آشتی ملی در کوتاه مدت برای انتخابات و پر کردن صندوق اصلاح طلبان ، در میان مدت رفع حصر سران فتنه و در بلند مدت تسخیر ساختار حاکمیت با استفاده از اهرم مردم می باشد.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از گلستان ما ؛ اخیرا طرحی از سوی اصلاح طلبان افراطی در کشور توسط سید محمد خاتمی مطرح شده تحت عنوان آشتی ملی که البته قبلا توسط افرادی چون کرباسچی و روحانی نیز بیان شده بود و طی این طرح برخی چهره های اصلاح طلبان به سراسر کشور مسافرت و تحت عنوان نشست های حزبی این پیام را به دوستان خود منتقل می کنند .

در واقع باید نیت طرح این موضوع در این مقطع را فهمید که بعضا سیاسیون اصولگرا آن را نیاز داخلی اصلاح طلبان و برخی عناصر فتنه گر برای رسیدن به قدرت می دانند اما در مقابل اصلاح طلبان در توجیهی فرافکنانه آن را برای مواجهه با یک ابرقدرت بین المللی احتمالی که ترامپ می باشد بر می شمارند.

اما چرا طرح آشتی ملی در آستانه انتخابات مهم ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا و نیاز به رای مردم اینقدر ضروری و با عجله دنبال می شود ؟

اگر قرار است آشتی ملی انجام شود چرا محکومان امنیتی و افرادی که در فتنه 88 دخیل بودند و مردم نسبت به آنها حساسیت داشته ، به شهرستانها برای سخنرانی می روند که نمونه اش در علی آباد کتول مردم مانع سخنرانی علی شکوری راد محکوم امنیتی فتنه 88 شدند .

از طرفی اصلاح طلبان با این طرح دنبال این هستند که به مردم بگویند فتنه 88 یک حادثه بوده که تمام شده و حتی حاضرند آن را گردن نیز بگیرند اما بگویند که این حادثه تمام شده و حالا بهتر است وضع به حالت عادی بر گردد .

یعنی اینکه سران فتنه از حصر آزاد شده و برخی فعالان فتنه نیز به مناصب مهم دولتی برسند و دیگر کسی از فتنه حرف نزند . در حالیکه این توقع که "شتر دیدی ندیدی" و یا اینکه "نه خانی رفت و نه خانی آمد" توقعی بیجا و غیر منطقی است و نمی توان هزینه ها و خسارتهای ایجاد شده ناشی از فتنه 88 را به این سادگی فراموش کرد که چند مهره سیاسی سوخته به عرصه برگردند .

در واقع کارکرد آشتی ملی در کوتاه مدت برای انتخابات و پر کردن صندوق آرای اصلاح طلبان که فعلا گزینه ای جز روحانی ندارند ، در میان مدت رفع حصر سران فتنه و در بلند مدت تسخیر ساختار حاکمیت با استفاده از اهرم مردم می باشد.

اما این طرح در حال حاضر با چالش هایی مواجه است .

در صحنه میدانی این طرح ، مردم بیدار و با بصیرت آگاهانه ایستاده اند و اجازه جولان دادن به فتنه گران نمی دهند ، آنچه در بندرگز و علی آباد کتول در استان گلستان در روز 22 بهمن و آنچه که در سخنرانی نهاوندیان در سیستان رخ داد نمونه بارزی از این مقاومت مقدس بود .

وانگهی آشتی ملی زمانی است که قهری در کار باشد ، حال آنکه اصلا قهری در کار نیست و برخی افراد که به دلیل جهالت ، عداوت و ضلالت طی سالهای گذشته گام در مسیر دشمن گذاشته و حال به دلیل سوابق منفی راه برگشتی ندارند ، به دنبال ورود مجدد خود به عرصه قدرت هستند و این طرح را مطرح می کنند .

گام اول در آشتی ملی پذیرفتن اشتباه و عدم تعصب بر روی اشتباهات گذشته و بازگشت به دامان مردم است اما آیا اصلاح طلبان در سالهای گذشته در خصوص رفتار خود درسال 88 شهامت یک عذرخواهی ساده را داشتند ؟

درست مثل شریف امامی در اواخر حکومت محمد رضا پهلوی که بحث آشتی ملی را مطرح کرد در حالیکه مردم به دنبال انقلاب و ارمانهای امام خمینی (ره) بودند و این طرح هیچگاه مورد پذیرش مردم انقلابی و مسلمان ایران قرار نگرفت .

ظریفی خطاب به جریان اصلاح طلب می گفت : شجاعت گفتن عدم تقلب را داشته باشيد، همانگونه كه جسارت اتهام آن را داشتيد. از ضد انقلاب و ساختارشكنان ابراز برائت كنيد و شعارهاي طرح شده عليه اصل انقلاب و نظام را محكوم كنيد. اين خواسته مشخص نظام از شماست كه نه نامش توبه است و نه محاكمه.»

انتهای پیام /