرمی ادامه داد: حدود 216 نفر از پاسداران دانشگاه امام حسین (ع) از استان‎های مختلف کشور به این منطقه آمدند تا در بازسازی مناطق سیل‎زده گلستان سهیم باشند.

وی با بیان اینکه تمام جهادگران حاضر در این منطقه کاملاً داوطلبانه و با عشق به خدمت در مناطق سیل‎زده گلستان حضور یافتند، اذعان کرد: پاسداران برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری حاضرند حتی جانشان را هم تقدیم کنند.

مسؤول گروه جهادی شهید باقری با بیان اینکه دانشگاه امام حسین از روز نخست سیل برای کمک به سیل زدگان حضور داشت اما امروز در قالب بهسازی مناطق سیل‎زده اقدام کرده است، گفت: امیدواریم بتوانیم زمینه آرامش و آسایش سیل‎زدگان را فراهم کنیم.

دهرمی ابراز کرد: این افراد دانشجویان پاسدار دانشگاه امام حسین (ع) هستند و با وجود آنکه حقوق زیادی نمی‎گیرند اما از هزینه شخصی خود برای حل مشکلات سیل‎زدگان اقدام می‎کنند.

وی متذکر شد: مردم سیل‎زده از سایر دستگاه‎ها انتظار دارند تا بیشتر در جمع سیل‎زدگان حاضر شوند و برای رفع آلام مردم سیل‎زده پای کار بیایند.

مسؤول گروه جهادی شهید باقری ابراز کرد: مردم سیل‎زده آق‎قلا از حضور نیروهای جهادی دانشگاه امام حسین (ع) ابراز خوشحالی می‎کنند و با وجود آنکه خودشان در بین مشکلات پساسیل از لحاظ معیشتی در مضیقه هستند اما تمام سعی خود را می‎گذارند تا جهادگران را مهمان سفره خود کنند.

یکی از دانشجویان پاسدار دانشگاه امام حسین (ع) در گفت‎وگو با خبرنگار فارس می‎گوید، از اینکه امروز با لباس‌مقدس سبز پاسداری در میان سیل‎زدگان حضور دارم بسیار خوشحالم، بنده نسبت به هموطنان سیل‎زده خود احساس تکلیف می‎کنم.

علی عبداللهی ادامه می‎دهد؛ مقام معظم رهبری اخیراً در خصوص رسیدگی به سیل‎زدگان تأکید داشتند و همین‌مسأله موجب شده تا برای حضور در این منطقه راغب شوم.

*جوانان باید برای صدور انقلاب اسلامی به جهان، جهادی عمل کنند

وی با بیان اینکه مردم سیل‎زده گلستان در شرایط سختی قرار دارند و وظیفه ما است که به کمک آنها بشتابیم، اذعان کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب چشم امید مقام معظم رهبری به جوانان است و البته این تنها منحصر به حضور در مناطق سیل‎زده نیست و امری جهانی است و جوانان باید برای صدور انقلاب اسلامی به جهان، جهادی عمل کنند.

این جهادگر پاسدار، از مسؤولان می‎خواهد کمی به خود بیایند و سیل‎زدگان را فراموش نکنند و ابراز می‎کند؛ به طور قطع در ماه‎ها اول و دوم وقوع سیل همه می‎توانند کار کنند اما آن چیزی که اهمیت دارد حضور پُررنگ مسؤولان در پساسیل است و در این شرایط انتظار است که مسؤولان همچنان در بین سیل‎زدگان حضور یابند و برای رفع مشکلات آنها گام بردارند.

بهزاد نصیری یکی دیگر از جهادگران پاسدار در خصوص حضورش در مناطق سیل‎زده می‎گوید؛ برخی تصور می‎کنند که پاسداران بیشتر هدایت‎گر گروه‎های جهادی هستند حال آنکه اینطور نیست و پاسداران نیز در کف میدان هستند.

وی می‎افزاید؛ قبل از آمدن به اردوهای جهادی این جمله امام راحل که فرمودند «گمان نمی‎کنم خدمتی بالاتر از خدمت به محرومان و مستضعفان باشد» را دیدم و این انگیزه‎ام را برای حضور در این منطقه بیشتر کرده است.

*مسؤولان در مناطق سیل‌زده گلستان از شعارزدگی پرهیز کنند

دانشجوی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) خاطرنشان می‎کند؛ طی این چند روزی که در مناطق سیل‎زده حضور داریم تنها به بخشی از پروژه‎ها می‎توانیم رسیدگی کنیم اما انتظار داریم مسؤولان در مناطق سیل‎زده حضور بیشتری داشته باشند و از شعارزدگی پرهیز کنند.

نصیری، دوای درد مردم سیل‎زده گلستان را اقدام عملی مسؤولان دانست و افزود: برخی از مردم سیل‎زده از روند رسیدگی مسؤولان گله‎مند هستند و می‎گویند برخی از مسؤولان تنها بازدید کردند و رفتند.

به گزارش خبرنگار فارس؛ نقش‎آفرینی بی‎بدیل سپاه پاسداران در عرصه‎های مختلف اهمیت این جمله  امام راحل که فرمودند «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» را بیش از پیش بر همگان آشکار می‎کند، پاسدارانی که روزی لباس رزم به تن می‎کنند و برای دفاع از حرم آل‎البیت (ع) آن سوی مرزها به نبرد با تکفیری‎ها می‎روند روزی دیگر به عرصه جهاد و محرومیت‎زدایی پای می‎گذارند تا نشان دهند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هر کجایی که نیاز به کمک و حضور باشد در صحنه حاضر است.

===============

گزارش از فاطمه رائیجی

===============

انتهای پیام/83018/ق