منابع آگاه اعلام کردند که هواپیماهای جاسوسی «P-8A» آمریکا به صورت غیر عادی بر فراز سوریه پرواز می کنند که این موضوع مشکوک به نظر می رسد.
به گزارش تیترآزاد به نقل از خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ارتش و نیروهای مردمی سوریه و عراق پیشروی های بسیار خوبی را در استان های "حمص" و "نینوا" داشه اند و این پیشروی ها ایالات متحده را عصبانی کرده است.
آمریکایی ها که در 6 سال اخیر به صورت همه جانبه از تروریست های داعش، ارتش آزاد و القاعده در سوریه حمایت کرده اند ؛ حالا به دنبال ویرانی کامل زیرساخت های نظامی و اقتصادی سوریه هستند و در این زمینه یک برنامه مدون دارند.
اخیرا کاخ سفید تهدید کرده که دولت سوریه را در صورت حمله شیمیایی تنبیه می کند و نظام سوریه تاوان سنگینی خواهد پرداخت. جدا از اینکه دولت سوریه هیچگاه حمله شیمیایی علیه تروریست ها در سوریه نداشته و موضوع ادعایی آمریکا تایید شده و مستند نیست ؛ اما تهدیدات مقامات آمریکایی مشکوک به نظر می رسد.
**جاسوسی محسوس و نامحسوس از خاک سوریه
منابع آگاه اعلام کردند که هواپیماهای جاسوسی «P-8A» آمریکا به صورت غیر عادی بر فراز سوریه پرواز می کنند. این منابع به المیادین گفتند که حرکت غیر عادی هواپیماهای جاسوسی آمریکا نشان میدهد که آمریکا در حال فراهم کردن مقدمات یک کار است.
پازل پرواز هواپیماهای پیشرفته جاسوسی آمریکایی و تهدیدات اخیر واشنگتن نشان می دهد که کاخ سفید اقدامات مشکوکی را دنبال می کند . موضوعی که برخی منابع رسانه ای همچون المیادین نیز به آن اشاره داشتند. اما از گذشته آمریکایی ها در سوریه اقدامات مخربی را دنبال کردند که چند نمونه مهم آن حمایت از تروریست های در قالب پرتاب محموله های هوایی و پشتیبانی لجستیکی از تروریست های ارتش آزاد و القاعده در قالب تحویل موشک های ضد زره و دوش پرتاب، انتقال راکت های کوتاه برد گراد و هیمارس بوده است.
**تجهیز تروریست های تکفیری به موشک های دوش پرتاب
گزارش های اکتبر سال 2016 نشان می دهد که دستکم دو محموله از موشکهای ضد هوایی دوش پرتاب در شمال سوریه به دست تروریست های ارتش آزاد که تحت حمایت آمریکا قرار دارند، رسیده است... در واقع این محموله از طریق اتاق عملیات «MOM»که واشنگتن و کشورهای منطقه ای آن را اداره می کنند، به دست آنان (تروریستها) رسیده است.
روزنامه الوطن سوریه در سال 2014 میلادی نوشت: موشک های ضد زره "تاو" ساخت آمریکا از دوش افراد مسلح گروه "جنبش حزم" به دوش جنگجویان جبهه النصره شاخه سوری شبکه القاعده رسیده است. این سلاح ها در نبردهای شهرک صنعتی شیخ نجار و زندان مرکزی در شمال شرقی حلب مورد استفاده قرار گرفت.
این روزنامه ادامه داد: این موشک ها روند نبردهای جاری در این منطقه را به تسریع یا تاخیر نخواهد انداخت چرا که ارتش کار خودش را با شکستن محاصره حدود 2600 نفر درداخل زندان که در شرایط انسانی ناگواری قرار دارند، یکسره کرده است.
**انتقال راکت های برد کوتاه به سوریه و تحویل آن به تروریست های تکفیری
یکی دیگر از اقدامات مخربی که آمریکا در سوریه انجام داده انتقال راکت های برد کوتاه به سوریه و تحویل آن به تروریست های تکفیری است. "فارس البیوش" از سرکرده های معارضان اعلام کرد که کشورهای خارجی موشکهای سطح به سطح گراد در اختیار آنان قرار دادهاند؛ موشکهایی که تا کنون مانند آن را در اختیار نداشتهاند.
وی تاکید کرد: تروریستها مقادیر زیادی از موشک اندازها گراد دریافت کردهاند که برد آن به 22 و 40 کیلومتر میرسد و در جنگهای حلب و منطقه ساحلی سوریه استفاده خواهد شد.
علاوه بر این ائتلاف آمریکا سامانه راکت انداز هیمارس را وارد مناطق مرزی سوریه و عراق کرده که این سامانه قابلیت این را دارد که موشکهایی با برد 300 کیلومتر پرتاب کند. سامانه راکتی به روز شده هیمارس در مناطقی که قابلیت استفاده از پرتابگرهای راکتی سنگین وجود ندارد، استفاده میشود و این اقدام توان عملیاتی تروریست ها را افزایش می دهد. اما خصوصیات این سامانه موشکی نیز قابل توجه است. سایت میلیتاری –تودی (Military-Today) درباره سامانه موشکی-توپخانه ای "هیمارس (M 142 High Mobility Artillery Rocket System )" عنوان داشت: این سامانه نسخه تکامل یافته سامانه "ام-270 (M270 MLRS)" است. "هیمارس (M 142 High Mobility Artillery Rocket System )" برای نیروهای هوابرد و تفنگداران دریایی در نظر گرفته شده و این سامانه از سال 2005 میلادی به خدمت ارتش ایالات متحده آمریکا درآمده است. در مجموع صادرات 900فروند لانچر سامانه موشکی مذکور تهیه شده که به کشورهای اردن ، سنگاپور، امارات عربی متحده صادر شده و پیشنهادات صادرات بیشتر در دست بررسی است. این سامانه دارای کالیبر 227 میلی متری با طول 3.96 سانتی متر و 307 کیلوگرم وزن بوده و برد آن 2 تا 40 کیلومتر برآورد شده است.
**پرتاب محموله های تسلیحاتی برای تروریست های تکفیری
آمریکا در عراق و سوریه به روش های مختلف از تروریست های داعش و همپیمانانش حمایت می کند که پرتاب محموله های هوایی یکی از این اقدامات است. تروریستهای داعش از ابتدای جنگ با سوریه از موشکهای ضد زره "کورنت"، "میلان" و سلاحهای ضد نفر بهره میبردند که آمریکا با واسطه آن را به تروریستها از طریق مرزهای ترکیه یا با پرتاب محموله های هوایی میرساند. تحلیلگران و کارشناسان معتقدند یک سوم تا یک پنجم فشنگهای شلیک شده از اسلحههای سبک و نیمه سنگین داعش، ساخت ایالات متحده آمریکا و غرب است.
در مجموع می توان گفت که نقش مخرب آمریکا در حمایت از تروریست ها کاملا مشخص است و در این زمینه موارد فوق تنها بخشی از اقدامات آمریکا در جهت تحریک تروریست هایی است که به اصطلاح آن ها را میانه رو می خواند و این اقدامات ممکن است شیب تنش در شامات را افزایش دهد.
گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/