رییس کمیسون آموزش عالی مجلس گفت: اقدام مخفیانه دولت در اجرای توافق 2030 را محکوم می کنیم.
به گزارش تیترآزاد به نقل از دانشجو سلام، "محممهدی زاهدی" رییس کمیسیون آموزش عالی مجلس، در جمع دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد گرگان از باید و نبایدهایی که در کشور باید صورت گیرد گفت و افزود: جامعه ما نیاز به یک بایدهایی دارد که می بایست اجرا شود.
وی که به نمایندگی از دولت کار و کرات سخن می گفت اظهار داشت: لزوم کارهای تحقیقات علمی در کشور جهت پیشرفت در امور، یکی از بایدهایی است که می بایست در کشور انجام شود.
زاهدی توجه به اقتصاد دانش بنیان ، توجه به بنیه نظامی را از اقدامات دیگری خواند که مسئولین باید در کشور اجرا کنند.
این نماینده مجلس، باتوجه به تجربه ایجاد اشتغال با کمک توانمندی مردم گفت: در منطقه محرومی مانند قلع گنج کرمان با در اختیار قرار دادن امکانات و تقویت توانمندی مردم توانستیم شغل ایجا کنیم و این الگو مطمعنا در کل کشور قابل پیاده شدن هست.
وی گفت: از اینرو می توان مدعی بود واقعا در کشور به 5میلیون شغل نیاز داریم و می توان با بهره برداری از امکانات این تعداد شغل ایجاد کرد.
زاهدی بیان کرد: بنده نزدیک به دو سال سفیر ایران در مالزی بودم یکی از نقاط ضعف سفارتخانه های ما کمبود تبادلات اقتصادی بین کشورها بوده و بیشتر تعاملات در رابطه با مسائل سیاسی می باشد که باید این نگاه تصحیح شود.
این نماینده مجلس گفت:در حالی این دولت ادعا می کند که منابع مالی ندارد که11 هزارمیلیارد تومان در صندوق ذخیره فرهنگیان توسط بانک سرمایه وام داده شده که 8هزار میلیارد تومان آن معوقات مشکوک الوصول بوده است.
وی گفت: با وجود اینکه موافق سرمایه گذاری خارجی هستیم اما معتقدیم نباید به بیگانه وابسته بود.
زاهدی افزود: ما فرش قرمز زیر پای سرمایه گذار خارجی پهن می کنیم که در کشور سرمایه گذاری کند نه سرمایه دار خارجی.
وی از ورشتگی صنایع به خصوص نساجی و پوشاک در دولت جدید خبر داد و گفت:باید به فساد اقتصادی حقوق های نجومی،فسادهای سازمان یافته پایان دهیم.
رییس کمیسیون آموزش عالی مجلس، با توجه به امضای سند 2030تو سط دولت گفت: با وجودیکه دولت هیچ تعهدی در قبال انجامش نداشته و بسیاری از کشورها نیز آن را مغایر با فرهنگ خود می دانستند و امضا نکردند اما دولت ایران خود شیرینی کرد و آن را بدون اطلاع شورای انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی پذیرفت.
وی افزود: با وجودیکه دولت موظف است با فساد و مفسدان اقتصادی مبارزه کند اما به طور جدی زیر بار این وظیفه خود نمی رود اما قراردادی که هیچ گونه الزامی نداشت را عجولانه و داوطلبانه امضا کرد.
نماینده کرکمان ورود رهبری برای محکومیت سند 2030 را ناشی از ضعف دستگاه های عمل کننده دانست و گفت: ایشان رهبر امت اسلام است و باید مسائل و مشکلات عمده ای که در جهان اسلام است را برطرف نماید ولی متاسفانه رفتارهای ناشیانه دولت موجب ورود ایشان به این مسائل می شود.
وی با توجه بدهی و پرخرج بودن دولت اظهار داشت: در این دولت در آمد کشور در طی این چهار سال سال680 هزار دلار بوده که نزدیک 12هزار دلار از دولت قبل بیشتر بوده است در حالیکه فعالیتهای عمرانی و ساخت و سازها از دولت قبل کمتر انجام داده است و حال باید پاسخ دهد این در آمدها چه شد و در کجا خرج شد؟!
انتهای پیام/