تاکنون استفاده از فضای مجازی و بهویژه تلگرام محدود به بحثها و مطالب فراوانی توسط اهل فکر و قلم بود اما اکنون این صفحهای که با فلش آبی کمرنگ بر روی بیشتر گوشیها و کامپیوترها نصب است محل تاخت و تاز و عرض اندام کاندیداهایی است که در این صفحه فلش کوچک آبی به فکر نشستن بر صندلی سبز بهارستان هستند.
به گزارش تیترآزاد، به نقل از بلاغ، کاندیداها انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان مازندران که باید 12 کرسی سبز بهارستان را برای دستکم چهار سال به نام خود قبضه کنند برای تبلیغات زودهنگام و سر زبان انداختن نام خود از همه ترفندها و روشها استفاده میکنند و در کنار توجه به شگردهای قدیمی تبلیغات که عموماً سرکشی و دیدار چهره به چهره و حضور در مراسمهای عزا و عروسی است، از شگردهای جدید تبلیغاتی نیز بیبهره نماندند و خلاصه برای رسیدن به بهارستان با توجه به فرانرسیدن موعد مقرر تبلیغات، اما همچنان به آب و آتش میزنند تا شاید فرجی شود.
تاکنون استفاده از فضای مجازی و بهویژه تلگرام محدود به بحثها و مطالب فراوانی توسط اهل فکر و قلم بود اما اکنون این صفحهای که با فلش آبی کمرنگ بر روی بیشتر گوشیها و کامپیوترها نصب است محل تاخت و تاز و عرض اندام کاندیداهایی است که در این صفحه فلش کوچک آبی به فکر نشستن بر صندلی سبز بهارستان هستند.
تشکیل گروههای تلگرامی با محوریت فلان مهندس، فلان دکتر و فلان حاجآقا و بهدنبال آن عضوگیری بیشتر و بیشتر بهنوعی رقابت تنگاتنگی را در عرصه مجازی ایجاد کرده است و این خادمان مهربان و دلسوز که شبانهروز در حال سرکشی به این شهر و آن شهر و آن روستا و این روستا هستند در این گروهها نیز با فرستادن کارهای که شبانه روز انجام میدهند بهنوعی دلخوش به یک برگ رأی هستند که اندک اندک آنها را راهی بهارستان کند.
با نزدیکشدن به انتخابات، افراد مختلف اعم از نامآشنا و گمنام از طریق گوناگون خود را به این گروهها میرسانند تا در فضای مجازی اسم خود را بر سر زبانها بیندازند.
این افراد در اوایل حضور در گروهها نقش نظارهگر را ایفا میکردند، بعد از کمی آشنایی خود را در بحثها شرکت میدادند و اظهارنظرهای دوپهلوی خود را به خاطر اینکه هیچ قشری از آنها دلآزده نشود روانه گروه میکردند.
اما امروز با تعدد کاندیداها مازندران، همه زنگ خطری را حس میکنند مبادا نامشان در میان سایر کاندیداها گم شود و بهسرعت هرچه تمامتر وارد گروههای ایجادی موجود در حوزه انتخابیه خود میشوند.
افراد مدنظر از دادن بیانیههای متفاوت اعم از تسلیت، تبریک و... همیشه پیشقدم هستند و همانند نگهبان 24 ساعته خیره به صفحه گوشی هوشمند خود هستند مبادا یکی از رقیبان پیشدستی کند و در مورد موضوع روز بیانیه صادر کند.
با اعلام شورای نگهبان مبنی بر اینکه در بررسی پرونده کاندیداها فضای مجازی هم مد نظر قرار خواهد گرفت باید دید که آیا در این چند روز حضور آنها کم میشود هر چند در کنار حضور در شبکههای تلگرامی این دکتران و مهندسان مهربان و دلسوز تاکنون یک مناسبت تقویمی را از دست ندادند و در انواع و اقسام شیوهها همه پیشگامتر از دیگری هستند و برای خدمت رقابت نفسگیری را در پیش دارند و دست به دامن پیامک و ... میشوند.
با این حال روزها و شبهای رسیدن به بهارستان در حال کم شدن است و تلاشهای تبلیغاتی با وجود ممنوعیت قانونی همچنان وجود دارد هر چند مجریان انتخابات در مازندران و حتی سایر کشور هشدارهای را در این زمینه ارائه کردند اما چون دیده میشود که خودشان هم عضو این گروههای تلگرامی هستند و واکنشی نشان نمیدهند تبلیغات کاندیداها در این فضا زیرسبیلی رد شده و همچنان کاندیداها بهصورت مجازی در بهارستان هستند و حضور آنها این بار در تلگرام پررنگ تر از قبل.
انتهای پیام/