در تاریخ معاصر کشورمان، یکی از حساس ترین مقاطع را باید روزهای دهم و یازدهم فروردین دانست.
به گزارش تیتر آزاد، هنگامی که مردم انقلابی ایران در اوج احساسات خویش برای سرنگونی رژیم ستمشاهی بودند، امام راحل در یک تصمیم بزرگ، نظام جمهوری اسلامی را به محک آرای همگانی گذاشتد.
در هیچکدام از رخدادهای سیاسی و تاریخی جهان، اینگونه آرای مردم در ابتدایی ترین روزهای انقلاب به بوته آزمایش گذاشته نشده است مگر انقلاب ایران، که امام امت به لطف الهی آن را عملیاتی کرد.
سرنوشت ساز ترین رای مردم ایران در یازدهم فروردین سال 58 شکل گرفت که مردم با بالاترین رای خود، نظر مثبت شان را برای استقرار نظام اسلامی اعلام کردند.
پس از شمارش آرا، دوازدهم فروردین سرآغازی شد برای استقرار اسلامی ترین جمهوری تاریخ معاصر که مردم ایران نقش آفرینان اصلی آن بودند.
انقلاب ایدئولوژیک و سیاسی مردم با قاطعیت تمام به 'جمهوری اسلامی' جواب مثبت داد تا هر رای شهروندانش، ضربه ای کوبنده بر پیکر استبداد پهلوی باشد.
ایرانیان از آن پس طعم شیرین 'استقلال، آزادی،جمهوری اسلامی' را چشیدند و بدیت ترتیب جمهوری اسلامی از دوازدهم فروردین سال 58، طلوع جاودانه خود را آغاز کرد.
مردمان نسل آفتاب به تاریکی حکومتی ستمشاهی پایان دادند و نهال جمهوری را با ریشه های اسلامی اش به بار نشاندند و برای دوام و بقایش به پای آن خون خویش را جاری کردند.
12 فروردین، طلوع یک صبح صادق شد، صبحی که مردمسالاری دینی را به جهان نشانیان داد و حقانیت آن را برای تئوریسین های شرق و غرب به اثبات رسانید.
دوازدهم فروردین، سرآغاز بهاری شد که هزاران عندلیب چمن آرا، آزاد و رها، بهارخوان این سپیده ماندگار شدند.
رای 'آری' مردم ایران در 12 فروردین سال 58، نظرات تئوریزه شده غربی را برهم زد و حتی بسیاری از متفکران را مجبور به بازنگری در نظرات جامعه سیاسی خود کرد.
استقرار مردمی جمهوری اسلامی ایران، نظرات غالب سیاسی دنیای مدرن را باطل کرد، همان نظراتی که دم از پایان تاریخ، فراگیری اومانیسم، برتری نظام کاپیتالیسم جهانی و جنگ تمدنها می زد و دین را افیون توده ها می دانست اما رویش نهال جمهوری اسلامی ایران، روی همه این مفاهیم سیاسی، خط بطلان کشید.
دوازدهم فروردین، صندوقهای رای، زبان شور مردم شد و مردم در میان تمام شعارهای انقلابی، تنها به یک شعار کلیدی می اندیشیدند و آن 'استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی ' بود.
امام خمینی(ره) فرمودند که برگزاری رفراندوم برای جوابگویی به برخی از سووال ها و کسب اعتماد و مشروعیت لازم، ضروری است.
سرانجام، حدود 20 میلیون و 422 هزار و 438 نفر از واجدین شرایط مردم ایران در روزهای دهم و یازدهم فروردین سال 1358 در همه پرسی استقرار جمهوری اسلامی شرکت کردند که از این میان 20میلیون و 54هزار و 834 رای موافق و 367هزار و 604 رای مخالف به صندوق ها ریخته شد و در نهایت 98.2 درصد مردم به تولد جمهوری اسلامی رای مثبت دادند.
اینک به برکت جمهوری اسلامی، کشورمان قله های رفیع علم و دانش را یکی پس از دیگری و بدون وابستگی به هیچ کشوری فتح کرده است.