موعظه های موسوی خوئینی ها بعد از سالها دوری از اظهار نظرهای صریح می تواند راهکار مناسبی برای اصلاح طلبان باشد هرچند به نظر می رسد این اظهار نظر ها اندکی دیر هنگام بوده و دولت با حمایت اصلاح طلبان وارد مذاکرات شد اما اکنون شاید تنها راه نجات اصلاح طلبان از افول سیاسی، عمل کردن و گوش سپردن به پندهای این پیر اصلاحات باشد.
به گزارش تیترآزاد به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد موسوی خوئینیها یکی از سیاستمداران ایرانی است که از سال ۱۳۸۴ دبیر مجمع روحانیون مبارز است. وی یکی از شخصیتهای محوری در جریان چپ سنتی و اصلاح طلب کشور است.
مجمع روحانیون مبارز قدیمیترین تشکل اصلاحطلب است که امروز در میان اصلاحطلبان جایگاه خاصی دارد و تا کنون به عنوان اتاق فکر اصلاح طلبان به همراه چند تن دیگر از آن نام بدره شده است. موسوی خوئینی ها اگرچه در سال های گذشته سمت های زیادی داشته است اما عدم تمایل وی به رسانه ای شدن را می توان از ویژگی های بارز او دانشت هرچند گفته می شود مهم ترین تصمیمات اصلاح طلبان هماهنگ با وی بوده و یکی از تئوریسین های اصلاحات خوئینی هاست.
یکی از روزنامه های اصلاح طلب در معرفی موسوی خوئینی ها نوشته است: شخصیت آقای موسویخوئینیها برای اصلاحطلبان شخصیتی پذیرفته شده است و نیازی به گفتن ندارد.
در حالی که در سال های گذشته اصلاح طلبان به عنوان یکی از مهمترین موافقان مذاکره با آمریکا بودند اما روز گذشته موسوی خوئینی ها در اظهاراتی قابل تامل مذاکره با آمریکا را بی فایده عنوان کرده است.
اصلاح طلبان که در چند سال گذشته از عدم همراهی دولت با آنها می ترسید، بدون چون و چرا از مذاکره باآمریکا حمایت کردند و در اقدامی متقابل آمریکا هم همواره به حمایت از اصلاح طلبان افراطی پرداخت و پیگیر حقوق آنها در ایران شد!!
موضع گیری هایی که به مذاق اصلاح طلبان خوش نیامد
موسوی خوئینی ها اکنون که فعالیت های رسانه ای خود را اندکی قوت بخشیده است، راهکارها و نصیحت هایی را متوجه اصلاح طلبان داشته است که اگرچه اصلاح طلبان ازآنها خوششان نیامد اما در کل می توان بازگشت اصلاح طلبان از مسیر افراطی را در این موضع گیری مشاهده کرد.
موسوی خوئینی ها در چند ماه گذشته موضع گیری هایی در مسیر مقابله با افراطی گری های برخی از اصلاح طلبان اتخاذ کرده است که نمونه آن را می توان در دفاع از قالیباف در نامه ای به محمدعلی نجفی، نوشت دید؛ وی در این نامه نگاشته بود: «در سالهای گذشته، تهران را هر سال آبادتر از سال قبل دیدهام. سالها پیش، بنده از یکی از دوستان مشترک، که قطعاً جنابعالی هم وی را صاحبنظر در امور شهریِ تهران بزرگ میدانید، دربارۀ مدیریت آقای قالیباف سؤال کردم. آن دوست محترم از توانایی و مدیریت قابل قبول ایشان یادکرد.»
موسوی خوئینی ها همچنین در پاسخ به پرسش «آیا پس از رحلت امام خمینی؟ره؟ شما خواهان ریاست بر قوۀ قضاییه بودهاید؟» با ذکر قسمتهایی از کتاب مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی معتقد است که ایشان «در نقل این خاطرهها راه خطا رفته است» و «اگر دیگر خاطرات ایشان تا این اندازه بیدقت باشد، در استفاده از آنها همواره باید جانب احتیاط را در پیش گرفت.»
اظهارات اخیر موسوی خوئینی ها مبنی بر اینکه در دوستی با آمریکا خیری نیست هم جز آن دسته از سخنان وی است که به مذاق اصلاح طلبان خوش نیامده، موسوی خوئینی ها در ادامه سخنان خود گفته است: «مجمع روحانیون همان مجمع روحانیون است و همچنان ضد آمریکاست، مگر اینکه آمریکا به فرموده امام خمینی (رض) آدم بشود و این خواسته زیادی نیست.»
موعظه های این توئریسین اصلاحات بعد از سالها دوری از اظهار نظرهای صریح می تواند راهکار مناسبی برای اصلاح طلبان باشد هرچند به نظر می رسد این اظهار نظر ها اندکی دیر هنگام بوده و دولت با حمایت اصلاح طلبان وارد مذاکرات شد اما اکنون به نظر می رسد شاید تنها راه نجات اصلاح طلبان از افول سیاسی، عمل کردن و گوش سپردن به پندهای این پیر اصلاحات باشد.
انتهای پیام/