يک متخصص طب سنتي قرقره دهان به وسيله بابونه شيرازي را يکي از روشهاي موثر در رفع التهابات و تورم لوزه سوم دانست.
به گزارش تیتر آزاد، محمدباقر مينايي متخصص طب سنتي در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص ناحيه خلف دهان اظهار داشت: در ناحيه خلف دهان لوزه کامي، سوم، حلق و حنجره قرار گرفتهاند. افرادي که دچار التهابات در ناحيه خلف دهاني شدهاند بايد با استفاده از موادي که خاصيت ترميم و ضدعفونيکنندگي دارند دهان خود را قرقره کنند.
وي بيان کرد: محلولهاي بابونه شيرازي يکي از ترکيبات موثر در رفع التهابات و بهبودي عفونتهاي پيوژن (چرکزا) لوزه سوم محسوب ميشود. براي اين منظور افراد بايد بابونه شيرازي را در آب بجوشانند و پس از ولرم شدن جوشانده آن، دهان خود را روزانه ? تا سه بار با استفاده از اين محلول شستشو دهند.
اين متخصص طب سنتي با بيان اينکه محلولهاي بابونه شيرازي علاوه بر درمان در پيشگيري از ميکروبهاي حاصل از عفونتهاي پيوژن نيز اثرگذار هستند، عنوان کرد: محلولهاي نمکي نيز با تغيير دادن pH ناحيه خلفي دهان از رشد ميکروبهاي چرکزا در اين قسمت جلوگيري ميکنند.
مينايي افزود: افرادي که مبتلا به التهابات در ناحيه خلف دهاني هستند بايد آب ولرم را وارد بيني خود کرده و سپس آن را تخليه کنند. قرقره ناحيه خلف دهاني به وسيله دمکرده برگ يا بذر مورد نقش موثري را در بهبودي تورم لوزه سوم ايفا ميکند.
همچنين بذر مورد سبب تسکين دردِ التهابات قسمت خلف دهاني نيز ميشود. وي يادآور شد: التهابات و تورم لوزه سوم ميتواند در برخي موارد توام با درد يا تب باشد. همچنين گاهي اين تورم به حدي است که عمل بلع به سختي صورت ميگيرد.
اگر افراد به خاطر عفونت بيش از اندازه مبتلا به تب شده باشند براي رفع اين مشکل اشخاص بايد يک قاشق چايخوري روغن بنفشه را در نصف ليوان آب ولرم حل کنند و سپس دهان خود را به وسيله اين محلول قرقره کنند. مينايي يادآور شد: شستشوي دهان با روغن بنفشه علاوه بر کاهش تب و التهاب از بروز سرفه نيز جلوگيري ميکند. همچنين ماساژ موضعي بدن با روغن بنفشه نيز تاثير بسزايي در رفع تب دارد. انتهاي پيام/