این نوشتار بر آن است تا باگرامی داشت یوم الله دوازده فروردین، به بازخوانی یکی از مبانی مغفول مانده از جمهوری اسلامی که همانا صدور انقلاب اسلامی است؛ به نحو اختصار بپردازد.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از گلستان ما ؛ اقدامات مخرب نفوذی های مشئوب به لیبرالیسم در بدنه مدیریت نظام در سالهای اخیر چهره مدیریت دینی درسطح بین اللملی را مشوه کرده و نگرش جهانی بالاخص جهان اسلام را تخریب نموده است.

این نوشتار بر آن است تا باگرامی داشت یوم الله دوازده فروردین، به بازخوانی یکی از مبانی مغفول مانده از جمهوری اسلامی که همانا صدور انقلاب اسلامی است؛ به نحو اختصار بپردازد.

قرار بود نظام اسلامی روح و پیام اسلام را به جهانیان عرضه نماید تا دیگر ملل و دول نیز با الگوپذیری از مدیریت دینی کشور خود را از یوغ استکبار خارج سازند و خود مقدرات کشورشان در دست گرفته و مستقل گردند.
از آرزوهای بنیانگذار جمهوری اسلامی که از اصولی ترین مبانی اندیشه سیاسی ایشان نیز محسوب می شود، این بود که انقلاب اسلامی به دنیا صادر شود.

چنان که فرموده اند:

"ما از اول گفتیم میخواهیم انقلابمان را صادر کنیم. "

صدور انقلاب به لشکرکشی نیست بلکه می خواهیم حرف مان را به دنیا بزنیم که یکی از آن مراکز، وزارت امور خارجه است که باید مسائل ایران و اسلام و گرفتاریی های یکه ایران از شرق وغرب داشته است،به دنیا برساند و به دنیا بگوید که می خواهیم اینگونه عمل کنیم."

(صحیفةنور،جلد 19،صفحة 242،تاریخ 11/8/64)

" همه‏ ی كشورها بايد در محل خودشان باشند، ما مى ‏خواهيم اين چيزى كه در ايران واقع شد و اين بيدارى كه در ايران واقع شد و خودشان از ابرقدرت‏ها فاصله گرفتند و دست آنها را از مخازن خودشان كوتاه كردند، اين در همه ‏ى ملت‏ها و در همه‏ ى دولت‏ها بشود. آرزوى ما اين است...( صحيفه نور،ج 13،ص 127،مورخ28/ 7 /59)

"با این ایمان و با این انقلاب و روح انقلابی شما انشاءالله پیروز می شوید، پیروزی را به آخر می رسانید و انشاءالله از کشورهای خودتان به کشورهای خارجی به کشورهای اسلامی سرایت می کند."(صحیفةنور،جلد 8،صفحة 173،تاریخ 28/4/58)

همین نگره را به وضوح می توان در مقام معظم رهبری مشاهده کرد که او نیز همچون امام راحل به صدور انقلاب معتقدند.

انقلاب، دو جهت داشت: يك جهت،مبارزه با استبداد داخلى وحكومت فاسد وابسته ‏اى كه مردم و كشور را بدبخت و بيچاره كرده بود؛ انقلاب مى ‏خواست كشور و ملت را نجات دهد؛ در دامن اسلام، مردم اداره شوند و حكومت، اسلامى باشد؛ جهت ديگر، وجهه‏ ى سخن و پيام نو براى دنيا و بشریت است؛

اين چيزى است كه دنيا را به خود جذب كرد؛ والاّ فلان متفكر اروپايى يا غربى يا آفريقايى يا آمريكاى لاتين كه امام و انقلاب و نظام اسلامى و حركت مردم را ستايش مى‏كند، او كه داخل كشور ما نيست تا ازحكومت، چيزى فهميده باشد؛ پيام جهانى و انسانى اسلام است كه او را به ستايش وادار مى‏كند.

جنبه‏ى دوم، بسيارمهم است؛ ما بايد بتوانيم اين را بيان كنيم. (بيانات مقام معظم رهبرى مورخ 17/11/80 در ديدار با اعضاى شوراى عالى سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامى)

استراتژی نظام مبنی بر صدور انقلاب اسلامی با همه فرازها و فرودها و نیز تفکرات متعدد دولتمردان به گونه ای پیش رفت که ما شاهد بیداری اسلامی در سالهای پیش بودیم که مع الاسف خط مشی گذاری برخی از دولتمردان در سالهای اخیر در حوزه های مختلف و بخصوص در قلمرو فرهنگی، سیاسی و اقتصادی به گونه ای بوده است که در این سالهای اخیر اصلا از بیداری اسلامی خبری نیست.

و این نشان از عمق فاجعه تخریب چهره انقلاب اسلامی بدست عناصر نفوذی در بدنه نظام دارد که "دولت آینده" باید اولا : طرحی نو در اندازد و آواربرداری را از روز بعد از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آغاز نموده و مدلی را جهت بازسازی مسیر صدور انقلاب اسلامی پیش روی ملت قرار دهد تا بیداری اسلامی احیا گردد. و ثانیا" : ماموریت نظام اسلامی مبتنی بر اندیشه امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب اسلامی که همانا صدور انقلاب اسلامی است که مع الاسف مغفول واقع گردیده است از سر گرفته شود.

انتهای پیام/