بسیاری از مدیران که قانون منع بکارگیری بازنشستگان شامل حالشان شده، این روزها با انواع ترفندها در حال دور زدن قانون و یا جایگیری در مسئولیتهای مشابه بدون بار حقوقی هستند.
به گزارش تیتر آزاد به نقل از آناج، یک هفته از قانون خوب و جنجالی منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاههای اجرایی میگذرد. هرچند با تصویب اولیه این قانون کور سوهای امید برای جوانان ایجاد شد اما با تبصرههای بعدی و محدود کردن دایره بازنشستگان، این امید کمرنگ شد لیکن هنوز مردم بسیاری از اجرای این قانون خوشحال بوده و آن را گام موثری در باز شدن عصره برای جوانها میدانستند.
زمانی که موج اول بازنشستگیها آغاز شد و برخی از مدیران و استانداران از سمتهای خود کنار رفتند، بسیاری از کارمندان و مردم عادی از جدی بودن اجرای قانون سخن میگفتند و در گفتوشنود هاشان با تعجب از سرنوشت خوب این قانون تعریف میکردند.
اما دیری نگذشت که راههای فرار و دور زدن قانون بازنشستگی نیز مانند بسیاری از قوانین دیگر پیدا شد و بسیاری از مدیران، امروز با استناد به یک تبصره در ماده قانونی دیگر و یا با کسب اجازه، مجددا به مسند قدرت و مسئولیت بازگشتهاند.
رئیس فدراسیون فوتبال که پس از تلاشهای فراوان، مقدار درصد جانبازیاش به قانون بازنشستگی نرسید با تمسک به سازمانهای بینالمللی و تهدید آنها در مسئولیت خود ابقا شد، برخی از مدیران صدا و سیما نیز ظاهرا با اجازه رهبری در مسئولیتشان ماندنی شدند و وزیر استیضاح شده و بازنشسته اقتصاد نیز بنا به ادعای زنگنه با اجازه مقام مافوق به مدیرعاملی شرکت ملی نفت ایران منصوب شد.
در موردی دیگر وزیر تازه صلاحیت گرفته کابینه دوازدهم در اقدامی، همشهری خود را که زمانی معاون وزیر بود و با قانون بازنشستگی از کار بیکار شده بود به سمت دستیار ویژهاش منصوب کرد تا تقریبا همهکاره این وزارتخانه شود.
با وضعیت موجود که ظاهرا آمار دور زدن قانون بازنشستگان از صد نفر گذشته، این قانون نیز به سرنوشت قوانین دیگر دچار شده و علاوه بر ایجاد ناامیدی و یاس در بین عموم مردم، وجاهت قانونگذاری و نظارت بر قوانین توسط نمایندگان مجلس را زیر سوال برده است که این موضوع نیز مانند بسیاری از موضوعات راه علاج فوری میطلبد.
انتهای پیام/