تلآویو و واشنگتن با هدف کمک به عربستان برای دستیابی به سلاح هستهای و اجرایی کردن طرح شوم معامله قرن، سعی در منزوی کردن محور مقاومت دارند.
به گزارش تیتر آزاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه خبری العهد لبنان در مطلبی نوشت: از زمان آغاز «بهار شوم عربی»، فضای رسانهها انباشته از خبر طرح موسوم به «معامله قرن» بین عربستان سعودی و عربهای آمریکا با رژیم اسرائیل تحت نظارت پدرخوانده آمریکایی و با اهداف ذیل بود:
۱. درهم کوبیدن مقاومت و اراده ملت فلسطین و نابودی آرمان فلسطین به عنوان حلقه مرکزی که همه جنبشهای آزادی بخش عربی، اسلامی و بینالمللی به آن متصل بود. به این ترتیب همه جنبشهای آزادی بخش در پیلههای جداگانهای مثل «اول لبنان» و «سیاست بیطرفی» محاصره و خفه میشدند.
۲. منزوی کردن و نابودی محور مقاومت و پایگاه اصلی آن یعنی ایران انقلابی.
۳. دست گذاشتن آمریکا، رژیم اسرائیل و عربستان بر منطقه «خاورمیانه بزرگ» و سیطره کامل یا تقریبی آنها بر منطقه شرق مدیترانه جهت زمینهچینی برای استخراج نفت و گاز از این منطقه که این امر محور اصلی اقتصاد جهانی بین ۵۰ تا ۱۰۰ سال آینده خواهد بود. اقدام بعدی نیز تلاش برای «کنار گذاشتن» روسیه، چین، اتحادیه اروپا و ترکیه با اعطای سهمی از این کیک بزرگ به آنها خواهد بود.
همه اقدامات کنونی «اردوگاه آمریکا» روی نقشه «خاورمیانه بزرگ»، از عملیاتهای انتحاری داعش و طالبان در عراق، افغانستان و پاکستان گرفته تا مانعتراشی و به تاخیر انداختن تشکیل کابینه در لبنان و تبدیل تدریجی این کشور به یک زبالهدان، همه و همه جابجاییهای کوچک یا بزرگی بر صفحه دومینوی «معامله قرن» است.
العهد در ادامه نوشت: بر همین اساس روزنامه الکترونیکی «حقیقت» روسیه در مقالهای به نقل از یکی از مسئولان ارشد سازمان نظامی اسرائیل نوشت تلآویو اطلاعات مربوط به ساخت سلاحهای هستهای را به عربستان میفروشد.
آمی درون، یکی از کارشناسان ارشد اسرائیلی در زمینه سلاحهای هستهای، با بیان این مطلب، افزایش احتمال رقابت در زمینه سلاحهای هستهای در منطقه را خاطرنشان کرد.
شایان ذکر است، بخشی از هزینههای سازمان اسرائیلی از سوی شرکت بزرگ آمریکایی ریتون تامین میشود که به گفته خبرگزاری «مینت پرس نیوز»، در زمینه ساخت اسلحه فعالیت میکند. همکاری رژیم اسرائیل و عربستان در زمینه برنامه تولید سلاحهای هستهای نشان دهنده عمق همگرایی دو کشور است.
با وجود اذعان نکردن رسمی تلآویو، دشمن اسرائیلی از چند دهه پیش رژیمی هستهای بوده است. زرادخانه هستهای اسرائیل همچنان محرمانه باقی مانده؛ چرا که رژیم صهیونیستی هنوز معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای را امضا نکرده است. گفته میشود منطقه موسوم به «دولت یهود» بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلاهک هستهای دارد و برای ساخت سلاحهای هستهای خود از حمایت و کمک کشورهای غربی به ویژه فرانسه برخوردار است. اسرائیل همچنین تلاش میکند مواد لازم برای ساخت این سلاحها را به سرقت برد.
در ادامه این مطلب آمده است: رژیم صهیونیستی و عربستان نگرانی از زرادخانه (ادعایی) هستهای ایران را دستمایهای برای در اختیار داشتن سلاحهای هستهای قرار دادهاند. گفتنی است ایران هرگز در زمینه برنامه سلاحهای هستهای فعالیتی نداشته و امکان چنین اقدامی در بندهای توافقنامه هستهای ایران با کشورهای بزرگ از جمله آمریکا، روسیه و چین، قید نشده است.
همین امر ابهاماتی درباره علل واقعی خروج نمایشی و یک جانبه آمریکا از توافقنامه هستهای به وجود میآورد. آمریکا در عین حال با دستپاچگی ادعا کرد دلیل قاطع وی برای خروج از این توافقنامه نقض آن از سوی ایران و پایبند نبودن ایران به آن است و در واقع این تهران است که میخواهد از توافقنامه هستهای خارج شود. همه این ادعاها با هدف توجیه سلاحهای هستهای عربستان مطرح شد و در واقع به مثابه اقدامی مهم در راستای اجرایی کردن «معامله قرن» برای مقابله خصمانه با جمهوری اسلامی ایران بود. اما سران ایران آگاهانه و با خردورزی طرح آمریکا را در نطفه خفه و اعلام کردند تا زمانی که دیگر کشورهای امضا کننده توافقنامه هستهای به آن پایبند بوده و در دام فشارها و تحریمهای آمریکا نیافتند، ایران نیز به این توافقنامه پایبند خواهد بود.
شایان ذکر است عربستان پس از پیروزی انقلاب ایران، و در آن زمان به بهانه دستیابی اسرائیل به سلاحهای هستهای، تلاش کرد این سلاحها را به دست آورد و از زمانی نه چندان دور، پس از کمکهای مالی به برنامه هستهای پاکستان، چندین فروند موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هستهای از چین خریداری کرد.
در سال ۲۰۱۳ پاکستان چند فروند کلاهک هستهای برای عربستان تولید کرد و پس از سه سال دوین کلاریج، جاسوس سابق سیآیای، در مصاحبه با فاکس نیوز تاکید کرد عربستان با کمکهای مالی به برنامه هستهای پاکستان، به چند فروند بمب هستهای دست یافته است، اما سرانجام مشخص نشد این کلاههای هستهای به عربستان فرستاده شده است یا خیر.
العهد در ادامه با اشاره به اظهارات محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، مبنی بر تلاش عربستان برای دستیابی به سلاحهای هستهای نوشت وی در عین حال به دستیابی کشورش به این سلاحها از چند سال قبل اشارهای نکرد. علاوه بر این، در همان زمان، برخی خبرها حاکی از این بود که عربستان از آمریکا مجوز غنیسازی اورانیوم برای ساخت سلاحهای هستهای را خواستار شده است.
روزنامه پراودای روسیه در پایان به سئوالی درباره خطر دستیابی سازمانهای تروریستی-تکفیری به سلاحهای هستهای در صورت دستیابی عربستان به این سلاحها اینگونه پاسخ داد:
نخست: عربستان مسئول ایدئولوژی وهابی و یکی از منابع اصلی تفکرات سازمانهای تروریستی- تکفیری است.
دوم: حاکمان عربستان سعودی در ارتکاب جنایات وحشیانه و ضدبشری ید طولایی دارند. از سال ۲۰۱۵ ائتلاف (عربی) به فرماندهی عربستان جنگی وحشیانه و آشکار علیه ملت مظلوم یمن به راه انداخته است و به طور روشمند زیرساختارهای حیاتی این کشور را تخریب کرده و با محاصره این کشور دهها میلیون یمنی را، که وبا و سایر بیماریها بین آنان شیوع پیدا کرده، از غذا، دارو و آب آشامیدنی سالم محروم کرده است. اما حکام عربستان در برابر این جنایات حتی خم به ابرو نمیآورند و گوش شنوایی در برابر فریاد اعتراض مردم جهان در محکومیت این جنایات ندارند.
سوم: بر اساس آنچه که پیش از این گفتیم احتمال دستیابی سازمانهای تروریستی به سلاحهای کشتار جمعی از جمله سلاحهای هستهای تاکتیکی یا احتمال ارسال این سلاحها برای این گروهها بسیار بالاست.
در انتهای این مطلب آمده است: با شکست خفت بار داعش و النصره در سوریه و عراق این خطر رو به افزایش است و بعید نیست آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان، به عمد برای گردآوری دوباره بقایای «ارتش جهانی تروریستی تکفیری» در خاک عربستان تلاش کنند، شیوخ وهابی آن را مقدس شمارند و این عناصر به سلاحهای کشتار جمعی، شیمیایی، میکروبی و هستهای مجهز شوند و در چارچوب طرح «معامله قرن» شرق خاورمیانه را درنوردند.
انتهای پیام/