استاندار گلستان گفت: روح انتخابات قیامتی است و باید در قیامت پاسخگو آن باشیم ازاین‌جهت بسیار حساس است چراکه این انتخابات هم در زمین و هم در زمان تأثیر دارد.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از نیلکوه، حسن صادقلو روز گذشته در جمع مجریان، ناظران و عوامل ستاد انتخابات شهرستان گالیکش گفت: انتخابات یک صورت و ظاهر مسئله دارد و یک سیرت مسئله که همان روح انتخابات است که باید به آن‌ها توجه شود.

وی با اشاره به اینکه به اعتقاد من روح انتخابات خیلی مهم‌تر است از بخش ظاهری آن است گفت: اگر فقط به‌صورت ظاهری مسئله تکیه کنیم می‌بینیم این‌گونه انتخابات در همه جای دنیا برگزار می‌شود ولی آنچه انتخابات کشور ما را از سایر کشورها متمایز می‌کند سیرت انتخابات است که باید انتخاباتی برگزار کنیم که باروح انقلاب و نظام ما تطبیق داشته و تراز باشد.

صادقلو گفت: ما مأمور صرف اجرای انتخابات نیستیم بلکه باید سیرت و روح انتخابات را هم سازمان‌دهی کنیم تا در ظرفیت نخبگی نظام انتخابات را به صحنه بیاوریم؛ به همین دلیل تکالیفی داریم و ادبیات رفتاری را باید مجریان و ناظران، کاندیداها و مردم در نظر داشته باشند.

استاندار گلستان اضافه کرد: انتخابات ما روحش، روح قیامتی است یعنی باید در قیامت پاسخگو باشیم و ازاین‌جهت بسیار حساس است چراکه این انتخابات هم در زمین و هم در زمان تأثیر دارد.

وی به انتخاب رییس‌جمهور برای انتخابت دومین شخصیت نظام و اولین شخصیت اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: وقتی می‌خواهید یک رییس‌جمهور را انتخاب کنید اگر به‌نوعی اقدام شود که شایستگی‌های لازم لحاظ نشود، در قبال عواقب آن مسئولیت داریم و انتخاب شوراها نیز همین‌گونه است. چراکه در آینده نظام و کشور ما تأثیرگذار خواهد بود. اگر انتخابات به گونه برگزار شود که شایستگی احراز نشود باید پاسخگو باشیم.

صادقلو تأکید کرد: مسئولیت ما درزمینهٔ روح انتخابات باید به آمدن عاقلان و فرهیختگان جامعه به صحنه انتخابات منجر شود. اگر رجال فرهیخته و عاقلی به صحنه نیایند، خواهیم دید که داستان طور دیگری در کشور رقم خواهد خورد.

وی بیان کرد: مردم باید در سایه‌ی شایستگی انتخاب داشته باشند. اگر ملاک انتخاب قومیت‌گرایی و... باشد؛ شایستگی اتفاق نیفتاده و حتماً بدانند که در چنین شرایطی باگذشت زمان شورا از کارآمدی دور می‌شود.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه باید رصد شود تا کاندیدا اهل قول نباشند گفت: دیدگاه بنده این است که در انتخابات قول دادن دغل‌کاری و کلک انتخاباتی است و باعث می‌شود که آن‌چنانی که باید حقیقت فرد نمایان نشود. همه تکلیف دارند که برنامه‌ها را ارائه دهند نه قول‌ها را و این از نکاتی است که باید به آن حساس باشید. اگر کسانی با ادبیات قول و رانت به صحنه بیایند مسلماً باید جلوی آن‌ها را گرفت و یک نوع حواس‌جمعی در برابر آن‌ها ایجاد کرد.

صادقلو افزود: باید همه این نکات را رصد کنیم و ادبیات گفتاری و رفتاری را که باشخصیت شهیدان، انقلاب اسلامی، مطالبات مقام معظم رهبری، آرزوهای امام و ظرفیت‌های قانون اساسی هم‌تراز باشد ایجاد کنیم.

وی اضافه کرد: شما مجریان انتخابات باید امانت‌دار باشد و به حق‌الناس توجه داشته باشید. عدالت مداری، سعه‌صدر، زبان نرم، زبان منطق و زبان قانون از مفاهیمی است که در ادبیات رفتاری و گفتاری شما باید خودش را در انتخابات نمایش بدهد و اگر غیرازاین باشد مردم بی‌انگیزه خواهند شد و در انتخابات مشارکت نخواهند کرد.

به گفته وی مشارکت در انتخابات یکی از مطالبات اصلی مقام معظم رهبری، رئیس‌جمهور و نظام است که باید به دنبال آن باشیم.

استاندار گلستان تأکید کرد: دشمن در دو مقطع به حضور مردم درصحنه توجه دارد، یکی در ایام‌الله‌ها و دیگری در انتخابات است و روی آن حساب باز می‌کند. اگر روزی خاطرات دشمن بازنمایی شود خواهید دید که دشمن گاهی تصمیماتی داشته

ولی به دلیل مشارکت مردم در همین یوم‌الله‌ها و یا انتخابات تغییر پیداکرده است و این‌یک واقعیت است. اگر به‌نوعی حرکت کنیم که مردم اعتمادشان را از دست بدهند، انتخابات پررنگ نخواهد شد و پرمسئله خواهد شد.

صادقلو در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدوارم در سایه اقدام و تسهیل و یک روح مشارکت جمعی همراه با سعه‌صدر و رفاقت و مهربانی شاهد یک انتخابات بزرگ و پرشور از نوع انتخابات قبلی باشیم.

کاهش ثبت‌نام کاندیدا نسبت به دوره قبل در گالیکش

حسن خسروی رئیس ستاد انتخابات شهرستان گالیکش در این جلسه گفت: آمادگی کامل داریم تا در کمال بی‌طرفی و سلامت انتخاباتی که مورد رضایت آحاد جامعه باشد را با رعایت قانون و امانت‌داری با مشارکت حداکثری برگزار کنیم.

وی گفت: امید است نتیجه انتخابات در شوراهای شهر و روستا به‌گونه‌ای باشد که باعث تقویت محور توسعه در استان، شهرها و روستاها با تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال» باشد. شوراها نقش بسیار مؤثری درزمینهٔ تحقق شعار سال خواهند داشت.

فرماندار گالیکش با اشاره به اینکه شهروندان باید 5 نفر را برای کرسی شورای اسلامی شهر گالیکش انتخاب کنند گفت: 46 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهر گالیکش ثبت‌نام کردند که از این تعداد 7 نفر از بانوان این شهر و 39 نفر آقایان هستند.

به گفته خسروی میزان استقبال کاندیدا بر اساس جمعیت 9.2 است. 23 نفر از آن‌ها در پیشخوان‌ها و 23 نفر دیگر نیز در فرمانداری این شهرستان ثبت‌نام کردند.

وی خاطرنشان ساخت: سطح سواد 34 نفر از کاندیدای شورای اسلامی شهر گالیکش لیسانس و 12 نفر نیز فوق‌لیسانس یا دانشجوی دکترا است.

وی با اشاره به شغل کاندیدای شورای اسلامی شهر گالیکش گفت: 24 نفر کارمند و بازنشسته و 21 نفر شغل آزاد دارند.

خسروی اضافه کرد: 45 نفر از کاندیدای شورای اسلامی شهر گالیکش شیعه و یک نفر از اهل سنت است.

نماینده دولت در گالیکش به آمار ثبت‌نام شوراهای اسلامی بخش مرکزی این شهرستان اشاره کرد و گفت: انتخابات در 38 روستای بخش لوه شهرستان گالیکش برای تصاحب 120 کرسی انتخابات برگزار می‌شود. 288 داوطلب در این بخش ثبت‌نام کرده‌اند که بیشترین میزان برای روستای «محمودآباد» با 14 کاندیدا است.

خسروی گفت: ضریب استقبال کاندیدا بر اساس جمعیت در این بخش 4.67 است و سه روستای «قلی تپه»، «میرزاپانگ» و «ینقاق» پنج کرسی شورا و دیگر روستاهای 3 کرسی شورا خواهند داشت. 92 نفر از کاندیدا این بخش در دفاتر پیشخوان و 195 نفر در بخشداری ثبت‌نام کرده‌اند.

وی بیان داشت: 19 نفر از کاندیدا بخش مرکزی شهرستان گالیکش خانم و 269 نفر آقایان هستند. سه نفر از این کاندیدا دارای مدرک فوق‌لیسانس، 31 نفر لیسانس، 15 نفر فوق‌دیپلم، 57 نفر دیپلم و مابقی زیر دیپلم هستند.

به گفته فرماندار گالیکش 38 نفر از کاندیدا روستاهای بخش مرکزی گالیکش کارمند و بازنشسته و 250 نفر شاغل در بخش آزاد هستند. از این تعداد 215 نفر مذهب شیعه و 73 نفر اهل سنت هستند.

وی با اشاره به ثبت‌نام کاندیدا در بخش لوه گفت: 161 کاندیدا از 20 روستا بخش لوه شهرستان گالیکش در انتخابات شوراهای اسلامی برای تصاحب 66 کرسی ثبت‌نام کرده‌اند.

به گفته خسروی بیشترین میزان ثبت‌نام در روستای صادق‌آباد با 24 کاندیدا بوده و ضریب ثبت‌نام کاندیدا در این بخش نیز 4.8 است. سه روستای «آق قمیش»، «صادق‌آباد» و «پاسنگ بالا» 5 کرسی شورا و دیگر روستاها 3 کرسی شورا خواهند داشت.

فرماندار گالیکش اظهار داشت: 41 نفر از کاندیدا شورای اسلامی بخش لوه در پیشخوان‌ها و 120 نفر در بخشداری ثبت‌نام کردند. 7 نفر از آن‌ها بانوان و 154 آقایان هستند.

وی با اشاره به مدرک تحصیلی کاندیدا بخش لوه گفت: 31 نفر از آن‌ها دارای مدرک تحصیلی لیسانس، 16 نفر فوق‌دیپلم،53 نفر دیپلم و مابقی زیر دیپلم هستند.25 نفر کارمند و بازنشسته، 136 نفر مشاغل آزاد، 74 نفر اهل تشییع و 87 نفر اهل سنت هستند.

وی اظهار داشت: 42 شعبه اخذ رأی در بخش مرکزی، 24 شعبه در بخش لوه و 19 شعبه در شهر گالیکش در نظر گرفته‌شده است.

وی خاطرشان ساخت: سال 92 در شهر گالیکش 31 کاندیدا ثبت‌نام کردند که 4 خانم و 27 نفر آقا بودند. از این تعداد 24 نفر تائید صلاحیت شدند.

فرماندار گالیکش گفت: در سال 92 در بخش مرکزی 284 نفر داوطلب شدند که از این تعداد 10 نفر خانم و 274 نفر آقایان بودند و 225 نفر تائید صلاحت شدند. در بخش لوه نیز 182 نفر ثبت‌نام کرده بودند 10 نفر خانم و 172 نفر آقایان بودند و 149 نفر تائید صلاحیت خود را دریافت کرده بودند.

خسروی در پایان گفت: سال 92 تعداد 497 نفر در گالیکش ثبت‌نام کردند اما امسال این تعداد به 495 نفر کاهش‌یافته است.

انتهاي پيام/