در آستانه فرا رسیدن عید بزرگ قربان، جایگاه های عرضه دام زنده در استان گلستان به مناسبت این عید بزرگ منتشر شد.
به گزارش تیترآزاد به نقل از شبکه اطلاع رسانی کاسب امین؛ در آستانه فرا رسیدن عید بزرگ مسلمین، جایگاه های عرضه دام در شهرستان های استان منتشر شد.
در همین راستا، 17 جایگاه برای عرضه دام زنده به مردم تعیین شده است، که این چایگاه ها، فعالیت خود را در استان آغاز کرده است.
به گزارش خبرنگار ما، مراکز عرضه دام زنده در شهر های استان بدن شرح می باشد؛
* علی آبادكتول: جنب نيروي انتظامي ( شرق شهر) خيابان مزرعه جنب CNG - روبروي خيابان نوده
* فاضل آباد: جنب CNG شرقي-جنب پل قديم گلريز
* مزرعه كتول: به سمت سنگدوين بعد از مدرسه امام جواد(ع)
* سنگدوين: مكان شنبه بازتر كوچه مدرسه جنان
* کلاله: جاده کمربندی جنب فرمانداری
* بندرترکمن: جاده بندر به کردکوی نرسیده به نیاز آباد میدان عرضه دام
* گنبد کاووس: میدان دام عشایری گنبد کاووس(مال آباد)
* کردکوی: چهار راه حجت آباد/ خیابان شهید عباس پور
* آق قلا: سمت شرقی سه راهی کل آباد بعد از سی ان جی رهبر/ میدان دام شهرستان / محل جمع آوری پوست: سه راهی قلعه جیق
* گالیکش: میدان پیامبر اعظم(میدان خروجی شهر به سمت کلاله) جنب پمپ بنزین
* گمیشان: گمش تپه: خیابان شهید مرگنی تقاطع دستغیب/ سیمین شهر: محله بناور بلوار امام روبروی داروخانه دامپزشکی
* مینودشت: محله کشتارگاه
* رامیان: خان ببین محل بازار هفتگی(پنج شنبه بازار)
* گرگان: جرجان 15 میدان عرضه دام/ بلوار غدیر ابتدای بلوار صیاد شیرازی/ خیابان کمربندی غربی ابتدای جاده زنگیان/ محل جمع آوری پوست: بلوار غدیر 4 شنبه بازار
* مراوه_تپه: جنب پارک شهر / روبروی پمپ بنزین
* بندرگز: خط راه آهن/ میدان نوکنده/ سه راهی بندرگز
*آزادشهر: جاده کمربندی آزادشهر
در همین راستا، "دکتر محمود رضا وفایی" مدیر کل دامپزشکی استان گلستان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: عید قربان امسال 42 اکیپ ثابت و سیار با حضور 61 نفر از کارشناسان دامپزشکی و 15 نفر از روحانیون ناظر ذبح شرعی در سراسر استان وظیفه نظارت بهداشتی و شرعی را بر دامهای قربانی بر عهده دارند.
وی به مردم توصیه کرد، حتما دام قربانی خود را از مراکز تعیین شده و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان گلستان تاکید کرد: مردم بایستی در هنگام ذبح حتما از وسایل محافظ شخصی مانند دستکش استفاده کرده و پس از ذبح نیز گوشت قربانی خود را حداقل به مدت 8 ساعت در مورد دام سبک و 24 ساعت در مورد دام سنگین در یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کنند.
این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: شماره های 1512 و 32424008 آماده پاسخگویی به سوالات و گزارشات شهروندان در سراسر استان است.
انتهای پیام/