سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ گفت: واحدهای آموزش و پرورش از پرداخت هزینه مصرف آب، برق و گاز در صورت رعایت الگوی مصرف،معاف شدند.

به گزارش تیتر آزاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی‌اصغر یوسف‌نژاد، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 97 در پنجمین نشست خبری خود با اشاره به تصمیمات و بررسی‌های این کمیسیون گفت: در جلسه امروز ادامه مباحث مربوط به بررسی درآمدی لایحه بودجه ۹۷ کل کشور مورد بحث قرار گرفت.

وی افزود:‌در جلسه امروز بررسی اجمالی درآمد‌ها در لایحه بودجه به اتمام رسید به غیر از مواردی که به کمیته‌های پنجگانه ارجاع شد کلیه مباحث مربوط به درآمد‌ها به اتمام رسید.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ همچنین تصریح کرد: پشنهادات اعضای کمیته‌های تخصصی کمیسیون تلفیق در مورد اوراق مشارکت، حامل‌های انرژی، اشتغال و همچنین بدهی‌های دولت قرار شد به کمیسیون تلفیق ارائه شود.

وی اضافه کرد: از شنبه هفته آینده مسائل اساسی به عنوان بسته‌های پیشنهادی فکری کمیته‌های ویژه کمیسیون تلفیق در کمیسیون مطرح خواهد شد و تا زمانی که درآمد‌ها به هر دلیلی به انجام نرسد ما وارد بررسی هزینه‌ها نخواهیم شد.

یوسف‌نژاد با اشاره به مصوبات جلسه بعد از ظهر روز گذشته و صبح امروز کمیسیون متبوعش خاطرنشان کرد: بر اساس یکی از این مصوبات کلیه واحد‌های آموزش و پرورش (مدارس) از پرداخت هزینه مصرفی آب، برق و گاز تا سقف الگوی مصرف معاف شدند.

وی با اشاره به دیگر مصوبات نشست کمسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کل کشور عنوان کرد:‌ از آنجایی که صندوق بازنشستگی ۵۵ درصد از شرکت دخانیات را مالک است، لذا کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ تصویب کرد که ۵۵ درصد سهم بازنشستگان فولاد در شرکت دخانیات به میزان سود صندوق بازنشستگی بابت حقوق و درمان به صندوق بازنشستگی فولاد داده می‌شود تا صرف حقوق و درمان بازنشستگان شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ همچنین به مصوبه مربوط به معافیت مالیاتی کارکنان نیز اشاره کرد و گفت: بنابر مصوبه این بخش معافیت مالیاتی کارکنان دولت (دولتی غیردولتی) به میزان ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و برای مشاغل (اعم از اصناف و مشاغل خصوصی) یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شد که در این رابطه این تبصره پس از مباحث بسیار توسعه داده شده است.

یوسف‌نژاد با اشاره به دیگر مصوبات جلسه کمیسیون خود عنوان کرد که مقرر شد هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض دریافتی برق مصرفی، صرف حمایت از تولید برق تجدیدپذیرو توسعه شبکه روستایی اختصاص پیدا کند که در این مصوبه مشترکین روستایی و چاه‌های آب کشاورزی از پرداخت عوارض آن معاف هستند.

وی ادامه داد:‌بر اساس یکی از مصوبات کمیسیون تلفیق افزایش سرمایه بانک توسعه و تعاون و پست بانک هم، وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت ارتباطات و همچنین دستگاه‌های وابسته مجاز هستند تا سقف ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اموال خود را بفروشند و منابع حاصله را صرف بانک توسعه تعاون و پست بانک کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ به دیگر مصوبات جلسات کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ اشاره کرد و گفت:‌بر اساس یکی از مصوبات شرکت توانیر اجازه دارد که سهام مازاد بر ۴۹ درصد شرکت توانیر را تا سقف ۲۵ هزار میلیارد تومان به بخش غیردولتی با رعایت اصل ۴۴ و با اولویت شهرداری‌های کشور، واگذار کند.

یوسف‌نژاد ادامه داد: برای تشویق سرمایه‌گذاری‌های خصوصی و تعاونی‌ها نیز تبصره‌ای در کمیسیون به تصویب رسید که بر این اساس درآمد‌های ناشی از سرمایه‌گذاری خصوصی و تعاونی در قرارداد‌های مشارکتی از معافیت مالی خاص برخوردار هستند.

وی همچنین به مصوبه مربوط به مازاد درآمد‌های اختصاصی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و یادآور شد: مازاد درآمد‌های اختصاصی این دستگاه‌ها از سقف رقم پیش‌بینی شده در بودجه سال ۹۷ توسط همان دستگاه قابل هزینه است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ همچنین به مصوبه تصویب شده در کمیسیون تلفیق بودجه راجع به تخصیص اعتبار به برخی استان‌های محروم اشاره کرد و گفت: شرکت ملی گاز بنابر مصوبه کمیسیون مکلف شده برای گازرسانی شهر‌ها و روستا‌های استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه کند.

یوسف‌نژاد به جزئیات مصوبه مربوط به سازمان امور مالیات هم اشاره داد و در این رابطه گفت: سازمان امور مالیاتی موظف شده است که مالیات و عوارض ارزش افزوده واحد‌های تولیدی مستقر در هر استان توسط اداره کل امول مالیاتی همان استان وصول و توزیع شود.

انتهای پیام/